Bu aksiyon kameraları mülakatla satmalılar artık... Kamerayı takan şovmen kesiliyor başımıza, kurdukları sikko kanal iki izlenme oranı alacak diye ergen ergen tavırlar sergiliyorlar. Arkadaş bugün şanslı günündeymiş psikopatına denk gelmemiş. Aksi takdirde "bok yoluna gitme" deyiminin canlı örneği olabilirdi. Gerçi o yollarda o hızla gitmeye devam ederse bok yoluna gitme ihtimali yine çok uzak değil!
MADEM ARKADAŞ RATİNG İSTİYOR VERELİM
ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ I TEBRİK EDİYOURUM
ben yarın vakit bulursam, şikayet edeceğim.
Her ne olursa olsun kamyoncunun bakması gerekiyor bunların çoğu böyle motorcunun şımarık itici ve eşşek sudan gelinceye kadar dayak attırmaya müsait bir kişiliği olsa da bu böyle...
motovloglar hata yapsa da olsun. Bu adamlar bir iletişim doğuruyor ve doğruyu bulmaya yol açıyorlar. Genç adam delilik yapabilir. Herkesten süper olgunluk beklemeyin. Keşke hepiniz motovlog yapsanız da bildiğinizi öğretmeye yanlışları düzeltmeye kalksanız. O zaman bayhan gibi motosiklet tüccarları sizleri sadece kendisine para veren şirkete yönlendirmez.
Ya adama orada tek kelime etmeye hakkı yok.Kamyon geçtiğinde aralarında 1 km mesafe vardı.
Şanslısın yaşadığın için, ben şöfor olsam levyeyle parçalamıştım kaskını
Adamda peygamber sabrı varmış...
Hayatımda bu kadar gereksiz uzatılan, böyle bela arayış görmedim.
Adamın tek haksız olduğu nokta küfretmesi, ona da hak veriyorum böyle bir çirkeflikten sonra.
Olayın nasıl çözüme bağlanmasını bekliyordun ? Adam zaten hatasını kabul ettiğini defalarca söylüyor, kendimi mi öldüreyim diyor. Napsın istiyrsun ? Hatasını kabullenmiş bir de yaşını başını almış adamı resmen kavga ettirmeye çalışmışsın. Baban yaşında adam ayağına mı kapansın ? Nasıl bir egodur bu. Nasıl çözüme kavuşacak bu olay ? Yahu tartışma hiçbir yere gitmiyor... Boş, bomboş.
Adamı geçip sana gelirsek, sen diyorsun ki, anam babam var benim, bana birşey olsa üzülmezler mi tarzı birşey.
Karşına böyle peygamber sabırlı bir adam yerine delinin biri çıksa ? Bu ülke ne saçma sebeplerden cinayetler gördü.
"Ters baktı diye öldürüldü."
"20 Yaşındaki Osman 0. motosikletiyle yanlarından geçerken aragazı verdiğini ileri sürerek 22 yaşındaki Ömer G.'yi öldürdü."
"Gaziantepte bir kişi, tuvaletten geç çıktığı için vurulup öldürüldü."
Türkiye'de deli bol. Adam öldürmek kolay. İşte o zaman ailen üzüldürdü. Bana kalırsa zerre haklı değilsin, gel gelelim sen haklı olduğunu düşünüyorsun. Haklı olup ölü olmayı mı tercih ediyorsun ?
Biraz da çuvaldızı kendine batırmayı dene. Burada kaç tane motosiklet kullanıcısı sana hatalı olduğun konusunda uyarı yapıyorsa, oturup bir düşünmek gerek... İzlerken adamdan ben utandım...
Selam'da iletmeyi unutma burada senin şikayetçi olman birşey ifade etmez şahsın kendisi gelmesi gerekiyor benden şikayetçi olursun ki seni bağlayan bir durum yok tazminat açarım paramı alırım giderim sahile parayı şaçarım bide vlog patlatırım yine ben kazanırım <3 / berkek /
Sonuç olarak Saat yönünün tersine çevirir isem yumuşayacak Ve alçalacak değil mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:13 ----------
Tamir işi var daha çok zevkli bir süreç. Far ampüllerini ve amortisörleri ayarlarını yapacağım. Çizik bölümlere kaplama düşünüyorum. Nerede yaptırabilirim soracağım sayfada görüşürüz sevgiler
https://youtu.be/xluWv4X5rQ0
sen 40-50 izlenecem diye bi yerlerini yirtip kendini tehlikeye atarken millet cikip stres carkini iki ceviriyor hop 2 milyon izlenme. senin gibilerde carpip olene veya sakat kalana kadar boyle prim pesinde kosuyor. genelde dikkat edin doyumsuz ve ilgi arsizi veletlet boyle yapiyor ve yarisindan fazlasi ya 30 gormuyor yada sakat bi halde goruyor... simdiden topragin bol olsun.
Dayıda peygamber sabrı varmışta ucuz kurtulmuş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)