Pist Motoru ve Ekipman Seçimi
Reklamlar
-
Selamın Aleyküm cümleten herkese . Arkadaşlar ben tahmin de edebileceğiniz gibi r25 kullanıcısıydım 10-15 bin km tecrübem var ve şimdi bi R6 sahibi olacağım 1 hafta içinde. A1 ehliyetim var zaten o yüzden polislerden kaçabildiğim durumlarda kaçıyorum kaçamadığım durumlarda ise 525 tl yetersiz ehliyet kullanmaktan ceza yiyoyrum şimdiye kadar başıma hiç gelmedi r25 ile neyse ana konumuza gelelim asgari ücretle çalışıyorum ve birazı benzin okul harçlığı birazıda eve derken aldığım para bitiyor bende r25imi sattım 12.500 tl ye ekipmanlarım eskidi onlarıda sattım 1500 tl ye şimdi birazda ben koydum 18000 var şuan bende tabi siz şimdi diyorsunuz nasıl r6 alacak diye eski modelmi hasar kayıtlımı vs hayır pist motoru caddede kullanımı yasak olan ruhsatsız motor alacağım 2006 kasaı şasesi sıkıntısız hasar kaydı olmayan grenajları ufak tefek kırık olan bi motor alacağım 13000 tl gibi fiyatı var mekanikte sıkıntısı yok ben şimdi bu motoru alacağım geriye kaldı 5000 . Ben bu kalan paranın 3500 üne ekipman geriye kalan 1500 e de grenaj seti alacağım. Sizce bu yaptıklarım iyimi kötümü.Grenajları ve ekipmmanları ebaydan alsam daha mantıklı olurmu ?
Reklamlar
-
"birazı benzin okul harçlığı birazıda eve derken aldığım para bitiyor"
r6 alırsan okulda aç kalırsın tüm paran benzine gider.
ayrıca 2006 model 11 yaşında bir yarış motosikleti almak akıl karı değil. başına gelmeyen kalmamıştır.
şimdi alma desem heves etmişsin. çok meraklıysan git al ama inan bana başına büyük bir uğraş alırsın.
-
Haklısın ama motor pist motoru km si fazla değil bakımlı bir makine yarışlarda kullanılmış bir makine ben konustum sahibiyle aldıgında hiç birşey yapmayacaksın diyor direk bin veya grenajları değiş öyle bin diyor başka masraf yapmaz sana diyor
-
geçen gün libadiye caddesinde yatık bir motor duruyordu.
yanında da 3 tane polis motoru. ben o ara yaya geçidini ortalayıp park eden bir kuş familyası aracı polise şikayet etmek için durmuştum.
bizim yerde yatan motorun sahibi akıllı, beşiktaşta durmamış libadiyeye kadar kaçabilmiş motorlu polislerden. sonrası malum yerde yatan bir motor, gururu incinmiş, canı acımış ve herşeyden önemlisi o kovalayan polislerce güzelce emniyete götürülüp, sorgusuna başlanılan (ohaldeyiz) bir sürücü.
keşke sen de görseydin o günü. hoş ibret olmazdı dostum ama yine de belki aklının köşesinde dururdu.
bu kadar insan akılsız plakasız evraksız motor alıp sokaklarda dolaşmıyor dünyanın parasını veriyor vergisini ödüyor sigorta bile yaptırıyor, ama sen polisten kaçabildiğince kaçacaksın öyle mi? ayrıca evraksız plakasız motorla yakalanacaksın sonra da yetersiz ehliyetten 500 küsür lira ceza ödeyip kurtulacaksın öyle mi?
bunları sen kendin mi düşündün yoksa bir tanıdığın sana bu aklı mı verdi?
troll sen komik değil, gerçeksen fecaat.
bol şans. ekipmana bence hiç ihtiyacın yok, muska yaptır bir tane bas gaza devam.
-
-
ruhsatsız motorun hasar kaydı mı olurmuş!
-
Ayranın yok ıcmeye kurekle gıdıyon z.cmaya afedersın.
-
Polisten kaçarken ölüp gitsen ne yapcaksın?
Sigortasız motora binerken birine, bi araca çarpsan nasıl ödeyeceksin? Orda da mı kaçacaksın?
