dolar artınca 1 gün geciktirmeden fiyatlar arttı düşerken neden hondadan veya ktmden ses çıkmıyor ? ne zaman düşer fiyatlar yoksa arabaya mı yönelicez bu sene ? rc 390 25bin geçen sene 19kydı :(
dolar artınca 1 gün geciktirmeden fiyatlar arttı düşerken neden hondadan veya ktmden ses çıkmıyor ? ne zaman düşer fiyatlar yoksa arabaya mı yönelicez bu sene ? rc 390 25bin geçen sene 19kydı :(
Hocam ben arabaya yöneleceğim gibi. Ehliyeti falan aldık ama pişman oldum bu fiyatları görünce
1200 ehliyete gitti (b sınıfının üstüne a2 eklettim)
Ayrıca kaskı var montu var pantolonu var v.s
Ktm duke 250 2017
19.000 tl
Aksesuar 4000 tl
Ehliyet 1200 tl
Toplam 24 bin tl
Az daha koyarım ikinci el temiz fiesta alırım
motor fiyatları pek düşecek gibi değil.
Tek çözüm dolar/euro üzerinden para kazanmak. O zaman fiyatlar normalleşmiş oluyor.
Düşmüyo düşmeyecek heralde. Adam kışın 3000'e satamadığı 2012 cbf'e şimdi 4600 yazmış. Eski cbfler bile 4500 falan. Sıfırı da uçtu gitti. Piyasanın ağzına tükürdüler.
HONDA
#BZ3082
Daha geçen sene 8.800 TL filan olan NS 200 lere adamlar şimdi 9-10 bin TL civarı yazmış ne güzel ya geçen sene 8.800'e al gez dolaş 9.5'a sat :D
Bana kalırsa uzun bir süre bu konumda kalıp devam edecek.
Dolar duruyor enflasyon artiyor. Enflasyon duruyor dolar artiyor. Fiyatlar her daim artiyor, cunku ekonomi her daim dibe dogru ilerliyor.
Dolar düşecek mi? sorusunun cevabında gizli soru.
Dolar düşse bile fiyatlar düşmez arkadaşım. Dolara 3 kuruş zam gelse motorsiklet 4 kuruş artar. 2 kuruş düşer motor fiyatı yerinde sayar. Az satıp çok kazanırlar
"Arkadaslar endiselerinizi anliyorum.fakat biliyorsunuz ki kur yukseldi diye biz zaten elimizden geleni yaparak en iyi fiyattan motorlari turkiye pazarina getirdik.simdi dolarin dusmesi ile inanin fiyatlarda oynayabilecek bi payimiz kalmamistir.son olarak sozlerimi "senin istedigin gazoz agaci.oda burda yetismiyor"diyerek sonlandiriyor mt ailesine sevgilerimi sunuyorum"
Distribitorlerin dediklerini duyar gibiyim aahahahahaahahha
Zeki Müren de bizi görecek mi ☺
bu ülkede komik bi soru olmuş hocam bu ülkede bişi azalmaz ucuzlamaz sürekli artar 6 ay aynı kalır sonra artar tekrardan fiyatlar bekleyelim ve görelim
Düşücek abi hata Kpss de kalkıcakmış son aldığım duyumlara göre dolar Tl karşısında deyer kaybedicekmiş Japonlarda ticaret yaparken Dolar yerine TL kulanıcakmış.
Ayy yine dalmışım Pardon düşmez abi en azından 1 sene aynı gider stoklar ericek duruma göre yeni gelenler indirimli gelebilir he olurda DEVLET imizden bi indirim haberi gelirse seneye kalmadanda indirim olabilir bi ötv gitse nerdeyse yarı yarıya indirim olucakda😔
**Dayi oglu motur fiyatlari boyuna yukseliyor neydecuk!
*Yapma lee bizde,traktoru satar alirik bi 600luk reyzing,senden giymatlimi..
**Essahmi deyon,ee tarlaya neyi vuracaz..
*Motur varya lee baglariz arkasina pulluğu..
ironi bir yana aci gerçek...zamanla motosiklet extra extra luks olacak..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)