Beyler yan aynaları kırması zor mu?
nasıl vurmak gerekiyor yumuşak bi tokat atsak direkt kırılır mı?
düşme ihtimalimiz var mı
Beyler yan aynaları kırması zor mu?
nasıl vurmak gerekiyor yumuşak bi tokat atsak direkt kırılır mı?
düşme ihtimalimiz var mı
Niye ? Amaç ne
Ya ben de adam nasil bicaklanir onu sorcaktim. Neresine saplamak lazim? Bicak secimi falan? Nelere tikat etmek lasim? Baskasini bicaklarkene kendimi tehlikeye sokmayayim simdi. Aydinlatirsaniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Bozuk aynayi yenisiyle degistirmek icindir muhtemelen. Benim sorumun sebebi de organ nakli icin...
Motoru yan ayaklığa al.
Üstünden in.
Yerden bir taş parçası al ve kır.
Bu kadar basit bişeyi akıl edemiyormusun?
Fakat en iyi yol aynaları söküp bir kenarda kırman.
Ortalık cam kırığı olmaz böylece.
hiç zor değil.
eldivenlerin üst kısmında ki sert eklem koruyucu ne güne duruyor zannediyorsun
motordan da düşmezsin merak etme
Hangi organ ben anlatabilirim ? Organdan organa pıçaklama şekli de değisiyor. Mesela böbrek piyasası cok aktif. Misal konu sahibi arkadaşı yüz üstü yatırıp pardon pardon bu başka şeydi sırt üstü yatırıp yandan yandan pıçağı 45 derece açıyla saplayıp yukardan aşagı cekiyoruz. Böbrek elde artık.
Ayna nasıl kırılır diye konu mu olur arkadaş peşine düşse arabadan nasıl kaçacaksın ! Herşeyi geçtim etme bulma dünyasıdır. İnsanlara sayıp sövüyorsanız hatalarında o sövdügünüz hatalari siz yapmayacaksiniz.
Bu konuyu anlamadan önce, konuya tam olarak hakim olmak ve bu işi hakedilen şekilde yapmak için okuman gereken bir iki başlık daha var ; Nasıl aciz, korkak bir solucan olunur ?
- Nasıl kaçılır ?
Sanırım arkadaş trafikte yanından 0 geçen, sıkıştıran ve tehlikeye sokan mini mini minnos arabacilara bir ders verme niyetiyle yanlarından geçerken aynalarını kırıp kaçmak istiyor. Yapan tanidiklarım var. Tavsiye etmiyorum. Gerek yok böyle şeylere... Işıklarda inip kapısını açarak kaskinla kafayı vurucaksin. Gta Mode on yani.
eline yaklaşık 40 santim bir sopa al ve mümkünse inşaat demiri olsun yani ince ve sert olması iyidir çünkü motor ile giderken rüzgardan ötürü tutması kolay ve çarpınca etkili darbe yapabilmesi için uygundur.
şu videodaki gibi sağ yada sol artık araç ne taraftayse o elinle sopayı tut ve motor ile yanından hızlıca geç, zaten elinde sopa yanındaki arabanın aynasına çarpıp kıracaktır ve darbenin etkisiyle sopa geri tepse bile bu geri tepme sana yansımayacaktır
ayna kırmak için bu şekilde sopa tutacaksın elinde o kadar.
hatta bu yöntem ile iki arabanın arasından geçerek çift ayna kırabilirsin
ayna kırayım derken dikkat et biri kemiklerini kırmasın kardeş.
Ne kadar art niyetlisiniz yahu?
Arkadaş arabaların aynalarını kırcam dememiş ki!
Bi insan o kadar mal olmaz yani değil mi?
Muhtemelen aynaları eskidi değiştirecek eskileri kırıp atmak istiyor.
Yoksa hangi sazan böyle bişey yapmak ister?
O kadar da değil yani.
Ben kırdım, iyi kötü gurtuldum... Ama çolumuz var çocumuz var..
Abi belli şamarı yiyicem ama benimde 3 leşim var 2 sinin parasını verdim ve bilinçli değildi.Ama tekini sabağın 6 sında okula giderken beyzinciden önüme fırlamıştı ışıklarda durunca hız kesmedim avuç içiyle indirdim pişman değilim.
Not:Araç sahibi 30/35 saniyelik bir şok yaşıyor o arada gittin gittin gidemedin.😨
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:04 ----------
Aynen işte o zaman o koruma ekipmanlarını en ince detayına kadar test ederler.
Sertçe yumruk atabilirsin
Serseriliğin lüzumu yok. Bunu yapan kişiler yüzünden insanlar motosiklet sürücüleri hakkında pek iyi düşünmüyor.
150 lik scoterımla fıtı fitı gidiyorum 5 kişilik şahin yanımdan 0 la geçiyor yolda kendince s çiziyor bizde manyağız ya gidip 5 ine dalıcaz ve sağlam çıkıcaz,sonuçta burası Japonya,Çin herkez 5 yaşında dövüş eğitimi alıyor dimi bu arkadaşın ezikliği ya al 14 lüyü Burası Diyarbakır Kafana Sıkarım Takır Takır felan desin girsin.
Cidden tuhafsınız be abim
Ah be abim, bana tuhaf derken, kendi tuhaflığınızı normalleştirdiğinizin farkına varsanız keşke.
Ya gider aklı başında bi şekilde uyarırsın, ya da maçana güveniyorsan kavga dövüşe neraklıysan bi şekilde yakalarsın. Ama aynaya vurup kaçmanın adı korkaklıktır. Acizliktir.
Aynaya vurup, kaçan illaki var. Ama aynı kişi gelip burda kendini haklı görüp bir de millete akıl vermeye kalkınca komik oluyor.
5e1 Dayak yemek Mantıklı.
Canına kast edene hiç umrunda olmicak uyarı yapmak Mantıklı.
İlk okulda hocalarımız şöyle cümleler kurardı.
Çocuklar size taş atana siz çicek atınki farkıniz olsun derdi.
Size biri tokat atarsa siz diğer yanağınızı dönün
Diceksinki ben sana öylemi dedim evet abi öyle dedin Uyarıp gitsem şuna bak şuna ne diyo bize diyip gülücek.İnsek girişsek az çok dayak yiyicez gene aynı sonuç.Bazen Ayıya dolanmadan çalıya dolan derler çalıyı dolanıyorsak o ayıyada bi taş atalım dimi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)