A1 ehliyet diyosun, R6 diyosun. Senin yaşın kaç da pist motoru alıp caddede kullanabileceğini düşünüyosun? Annen baban hiç mi bişey demiyolar sana be kardeşim??
-
Eğer vazgecmeyip o motoru alacaksan gelişmeleri buraya yaz ki senden sonrakilere ibret alacakları bir hikaye kalsın
-
Şu anda dur ,yazdıklarını oku ve ne kadar mantıklı olduğunu düşün. Mantıklı gelmiyorsa, azıcık mantığını dinleyebilirsin. Mantıklı geliyorsa buraya kadar okudun, kusura bakma artık.
-
Façan yansın karşim.R6 yakışıklı makina
-
Diye konu açtı ve kokulu silgisini koklaya koklaya fiş ödevlerini yapmaya başladı .
Helal olsun sana kardeşim a1 ehliyet ile r6 al , sonra bi yarış grenajlari off diyorum . Birde o makinayla trafiğe cik bak nasıl milletin aklını alıyorsun .
Polis amcaları dert etme sen asi ve yarışçı ruhlu bı kardesimizsin .
-
Şöyle tulumu çekersin hi-viz gece rahat edersin
-
Belki a1 ehliyetin bile yok ? askeri ücretle çalışıyorum diyorsun mesai 6 gün 1 gün tatil nasıl okula gidiyorsun peki ? mesai saatlerinde okula salan bir iş varsa söylede evine bakmak için okulu bırakan çocuklar sıkıntı çekmesinler. senin gibileri bizim burda asfalttan çok kazıdık bişi diyemiyorum çocuklluguna veriyorum senin belki 15 yaşındasın beli 16 hadi taş çatlasın 17 neyse konusursam kalbini kırıcam.
-
Polisler seni kovalarken ölürsen o polislere ne olacağını düşündün mü giden sadece senin için değersiz canın olmayacak o polisler soruşturma geçirecek belki ceza alacaklar aileleri psikolojik sorun yaşayacak çocukları eğitim alırken sorunlarla karşılaşacaklar
-
Pist işi masraflı iştir, her yarış için en az 1 takım lastik alman gerekir, lastiğini uzun ömürlü kullanmak istiyorsan lastik ısıtıcı alman gerekir, ayrıca ben bunu yolda da kullanırım dersen, polis direk bağlar, evraksız motorlar genelde çalıntı motorlardır, yurtdışı girişli denir ama yurtdışında da o fiyata yoktur, ayrıca pist motorunun günlük bindiğin motordan daha bakımlı olması gerekir, yağı balatası farklıdır, bunları da düşünüp kararını verirsin
-
Mesaj adeti 2
Günlük Ortalama Mesajlar 0.20
Genel Bilgiler
Son girişi Dün 18:32
Üyelik 13 Mayıs 2017
-
matrax33 adlı üyeden alıntı
Mesaj adeti 2
Genel Bilgiler
Üyelik 13 Mayıs 2017
Benden once yapmışsın adamsın.
-
RulingMoto adlı üyeden alıntı
Belki a1 ehliyetin bile yok ? askeri ücretle çalışıyorum diyorsun mesai 6 gün 1 gün tatil nasıl okula gidiyorsun peki ? mesai saatlerinde okula salan bir iş varsa söylede evine bakmak için okulu bırakan çocuklar sıkıntı çekmesinler. senin gibileri bizim burda asfalttan çok kazıdık bişi diyemiyorum çocuklluguna veriyorum senin belki 15 yaşındasın beli 16 hadi taş çatlasın 17 neyse konusursam kalbini kırıcam.
