Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

İkinci el SS piyasasında dönen gariplikler...

REKLAM ALANI

İlan 1 : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-ufak-cc-motorla-takas-olur-435748836/detay

Hasar kaydı silindi eklendi, fiyat bir 35 oluyor bir 31 oluyor, bir 32001 oluyor. Araç hakkında servis raporu, yedek anahtar bilgisi sorunca ben anlamam deyip blok atıyor!.

İlan 2 : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-olcay-motor-2014-honda-cbr-600-rr-432130698/detay

12 bin hasar kaydı var, ilanda değiştiği söylenen parçaları serviste sordurdum 7 bin lira maksimum çıkardılar. Motorun fiyatı 34.500 den 36.500 e kadar çıktı şimdi dozunda aşağıya çekiliyor.

İlan 3 : https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-bebekler-bebegii-443034569/detay/

Sözde servis kaydı var. Aradım servisi en son giriş 2014 haziran 9000 km de. Güncel kayıt yok, güncel kayıt var mı sorularına cevap vermiyor ilanı kaldırdı. 1 yılda 10 bin bindiği motor, takip eden 3 yılda toplam 10 bin yapmış garip!.

Daha sayamayacağım kadar çok ilan var. Hepsi böyle mi bu insanların?. Motoru güncellemek bize haram oldu. 2006 model 600rr motorumun ilk sahibiyim, aldığım yağın bile faturasını dosyasında saklıyorum.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Pulsar NS200
    Başlığını görmesem belki umursamazdım ama gerçekten çok önemli bir konuya değinmişsin. Arkadaşıma 1 Aydır motor bakıyoruz öyle büyük birşey de değil 8-10 bin TL tutarında olacak. Motoru satılığa çıkaran arkadaş tamam diyor sonra telefonları açmıyor. Motorda birşey yok diyor farklı ilden sürerek getireceğimizi söyleyince o yolu yapmaz diyor. Çizik yok diyor fotoğrafında motor çizik dolu. 2. el motor almak tam sıkıntı ülkemizde. Zaten üzerine taktığı her marka ve kaliteden parçalarla motoru bambaşka birşeye çeviriyorlar. O yüzden gittim sıfır motor aldım. 2. el alacakların Allah yardımcısı olsun.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Hoşgeldiniz beyler !
    Green Arrow bunu beğendi.

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Ama Elhamdülillah müslümanız dimi
    cenkito, GT250rAlanya ve sarpgray bunu beğendiler.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    Artık temiz motoru geçtim, dürüst satıcı bulmak bu devirde çok zor.
    Bende geçen aylarda r1 bakıyordum, gittim açıklamada en düzgün Türkçeyi kullanıp doğru dürüst adam gibi neyi var neyi yok yazan adamın birisinden aldim.

Aldığım adamda eli yüzü düzgün beyefendi birisiydi.

İlan açıklamalarında saçma sapan bir Türkçe ve neyin ne olduğunu bilmeden yazı yazanlar (örn: akrepoviç headırs ful sistem) genelde motorun canını almış, belki 20bin deki motosikletin birkaç kez yağını değiştirmiş kişiler oluyor.
    Rodaj nedir bilmez, tepe tepe kullanır sonrada birine kakmaya çalışır.

trancexp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 &MT125
    ben satıcının yazdıklarına , çektiği resimlere en son olarak telefonda konuşma tarzına bakıyorum ses tonuna. Çakal la beyfendi dürüst adamın ses tonu farklı oluyor.

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Debliyaj yazan adamın motorunu almam zaten.Ayrıca cbr600 ikinci el almak gel beni kazıkla demek gibi bişey.
    Sıfırı zaten 43 bin

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Yok abi 2.el Araba,Araç geçtim letgodan aldıgım Bench pres masasinın ayağı kırılmış adamlar kaynak yapmış gerçi parayı aldığı gibi engel atmasından anlamalıydım.Bu devirde 2.el Tek kelimeyle Rus Ruleti abi 2010 model üstü hiç bir motora yan gözle bakamam.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni Türkiye'ye hoşgeldiniz.Elhamdülillah batının ahlaksızlığından arındırdık ülkemizi.

