Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İkinci el SS piyasasında dönen gariplikler...

REKLAM ALANI

Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bişe diyim mi
    harbi temizine en fazla 15 verilmesi gerekir
    18 bile çok

ama şu var
    km takıntısı grenaj takıntısı vs milletimiz çok seviyor böyle şeyleri alırken
    satanda ona göre fiyat veriyor

82bindeki makinam bi çok ften iyi durumda ben enayiyim çünkü 4binkm veya 6 ayda bir yağ değiştiriyorum canım ciğerim gibi bakıyorum
    sorsan 10bin etmez der çoğu tabi

Dostum milletin aynen takıntısı vs var.Ama benim takıntım km çizikler vs değil takıntım şu aracın km si düşük cok pahalı aracın çiziği yok cok pahalı vs mantığı var.

Birde aracın km si yüksek çizik kaza vs var yine pahalı anasını satıyım anlamadım gitti bu işi.Normalde 150.000 km altında motor açmaz bu makinalar ama ne hikmet se hepsinin km düşük abi bi alıyorsun motoru tak yatak sardı yatak saran makina çift silindir aldığımda 30.000 km kimse kusura bakmasın ben böyle zihniyette giden adamların sülalesine saydırırım.

Hatta şunu eklerim insallah bacısıyla binerken tır carpar yada kaza yapıp ölür cunki bu insanların kimseye faydası yok iyi olanıda yoldan cıkartırlar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Norton772 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ama Elhamdülillah müslümanız dimi
    Tabi müslümanız,
    Bu arada sömürü sezonu açılmak üzere N. Hatipoğlu avucunu ovuşturmaya başlamıştır, her sene ki sorulara devam, denize girsem g.tume deniz suyu kaçsa orucum bozulur mu yada astronotlar uzayda nasıl abdest alıyor vs.
    Durmak yok yola devam.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)