Sibop kapağı nereden bulunur ?
Reklamlar
-
Gece gece basit bir soru farkındayım fakat burada hemen cevap verildiği için buraya açmak istedim. Bahçedeki çocukların arka lastiğin sibop kapağını kaybettiği günden beri yaklaşık 1 aydır kapaksız geziyorum Sibop kaçırmıyor o yüzden sıkıntı olmuyor fakat ne olur ne olmaz diye almak istiyorum. Nereden bulunur acaba ? Fiyatı ne kadardır ? Lastiklerin markası bu kapağın tam olup olmamasını değiştirir mi ?
Reklamlar
-
Allah başka dert vermesin birader.
Sibop kapağı tek satılmaz alırsan tamamını alırsın bedavadan biraz pahalıdır. Belki tamircilerde yerde sağda solda atılmış bir tane bulursun bedavaya. Ya da ışıklı fosforlu kapaklardan alıp takabilirsin hem de şekil olur.
-
bütün lastikçilerde vardır art bazı benzin istasyonlarındaki marketlerdede var 2 3 lira birşeydir.
-
Herhangi bir oto lastikçiden alabilirsin. Kimisi para istemez ama kimisi de 1 tl alabilir. 1 tl den fazla isterse de oradan alma başka oto lastikçiye git.
Renkli metal sibop kapağı istersen de motosiklet sarf malzemeleri satan ufak dükkanlarda yine uygun fiyatlı bulabilirsin.
-
Tamamdır beyler çok sağolun cevaplar için.
-
Çocukluğum aklıma geldi soruyu görünce. Sordum kendi kendime sahi nereden alınıyordu o?
Güzel gördüğümüz arabalardan alıp yer değiştirirdik. Başkasının arabasından benim bisikletime yer değişimi yapardım.
Tabi çocukken haram helal pek bakmıyordum.
-
Gardaş,sipop kapagina,daşi değirme yeter...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)