Bu tarz fiyat değişimleri için halk arasında güzel bir sözümüz var ; "Öpecek adam arıyorlar diye."
    Tavsiyem çoğu galericiden,zırt pırt fiyat değiştirenlerden,motosikletinin geçmişini saklayanlardan,al-satçılardan,ilanda bozuk Türkçe ile klişe laflar kullananlardan,tamircinizle gelin vaktim yokçulardan uzak durun.Alacağınız motosikleti bir ekspertize sokun.

Motosikleti
    ......
    Fiyat sondur,pazarlik teklif etmeyin kalbinizi kirarim..
    MrMud bunu beğendi.

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fiyat sondur,pazarlik teklif etmeyin kalbinizi kirarim..
    Abi pazarlık değilde son ne olur,ciğerlimi bide evraklımidır ?

Bir birlerine böyle sorular yöneltiyorlar abim birde facebook üzerinde guruplar var 10 motorun 8'i evraksız ama şasesi temiz.

cbr600f 2000 ve 2006 arası modellerin en babası 18000 tl eder dahada etmez veren enayidir.Ama simdi temiz motor üzerinde jelatinleri duruyor ama motor yatmıs devil egsoz takmıs neden takmıs ses duymak bağırtmak icin takmıs.Adam makinama kefilim diyor km si 45 bin soruyorum baskı balata değiştimi yok egzantrik zincir gergi değiştimi yok lastik ler ne durumda abi orta şeker..Kazası varmı yok abi olduğu yerde düşmüşlüğü var.Trameri temizmi evet abi temiz.Fiyat ne 20 bin tl abi ama sana 19500 e bırakırım.Harbiden lol oluyorum yeminle 2017 modeli 38 bin tl 2006 sı 20 bin.Neden pahalı diyoruz abi hastasına bunlar 109 hp biliyomusun honda salaklık yaptı yeni modelleri ezik cıkardı bundaki teknoloji yoggg abi orjinal caponnnnnn abi şey var depoda ufak bir ezik var ya oda olduğu yerde düserken oldu kömürlüğün kapısına denk geldi.

Allahım sana geliyorum ne diyim millet aç ve şerefsiz olma yolunda hızla gidiyor hiç kullandığına saymıyor.Alıştılar her sene zam zam bazı şerefsiz galericiler fake ilan acıp fiyatları cıkartıyorlar ne diyim artık her türlü dolandırıcılık taksiği vs mevcut..

Uzak duracağınız insan modelleri..

Galeri
    al satçılar
    ss ye binen genç çocuklar.
    Bindiği araç konusunda cahil olan insanlar
    motorunun geçmişini bilmeyen insanlar..

Araç alıcağınız adam aç olmasın bir zahmet biraz varlıklı zengin biri olsun en azından diğerlerine göre daha az riskli...

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Karakter meselesi bunun ss yada commuteri olmaz.O adam h2de satsa s1000rrda satsa pulsarda satsa alınmaz.Çünkü karakteri kötü.

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Satış fiyatım 43.000 Takasta fiyatım 55.000 dir işinize gelirse.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TanImsIz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Satış fiyatım 43.000 Takasta fiyatım 55.000 dir işinize gelirse.
    motoruyla başbaşa bırakın.

Motosikleti
    2011 Triumph Tiger 800
    Yaklaşık 1 ay önce 2004 model vn800 motorumu İzmir' de bir arkadaşa sattım. Motoru satmadan yaklaşık 1 ay önce Tokat' tan bir arkadaş geldi. Motorun her şeyini açık açık söyledim, ne yapıldı ne yapılmadı anlattım (ilanda ve telefonda). Ayrıca ilanın sonuna da istediğiniz ustaya götürüp gösterebiliriz diye de ekledim. Ankara Etimesgut' ta bir bir yere götürdük. Dükkandaki usta dediği arkadaş ve 18 yaşında motorun her şeyini bilen başka bir arkadaşı arka silindirde ses var, bu motor 1000 km gitmez, yok kranktan ses geliyor, yok motor stabil çalışmıyor vs vs söylemlerde bulundular. Artık bir yerden sonra dayanamadım, hocam hiç VN800 baktın mı dedim? Aldığım cevap, taaaaabbiii yaaa, hergün bu motorlarla uğraşıyorum. Suzuki, Kawasaki, Yamaha... söylemi üzerine abi tamam dedim. Tokat' tan gelen arkadaşa da, abi dedim kusura bakma, seni yordum buraya kadar ama ben motoruma kefilim, motorda bir sorun yok, sen bence çevrendeki insanlara bakmalısın gibi naif bir yakınma ile gönderdim. Sonrasında görüştüğümüzde, hocam benim sana satılık motorum yok dedim konu kapandı. Tabi içime sinmedi akabinde, 3-4 kişiye götürdüm gösterdim motoru. Motorda hiçbir şey yok, saat gibi cevaplarını aldım her seferinde. Neyse muhabbeti çok uzattım dostlar, sonuçta motoru İzmir' e gönderdim, alan arkadaş keyfini sürmeye devam ediyor halen

