Motosiklet kazalarını yorumlayalım...
Reklamlar
-
1*KAZA ANI 00.20snye Yüksek güç
2*Düşük güç viraja dar girmek
00.18sn
3*BU KAZADA ANLATILAN MI SEBEP OLMUŞTUR YOKSA BAŞKA KURTULUŞU YOKMUYDU ? (YORUMLANMASINI BEĞENDİM )
*4Akşam bayan sürücü suçlu kim ? 3.37
Beline ne olmuş olabilir bellik olsaydı işe yarar mıydı ?
5*Sol şeritten hızlı geçerken :
Bunun gibilerin de sol şeritten hızlı gitmeyi pohpohlayıp çocukları aşırı kötü bir şekilde etkilemesi.
Yorumları okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
5*Kırmızıda geçen yinede dikkatli olunmalı(çok geçmiş olsun iyilermiş arkadaşlar yorumlara göre )
6*Ülkenin güven düzeyi 0.45
7*Çarptıgı gibi özür dilemek ? güvenmediğiniz insanlarla motor sürmeyiniz.0,20
8*Bu kadar bilinçsiz gereksiz düşünmeden hareket eden insanlar var. Düğün konvoylarının yanından geçerken
dikkat ediyormuşuz bunun gibi andaval insan çok.
9*Allah rahmet eylesin çok kötü bazı insanların ders çıkarması için bu videoları paylaşıyorum her an dikkatli olunmalı her an
dalgınsan üzgünsen sinirliysen içkiliysen binmeyin şu alete (VİDEODA KAN VAR KAN TUTUYORSA İZLEMEYİN)
10*SUÇLU KİM ?
*** EKİPMAN NE İŞE YARAR ?
MOTOSİKLET KASKIZ BİNİP ARABAYA KAFALAMA ÇARPAN ADAM VİDEOSUNA DENK GELDİM O VİDEOYU BURADA PAYLAŞMAM HOŞ OLMAZ.
ADAM YAŞIYOR VE YÜZÜ PARÇALANMIŞ DERS NİTELİĞİNDE VİDEOLAR MOTOSİKLET İŞİ ŞAKAYA GELİCEK İŞ DEĞİL VEYA DALGINLIGA...
5 bin MOTORSA EN KÖTÜ BİN TL KASKA AYIRIN 125cc de olsa 1000ccde olsa üstündeki aynı beden aynı can.
HERKESİN TEKERİ DÜZ BASSIN ALLAH KAZA BELA VERMESİN AMA VLOGGER ADI ALTINDA MOTOR SEVDALILARINI kötü etkileyenleri üşenmeyip şikayet etmek
gerekir.Videolar hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)