Günlük kullanım için rosso 2 taktırmalı mıyım yoksa ırc yeter mi?
Reklamlar
-
günlük sürüşte zaten ırc sıkıntı.uzun yola çıkıcaksan ırc gayet güzel iş yapar.uzun ömürlü olur daha dayanıklı olur.çok geç ısınıcak ama uzun yolda hava kuruysa her türlü iş yapar.şehir içi zaten millet yazmış büyük sıkıntı yani.lastik ısınana kadar iş işten geçmiş oluyor.benim r25 de ırc var 750kmdeyim daha henüz atraksiyon işlere falanda girmediğim yağmurdada sürmediğim için sıkıntı yaşamadım.hatta bugün bi cenabetliktir 2km içinde tam 4 kez öndeki araca arkadan girme teşebbüsünde bulundum.4ünde de kaymadan zar zor sıkıntısız durdum.bundan öncede pulsarımda mrf lastikler vardı o yüzden çok da yadırgamadım ırcleri.ama motordan keyif alıcaksan her virajda frende acaba dururmu diceksen hemen değiştirmen gerekiyor.ben satsaydım 0km deyken lastik takıcaktım mitas mc50 ,ama kısmet olmadı lastiklere zam geldi vs.antalyada yazın ırc ler rosso2 gibi oluyor 45 derece sıcakta kısmetse sonbahara kışa doğru bende bu yola giricem.ayrıca motorun kullanım ömrünüde düşün ben bu motora 3 sene binicem diceksen hakkını vere vere sür derim.
Reklamlar
-
günlük haftalık aylık yıllık tüm kullanımlarda irc leri degistirmenizi öneririm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)