mehmet tufan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BURGMAN
    aynı durumdan muzdarip ve kazıklanmış birey olarak bende bu vatandaşlara çok ağır küfürler ediyorum.
    krankından ses gelen amörtisörü çizik motoru benzin koy git be kardeşim diye diye kakaladılar bana. burgmanlardan anlamadığım tarz değiştirdiğim ve yıllardır motor sürmemenin heycanıyla aldım. şu an biniyorum ama allaha emanet biniyorum. birdaha 2. el herhangi birşey alanın kolu falan kopsun diyorum kendime. o denli tiksiniyorum motosiklet piyasasından.
    allah belasını versin bu ciğersizlerin.

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Ss ikinci elden alınmaz.

Motosikleti
    ......
    Galerici,satacagi motordan 3-5bin yemeden satmaz,hee istisna vardir mutlaka,ama alirken motoru ya otomobil takasli gelmistir yada öldüm parasina almistir,satarkende aldigi paraya bakar motor nasil çalisir diye sorsan bilmez,zamaninda araba pazarina gitmistik, galerinin birinde 250 scooter vardi,muhabbet acildi zarf atma amacli sordum yaa hocam bu su sogutmalimi diye,yok be kardesim ne suyu arabami bu..kayiş bakimi,degisim felan yapildimi dedim..bunlarda yok oyle şeyler otomatik kardeş bunlar...vaaay babam vaaay...

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı c3y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbr600f 2000 ve 2006 arası modellerin en babası 18000 tl eder dahada etmez veren enayidir.Ama simdi temiz motor üzerinde jelatinleri duruyor ama motor yatmıs devil egsoz takmıs neden takmıs ses duymak bağırtmak icin takmıs.Adam makinama kefilim diyor km si 45 bin soruyorum baskı balata değiştimi yok egzantrik zincir gergi değiştimi yok lastik ler ne durumda abi orta şeker..Kazası varmı yok abi olduğu yerde düşmüşlüğü var.Trameri temizmi evet abi temiz.Fiyat ne 20 bin tl abi ama sana 19500 e bırakırım.Harbiden lol oluyorum yeminle 2017 modeli 38 bin tl 2006 sı 20 bin.Neden pahalı diyoruz abi hastasına bunlar 109 hp biliyomusun honda salaklık yaptı yeni modelleri ezik cıkardı bundaki teknoloji yoggg abi orjinal caponnnnnn abi şey var depoda ufak bir ezik var ya oda olduğu yerde düserken oldu kömürlüğün kapısına denk geldi.

Allahım sana geliyorum ne diyim millet aç ve şerefsiz olma yolunda hızla gidiyor hiç kullandığına saymıyor.Alıştılar her sene zam zam bazı şerefsiz galericiler fake ilan acıp fiyatları cıkartıyorlar ne diyim artık her türlü dolandırıcılık taksiği vs mevcut..

Uzak duracağınız insan modelleri..

Galeri
    al satçılar
    ss ye binen genç çocuklar.
    Bindiği araç konusunda cahil olan insanlar
    motorunun geçmişini bilmeyen insanlar..

Araç alıcağınız adam aç olmasın bir zahmet biraz varlıklı zengin biri olsun en azından diğerlerine göre daha az riskli...
    bişe diyim mi
    harbi temizine en fazla 15 verilmesi gerekir
    18 bile çok

ama şu var
    km takıntısı grenaj takıntısı vs milletimiz çok seviyor böyle şeyleri alırken
    satanda ona göre fiyat veriyor

82bindeki makinam bi çok ften iyi durumda ben enayiyim çünkü 4binkm veya 6 ayda bir yağ değiştiriyorum canım ciğerim gibi bakıyorum
    sorsan 10bin etmez der çoğu tabi
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)