düşçek düşçek 1 alana 1 bedava olucak bütün avrupa kıskançlıktan çatır çatır çatlicakmış öyle diolaaar
Arabayi ihtiyactan luxe ceviren gerizekalilardan motoru ihtiyactan luxe ceviren dingiller bu ulkede oldugu surece indirim falan olmaz hep sinir hep stres neye yarar ne desen bosa herkez kendi dunyasinda.....Ayrica motor asktir motor carttir curttur diye diye bu mereti hobiye cevirdiniz ulen herseyiniz hobi zaten.Bu yuzden bizi daha cok seveceklerrrr..
Ayıpsın dostum tabi ki düşecek.
Ebemizin ocağına düşecek, büyüyecek tomurcuk açacak ve incir ağacı olacak.
Ben bugune kadar bu ulkede bir şeyin fiyatinin düştüğünü görmedin
Evet düşecek. Biz bu anlamsız fiyatları protesto edip altı ay motor almayı ertelediğimizde hem fiyatlar hem de vergiler düşecek. Biraz sabır...
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:37 ----------
Nasıl bir motormuş bu Fiesta ?
Bir de bu yorumu beğenenler var. Hem de motosiklet forumunda...
motor zengın ısı garıbanda zengınlerden arta kalanlarla ıdare edıyor ıste
üniversite hayalim vardı motosikletime binip gidicektim canım isteyince annemlerin yanına felan gelicektim hayaller hayatlar durumu oldu neyse ya zaten ben asosyal bir insanım olan parama bilgisayar toplar gece gündüz oyun oynar motovlog izlerim ne olmuş motosikletimiz olamıyorsa bu fiyatlara ramen hala 0 motosiklet alanlar düşünsün alacak param olsa bile vermem o kadar parayı 25 bin tl az para değil başlangıç motoru için çook fazla bir para dediğiniz gibi düşmeyecekse ne zamana kadar artacak ? ben ünivden meezun olduğumda felan artık cbr 250ler 50 bin tl felan olur o zaman iyiymiş valla gelecek kaygısına düştüm şimdiden benzin de artıyormuş ohh temiz daha da mutlu olamazdım var mı başka güzel haberi olan ? almanya felan kıskandı mı bizi bugün ? bekleyin kendi ekonomimize bakmadan hollandaya laf sallıyalım günümüz daha da güzelleşsin elin bebesi bizim cbr 250 aldığımız fiyata mustange binsin biz benzin daha ne kadar artacak diye ağlayalım bundan şikayetci olup hala 2017 model motosiklet araba vb alan varsa sadisttir mazoşisttir acıdan zevk alıyordur sevgiler saygılar sabah sabah gelip size ağladım kusuruma bakmayın burdan ktm spor moto yetkililerine sesleniyorum doların 1 kuruş artması ile getirdiğiniz 5bin tllik zammı geri çeker misiniz artık? hanı dolar az da olsa düşüşe geçti felan 3,9 kenki fiyat 3,5 ile aynı olamaz diye düşünüyorum canını yediklerim 2-3 k azaltın da hiç değilse kaska para kalsın gönlümüz olsun tamam bize kitliyorlar ama hiç değilse bizi de düşünüp kitliyorlar diyelim yapmayın böyle son olarak teşekkürler ktm yetkilileri çok tatlı insanlarsınız pamuk gibi kalbiniz var biliyorum ben sizi..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:13 ----------
inşallah düşer artık yaz başından beri 5 tane yavrusu olan anne aslanın yavrularını ve kendisini doyurmak için son şansı olan minik ceylanı beklercesine o minik indirimi bekliyoruz motosiklet forumu olabilir ama adam bu konuda haklı her ne kadar hobi olsa da bu fiyatlar karşısında biraz sadistlik mazoşistlik ruh hastalığına dönüyor motosiklet almak.
Kurlar ve fiyatlar bu seviyede kalırsa şükredin
Bu forumda 50.000 tl bulsam bilmem ne marka dört teker alırım lafını değil de ducati bilmem ne veya bmv cies bilmem ne alırım diyen, hakikaten motosiklete aşık insanlar varken, bu arkadaş haklı cevabı bence de foruma ve ruhuna uymamış. Daha geniş bir Türk forumunda bolca şieste, hönde vb gruplar, kulüpler var, oralar sanırım daha mantıklı bir seçenek olur.
Tekerinize ve cebinize taş değmesin.
Burası Türkiye.
Nezaman bir ürünün fiyatını düşerken gördük? heleki dolar düştü diye
Biz sifir cbf ybr bu fiyatlardan almaya devam ettikce af buyrun ama keriz miyim bende olsam fiyat dusurmem.
Bizde ekonominin "e" sinden anlamayan vatandaşını fakirleştirdikçe fakirleştiren,vergilerle yoldukça yolan yönetim varken,müşteriyi aptal yerine koyup yolunacak kaz gözü ile bakan,taş devri teknolojisine sahip motorları hala marka gazı ile uçuk fiyatlara satan marka temsilcileri varken,herhangi bir şeye tepki göstermekten aciz,kaderci,her şeye boyun eğen,param var alırım size ne diyerek 5 kuruş etmez motorları 2 yıl kredi çekip inatla alan bilinçsiz halkımız varken bu fiyatlar düşmez.Ben hep diyorum bunlar iyi günlerimiz seneye bu fiyatları 1,5 ile çarpın öpün başınıza koyun.
Bir de satıcının gözünden bakın. Adam 20bin diyor satılıyor. 25 diyor satılıyor 30 diyor satılıyor. Biz de böyle insanlar olduktan sonra indirimi rüyamızda görürüz. Yakında volkswagen gibi 6 ay sıra bekleme durumu da olur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)