Bende hep dusunurum canima biri kast ederse aynasini Kirmak istesem aynasina vurunca elim kirilsa,
Bagirsam orda can cekissem aynasina vurdugum adam bans yardim etse felan:D
Hareket halinde mi yoksa durup vurmaktanmi bahsediyorsun.
Ben geri zekali bi yayanin sirt cantasina vurdum kolum kopuyordu. Cok gerekli degilse yapma.
Valla ben de bazen öyle sinirleniyorum ki bırak ayna kırmayı, arabayı içindekilerle beraber yakasım geliyor. Sonra hızlıysam yavaşlıyorum, yavaşsam duruyorum. Bir süre derin derin nefes alıp sakinleşmeye çalışıyorum. Şiddet çare olsa git hergün birini döv ama inan değil
bende bugün 30-40 la yokuş çıkarken 14-15 yaşlarında Suriyeli veledin biri ortada durmuş bana doğru dönüp,boğaya karşı matadorun durduğu gibi durup hareketler yapıyor
korna çalmama rağmen kenara kaçmadı velet
bende gaz kesmedim ki son anda kendini motorun soluna çekti
ama ben böyle bişey yapacağını tahmin ettiğimden,onun motorun sol tarafına çekilmesiyle bende sol elimi yana açıp ense göküne şaplağı patlattım,,daha doğrusu sadece elimi tuttum tokat kendiliğinden oluştu
aynadan geriye baktığımda süriyeli veledin yüzündeki acıyla karışık şaşkınlık ifadesi görmeye değerdi,,hiç böyle bişey beklemiyordu
bazen bunun gibi hakedenlere dersini vermek gerekiyor
sadece aynasını kırıcaksan kroşe aynayı komple sökmek istiyorum diyorsandan yukarıdan apargat.bunu yaparkende arabanın üstne üstüne gitmeyinki çarpıp düşmeyin
Benim canıma hiçe sayıp sıkıştırıp güldü eldiven vardı elimde aynasına dokunmamla elimde kaldı ayna. Vurursan eğer elini komple kesersin
Bu gün ben de delirdim ve tartıştım yolda. Geldi sıkıştırdı adam , ayna kırmak vs vs bircok şey geliyor insanın aklına. Tabi anlık düşünceler,her şekilde bizim zarar görme ihtimalimiz var.
Peki ne yaptım. Arada güvenli takip mesafi koyup bol korna ve el işaretiyle taciz,takip ettin , nasıl olsa bir yerde duracaktı. Anladı peşini bırakmayacagimi,sonunda durduk.
Akmerkez'e gelirken kırmızı ışıkta, arkada eşi ve bebek varmış sonra fark ettim. Solumu boşluk bıraktım 1. Viteste arada mesafe ,olabildiğince aracı üzerime vs sürerse kurtaracak mesafe,pozisyon yarattiktan sonra camı aç diye bağırıyorum,açmıyor şerefsiz. 1 dkk kadar bağırdım küfür ettim, sonra diğer arabalardan geldiler yapma etme sakin ol,biri indi bende motorcuyum ,boşver abi uzatma fln filan. Adam açmadı camı sonuna kadar.
Aslında hep yaptığım gibi ya sabır diyebilirdim fakat demedim bu defa , sonuç ne oldu,tahminim bundan sonra bulaşmayım motorculara sıkıntı diyecek veya tam tersi iyice saracak. Bilemiyorum ama epey çekingen ve sinmiş görünüyordu.
Tam bir it gibi davrandı adam. Sanırım karakteride öyle biriydi.
Hangi aracın aynasını kıracağınız önemli.Reno,dacia,fiat,hundai,polo,fiesta gibi araçlarınki kolay kırılıyor.Birde aynaya üstten vurun, yandan geçerken ile doğru vurunca çoğunun ki ileri doğru katlanıyor.Çok zorda kalmadıkça kırmayın çünkü eliniz acıyabilir, onun yerine motorun mesnetine veya ön şase bölgesinde bir yere birkaç tane mıktanıs koyun sıkıştırıp kaçan,taciz eden olduğu zaman arkasından cam veya stop lambası kırmak için atarsınız.
Hic kirmak nasip olmadi ama bu konuda cok video gordum ama kirdiktan sonra cok kacmayin ilerde kaza yapmayin zaten biraz gitseniz arkada tikanip kalir dont panic
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Motosiklet kültürünü ve motosikletçi tanımını karalayacak ve yakışmayacak hareketlerde bulunmak için forumu aracı kılmak ve bu durumlara izin vermek bizim ayıbımızdır. Lütfen biraz sağduyulu olun ve çevrenizde güzel izler bırakın..
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)