Evet başlıktada görüldüğü üzere aileye motosikletin gerçekte nasıl bişey olduğunu gösterebileceğim bir video var mı bildiğiniz?
Evet başlıktada görüldüğü üzere aileye motosikletin gerçekte nasıl bişey olduğunu gösterebileceğim bir video var mı bildiğiniz?
:((((((((((((((
Youtube'da "Why we ride" diye arat
Tek tabanca - kimler motosiklet sahibi olmalı isimli videosu.
Biraz daha bizi yonlendir, neyini gostermek istiyorsun motosikletin ? Aslinda guvenli bir surusun mumkun oldugunu mu, ekipmanin onemini, tek teker videosu mu , calisma sistemini mi ?
https://www.youtube.com/watch?v=FJDyuBDFg1M
Motosiklet surmenin sadece ehliyetten , altindaki motordan veya surus yeteneginden ibaret olmadigini bir video.
https://youtu.be/yiOmgpQ8OTQ
Ben bunu izlettim, hanım beni boşadı
Her motosikletçinin kaza yapmak zorunda olmadığını, kazaların çok büyük çoğunluğunun kaçınılamaz kader tecellileri olmadığını, doğru eğitim, doğru başlangıç motosikleti ve doğru ekipman ile motosiklet sürerken yaralanma olasılığını kabul edilebilir ölçülere (mesela dolmuşa binen insanların aldığı yaralanma olasılığı kadar) indirilebileceğimizi anlatmak istiyorsak şu 4 video belki kullanılabilir.
Alparslan Bulut / Güvenli ve İleri Sürüş.. Kiraz baraj yolu 2014
Uğur ERTEKİN - Advanced Riding- Şaşal-Özdere İZMİR.wmv
Tehlike Analizi ve Planlama
Klasik Kaza Sebepleri Altyazılı
Nicki değiştirmek de belki akıllıca olabilir.
Her motosikletli, hem araba sürmekten daha fazla kaza riski alıyor, hem de kazaya karıştığında çok daha fazla yaralanma ve ölüm riski alıyor. Değil toplu taşım, araba kullanma riskine bile yaklaşmak mümkün değil. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Tabii ki eğitim bu riski azaltır, teknolojiler de, ancak araba seviyesine indirmek bile mümkün gözükmüyor bana.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:38 ----------
Görüntüsü etkileyici ama aslında o kadar da hızlı bir araba değil Gallardo. Bir arkadaşımda vardı. Sonra yerine ikinci el bir Porsche turbo aldı. Bariz daha hızlıydı. Hatta bir kere sağlam gazladığında ağzımdan "neredeyse Superduke gibi" diye kaçırdım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)