Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

hyosung gt 250 r 2013 modeli ve üstü nasıl ?

REKLAM ALANI

selamın aleyküm arkadaşlar 250cc motor bakıyorum hyosung hem maddi açıdan hemde görsel açıdan ilgimi çekiyor kullanan arkadaşlar ya da bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim 2013 model üstü düşünüyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    güzel, alabilirsin.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    baktığın modeldeki hyosungların tüm modelleri güzeldir, hepsi kalitelidir. çok net söylüyorum KALİTELİDİR. elektrik tesisatları biraz daha hassastır sadece. lâkin hyosunglar kekoların ellerinde patladı hep. toplamaya çalıştı başkaları, ustalar beceremedi tekrar patladılar. bu yüzden hyosung alacaksan, kesinlikle düzgününü al. kekodan alma. bu GTR serisi hep apaçilerin elinde çürüdü. çok dikkat et. 2016'sında bile dikkat et. motosiklete bakmadan önce sahibine bak motorun kendisiyle ilgili komple bilgi verir.

sahibinde huner motor var 2016 sıfır km onu düşünüyorum pek ikinci el yok zaten

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kuralkan, hyosung son nefeslerini verirken devretti. Alın bunu abi bu motorların parçasıydı, tamiriydi,servisiydi uğraşamıyorum bu motor omuzlarıma yük dedi.
    Sonra da hyosung öldü... Hey gidi karbüratörlü, deli fişek hyosunglar...

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    250'liklerin en kalıblıbısıydı en kötü yanıda buydu insana bu motor var ya 600 lük ya Çift silindir abi bas bas uçar bu havası verdi sonrada :(

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    sıkıntısız bir motor beğendiyseniz alabilirsiniz eski modellerinde devir kesici oladığı için yatak sarıyordu yenilerde o yok her usta anlar. parça sıkıntısıda yok.
    mehmetcany bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler