saç yapmayı, taramayı falan lise bitince bıraktım. fuzuli uğraş. saçınla uğraşmak zorunda kalmayacağın bi saç modeli bul kendine. hayat daha çekilebilir olsun.
saç yapmayı, taramayı falan lise bitince bıraktım. fuzuli uğraş. saçınla uğraşmak zorunda kalmayacağın bi saç modeli bul kendine. hayat daha çekilebilir olsun.
Bone tak gardaş,saçlarin,formda kalir..
saclarını elınle dagıtıp gecır kafaya kaskı sonra kaskı cıkardıgın zaman saclar dagınık durur daha bı cool gozukur .
bu kadar onemseme sal gıtsın daha bı mutlu olursun .
Konuyla alakasiz ama basliga ucundan değen bir soru sorayımmı size, 1.16d mi a180 cdi mi 2013 ve uzeri için?
1 - sukuter değil scooter olacak .
2- bmwden vazgeçtim motor için falan dediğinde direk aklımda bi r6 falan canlandı veya hiç yoksa bi 600r dedim. O sukuterini bi ara değiştir kursa falan bi 600r ile git herkes kask altındaki kişiyi merak edecek kaskını cıkarıp elini sacına atıp her zaman taradıgın yere bç atarsın hop mis. Ben kaskı günde 10 defa cıkartıp takıyorum 1defa sorun etmedim bu olayı saclarımın uzunluguda gozumun altına kadar geliyor kısa degıl yani özgüven demek o kaskı ckartıp direk ortamın ıcıne hıc sacına basına bakmadan dalabılmektır. Bunları aşamadıysan özgüven arama kendinde
yani motorun verdiği zevk için 116 biraz mazlum kalmış.şöyle m3 m4 deseydin güzel dakikalar yaşatırdıda tabi o zamanda benzin vergi bakım vs gibi dertlerin olurdu.o yüzden 3 numara ve motora devam
Kask takma ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)