Kamyoncuya Sinir Krizi Geçirten Motorcu. Ne Gerek Vardı Bu kadar Tepkiye [VİDEO]
Reklamlar
-
10 Haziran 2017, 20:42
Motorcu camiası adına yüz kızartan bi olay bence.
Be kardeşim ekmek parasının peşinde yaşlı başlı adam, canına kast edecekte birşey yapmamış. Hız limitlerinin kat kat üstündesin ve hala dayılanma peşindesin. Bu R25'lerin kullanıcı kitlesi iyice ergenus oldu yahu.
Reklamlar
-
10 Haziran 2017, 21:17
esetabu adlı üyeden alıntı
bazen sinirden kopursen bile karsi taraf ozur dileyince alttan alinca sakinlesmek gerek. belki burda motoru kullanan arkadas o gun agir biseyler yasadi etti bilemem ama yine de biraz baydi.
yahu o velet burda "derdim video izlensi prim yapayim" diyor. Haksiz oldugunu kenki bilmiyormu sanki.
-
11 Haziran 2017, 00:39
bugün Show tv ye çıktı bu kamyoncu ,,iyice popüler oldu,reklamlarda ,dizilerde çıkmaya başlarsa şaşırmam
-
11 Haziran 2017, 01:02
Yalnız videoyu izledim ve farkettim ki küfür olayını başlatıp olayın uzamasını sağlayan da kamyoncudur. Adam plakayı alırken almayanın anasını diyen kim video da? Şahsa küfürü başlatan kişi kamyoncu hala millet nasıl bu kamyoncuyu destekliyor anlamıyorum. Haberlere koymazlar almazsan ananı kısmını...
-
11 Haziran 2017, 09:30
Buldu kendisinden yaşlı güçsüz adamı efelenmiş güya kabadayı erkekim kaldı ki kabadayılığın bile bir raconu var yazık
-
12 Haziran 2017, 00:08
Bu muhabbet gereksiz yere uzamış da uzamış. Başta motorcu kardeş haklı ama sonra mevzuyu anlamsız uzatıyoR.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)