İlanda 2300 görünüyor ama 2'ye bırakıyor. Kararsız kaldım. Motorlardan da pek anladığım söylenemez, o yüzden fikrinizi almak istiyorum;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...36269746/detay
İlanda 2300 görünüyor ama 2'ye bırakıyor. Kararsız kaldım. Motorlardan da pek anladığım söylenemez, o yüzden fikrinizi almak istiyorum;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...36269746/detay
Alınmaz. Motorun canına okumuşlar.
Bende kymco kulanıyorum sağlam alettir amma bu ilandaki alet bitkisel hayatta olma ihtimali yüksek alıp başını ağrıtımı marka modele haybiye söversin
Bütçeni biraz daha artırıp 2 el agilty 125 almaya bak derim 2 el al diyicem ankara ilanlarında bi yam yamın var tek oda sıkıntılı
Sana tavsiyem kymco bayilerini gez agilty 125 sıfır fiyatlarını sor nakite indirimi sor bazı bayilerde 2015 2014 modeli varsa elerinde indirim yapıyorlar ekstara 2 ele bakınca 2 3 tane apaçinin elinden çıkma alet var alırsan canını yakar
Kymco sitesine girip ankara bayilerini adresini al telden arayıp sor bakmaya git güzel bakar temiz kulanırsan seni çok memnun edicektir
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
1350 liraya mondial mash kırmızı ve sorunsuz motorum var. bunu almaya kara verdikten sonra onu görsen 3000 desem alırsın arada o kadar fark var.
bütçeniz max 2 bin ise gidin bakın bir sürün , gaz yemesinde frenlerinde sorun yok ise düzgün çalışıyor ise alıp zamanla bir iki masrafla adam edebilirsiniz . üzerine koyabilcek başka paranız varsa almayın tabi
"dosta gider"
"ciyerli"
"keyfe keder"
ibareleri bulunan ilanları aynı hızla sağ üst köşedeki x işaretinden kapatırım.
git dostuna ver o zaman kardeşim. ayrıca motor beni salın artık rahatça öleyim diye bağırıyor resimlerden görüldüğü kadarıyla.
O yandan cikan kablolar ne ola ki?
kymco iyi motordur ama sen yinede 4-5 bin civarında bir motor düşün derim
YA SEVECEKSİN YADA DEFOLUP GİDECEKSİN
kymco agility 125 tek silindir değilmiydi ya? hem bu scooter ama adam commuter yazmış.
dosta gider gibi laflara tokuz biz, zaten dostlar geçiriyor bu devirde.
Dosta gider demiş, sen alma, bırak dostuna satsın.
Motoruna ne kadar özendiğini ilana koyduğu fotoğraflardan bile anlayabilirsin, açıklamayı okumaya gerek bile yok...
Ederi 1000 lira oda plakası varsa satış veriliyorsa. Oda yoksa bizim burda 400-500e satılıyor köylerde
alinir gardaş alinir..bir okadarda masraf edersin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)