Zincir Temizliği için GAZ YAĞI arayanlar buraya.
Reklamlar
-
Motul'un zincir temizleme spreyinimi kullanayim yoksa gaz yagi mi oneriniz nedir ? Bir de zincire temizleme spreyi siktiktan sonra bi muddet bekleyip sonra bezle temizlemem mi gerekiyor ? Tesekkur ederim.
Reklamlar
-
hokahey adlı üyeden alıntı
o zaman dizel araçlar mazot yerine gazyağı koysun depolarına.
Kullanılmadığını nerden biliyorsun?
İklim koşullarına göre motorine yüzde 20’den başlayarak yüzde 50’ye kadar değişen oranlarda gaz yağı karıştırılıyor. Vergi kaybından dolayı EPDK dağıtıcılar arası gaz yağı ticaretini bu yüzden yasakladı.
-
Mazot aynı işi görür. Çok kasmayın. Bulunursa gazyağı bulunmazsa mazot yeterli. O ringlere zarar veriyor kısmı kanıta dayanıyorsa inanalım, şehir efsanesi gibi geliyor.
-
o pompadan alan bi olaya karışsa, hangimizin tc nosu nerden bilicekler
-
DKN adlı üyeden alıntı
o pompadan alan bi olaya karışsa, hangimizin tc nosu nerden bilicekler
Oha düşününce ....
-
mephamd adlı üyeden alıntı
Mazot aynı işi görür. Çok kasmayın. Bulunursa gazyağı bulunmazsa mazot yeterli. O ringlere zarar veriyor kısmı kanıta dayanıyorsa inanalım, şehir efsanesi gibi geliyor.
kanıtı var yabancı forumda incelemesini arayıp bulmuştum 2 sene önce çok araştırdık gazyağı son nokta bu işte.
-
Bulunmayan bisey degil internette bile yuzlerce yerde satiliyor siparis ver yarin elinde 😊
m.n11.com/arama?q=gaz+yağı
-
Bulmak sorun değil aslında dediğiniz gibi n11 den falan alınabilir.Ayrıca çok fazla tüketimi olan bir üründe değil.1 litre ile kim bilir kaç kere zincir temizlenir.Burda amaç hangi benzinliklerde satıldığını bilirsek ve bize yakınsa n11 den iki katı pahalıya almamış olmak.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
2 dk şımarma şurda ya
susar mısın?
-
susar mısın?
Yok susamadım sen iççen mi
-
Allah'ım, bu nasıl bir espri. buz kestim şu an.
-
Allah'ım, bu nasıl bir espri. buz kestim şu an.
ben olsam ceza olarak ikinize de gaz yağı vermezdim. yaşınız kaç ha ?
-
DKN adlı üyeden alıntı
ben olsam ceza olarak ikinize de gaz yağı vermezdim. yaşınız kaç ha ?
40 yaşındayım
-
Marketlerde kandil yağı olarakta bulabilirsiniz ama fiyat 9-10tl olur litre başına.
-
ben geçen gün bir boyacı dükkanından 7 tlye 750ml aldım 1/5 ini kullandım. Zincirim pırıl pırıl oldu.
-
11 Temmuz 2018, 15:06
balıkesir de gaz yağı satan akaryakıt istasyonları var mı?
shell de litresi 5,41 tl görünüyor, ancak n11 de felan litresi 20 lira civarında satıyolar.
-
11 Temmuz 2018, 15:15
talha_865 adlı üyeden alıntı
Gitmiştim oraya. Bidon yok demişti ve yanımda götürdüğüm bidona vermemişti gazyağı nı. Bideonun gelmiş olması güzel. akşam oradayım Haftasonuda detaylı bi zicir temizliği. Teşekkürler
Amaçları bidon satmak mı gazyağı satmak mı?
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
11 Temmuz 2018, 15:27
o zaman dizel araçlar mazot yerine gazyağı koysun depolarına.
aynı işi görmüyor. benzer işi görüyor. yanlış yönlendirme!
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------
mustick adlı üyeden alıntı
Kullanılmadığını nerden biliyorsun?
İklim koşullarına göre motorine yüzde 20’den başlayarak yüzde 50’ye kadar değişen oranlarda gaz yağı karıştırılıyor. Vergi kaybından dolayı EPDK dağıtıcılar arası gaz yağı ticaretini bu yüzden yasakladı.
10 numara yağ da kullanırsın. aynı şey mi oluyor?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
12 Temmuz 2018, 02:42
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Amaçları bidon satmak mı gazyağı satmak mı?
Bidonunuz antistatik ve uygun malzemeden yapılmış ise verirler. Tenekeye almış olan arkadaşın ki uygun malzemeden yapılmış. O yüzden tenekeye vermişler. Eriyecek bozulacak yapıdaki bidona verilmemesi bundan. Yani maksat bidon satmak değil. Devamlı alışveriş yaptığınız shellde pompacı odasına girip kuralları görebilirsiniz. Bu kurallara uymak zorundadırlar. Sorun çıkarsa sorumlusu şirket sahibi değil pompacıdır.
-
12 Temmuz 2018, 05:03
Eminönü’nde de var bir kaç kez almıştım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)