Hocam R25i varmış belli ki yas 20 üstü fakat kan hızlı akıyor boşver kırma kalbini o da bizden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
matrax33 adlı üyeden alıntı
Mesaj adeti 2
Genel Bilgiler
Üyelik 13 Mayıs 2017
Dostum bence yanlış bir düşünce. Ben burayı 1seneye yakın takip ettim fakat bi ay falan oluyor üye olali, üye tarihine bakarak tecrübe veyahut seviye takmamaliyiz insanlara. Hem en azından üye olmuş bizlere sormuş ya sormasaydi, belkide bir gencin hayatini kurtaracagiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
bekir.krgl adlı üyeden alıntı
Selamın Aleyküm cümleten herkese . Arkadaşlar ben tahmin de edebileceğiniz gibi r25 kullanıcısıydım 10-15 bin km tecrübem var ve şimdi bi R6 sahibi olacağım 1 hafta içinde. A1 ehliyetim var zaten o yüzden polislerden kaçabildiğim durumlarda kaçıyorum kaçamadığım durumlarda ise 525 tl yetersiz ehliyet kullanmaktan ceza yiyoyrum şimdiye kadar başıma hiç gelmedi r25 ile neyse ana konumuza gelelim asgari ücretle çalışıyorum ve birazı benzin okul harçlığı birazıda eve derken aldığım para bitiyor bende r25imi sattım 12.500 tl ye ekipmanlarım eskidi onlarıda sattım 1500 tl ye şimdi birazda ben koydum 18000 var şuan bende tabi siz şimdi diyorsunuz nasıl r6 alacak diye eski modelmi hasar kayıtlımı vs hayır pist motoru caddede kullanımı yasak olan ruhsatsız motor alacağım 2006 kasaı şasesi sıkıntısız hasar kaydı olmayan grenajları ufak tefek kırık olan bi motor alacağım 13000 tl gibi fiyatı var mekanikte sıkıntısı yok ben şimdi bu motoru alacağım geriye kaldı 5000 . Ben bu kalan paranın 3500 üne ekipman geriye kalan 1500 e de grenaj seti alacağım. Sizce bu yaptıklarım iyimi kötümü.Grenajları ve ekipmmanları ebaydan alsam daha mantıklı olurmu ?
Sana gelince, Dostum yapma etme akıl var mantık var, bize sorarsan bu iş hiç mantıklı değil, he tamam köyde falan yaşarsın bi ihtimal eyvallah fakat şehirde olmaz, hem kendi canına hem başka insanların canına kast etmek gibi birsey seninki.
Ayrıca sana bisey anlatayım. Bugün bir yazıcı aldım adamla konuştuğumda bana en fazla 1000 sayfa çıktı aldığını söyledi (ikinci el) tamma dedim aldım yazıcıyı eve götürdüm. Alınan çıktı sayfasına baktığımda 34000 sayfa gördüm. Yani satıcı bu malını satmak için illaki iyi gösterecek ha hala ha doğru fakat direk atlamamani öneririm.
-
WhoAmI? adlı üyeden alıntı
Hocam R25i varmış belli ki yas 20 üstü fakat kan hızlı akıyor boşver kırma kalbini o da bizden.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ----------
Dostum bence yanlış bir düşünce. Ben burayı 1seneye yakın takip ettim fakat bi ay falan oluyor üye olali, üye tarihine bakarak tecrübe veyahut seviye takmamaliyiz insanlara. Hem en azından üye olmuş bizlere sormuş ya sormasaydi, belkide bir gencin hayatini kurtaracagiz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:45 ----------
Sana gelince, Dostum yapma etme akıl var mantık var, bize sorarsan bu iş hiç mantıklı değil, he tamam köyde falan yaşarsın bi ihtimal eyvallah fakat şehirde olmaz, hem kendi canına hem başka insanların canına kast etmek gibi birsey seninki.
Ayrıca sana bisey anlatayım. Bugün bir yazıcı aldım adamla konuştuğumda bana en fazla 1000 sayfa çıktı aldığını söyledi (ikinci el) tamma dedim aldım yazıcıyı eve götürdüm. Alınan çıktı sayfasına baktığımda 34000 sayfa gördüm. Yani satıcı bu malını satmak için illaki iyi gösterecek ha hala ha doğru fakat direk atlamamani öneririm.
bende burda 24 saat takılıp mesaj kasmıyorum.
Arkadaşın dikkat çeken kısmı üye olur olmaz direkt ilk mesajı ortalığı karıştıracak cinsten. ruhsatsız motor, ehliyetsiz kullanım, küçük yaş, düşük tecrübe, haşat motor seçimi, benzini dahi karşılamayacak gelir, okul ve aynı zamanda tam zamanlı iş ?,
neresinden tutsan elinde kalır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)