Büyük hacimden küçük hacime geçince...
Reklamlar
-
Çok olmuyor, Duke 690 aldım geçenlerde. Birkaç yüz km bindim. Halihazırda da Duke 390 vardı, hala duruyor. Yenisini alalı beri 390'a hiç binmemiştim hatta otoparkta üzerindeki brandayı bile kaldırmamıştım.
"Bayağıdır binmiyorum, az bineyim, durduğu yerde çürümeye durmasın." dedim; demez olaydım!
Motora bir bindim, ben şok, ben iptal
Daha ilk 200-300 metre içerisinde kafamda yankılanan düşünceler:
- "Gitmiyo lan bu motor!"
- "Minicik lan bu motor!"
- "Sesi çıkmıyo lan bu motorun!"
- "Nasıl binmişim lan bu motora!"
Neden böyle oldu?
İlk gözağrımdı Duke 390. Turuncusuna aşık olmuştum. İlk bindiğim günü hatırlıyorum; o gaz tepkisi beni benden almıştı.
Oysa bugün... Karmaşık duygular içerisindeyim.
Neden böyle oldu, neden?!!
Reklamlar
-
Moderatör
-
Büyüğe şartlanıp küçüğü küçümseme gibi bişey. Yeni alıştığın bişeyi hemen kabullenip eskiyi sevmemeye başlamak.
Samsung telefon kullanırsın yıllarca. Apple alırsın ve hemen adapte olursun. Eline bi gün Samsıng alırsın ve ulan ben bunu nasıl kullandım dersin.
-
Sat kurtul
-
Bu iş çok nankördür. Asla yetinmessin, ama aklın yolu birdir. CC yükseldiği gibi, yaşla beraber düşecektir. En sonunda 250cc e kadar razı olacaksınız. Bknz : imzam.
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
Sat kurtul
lan!
-
shruikan adlı üyeden alıntı
lan!
Hiç affetmem aga. Her zaman sen mi diyeceksin
-
Duke 390 "Sen artık eski sen değilsin sen dağa güçlüsünü dağa kalın tekerlisini dağa çok bağıranı dağa heybetlisini istiyorsun ben sana yetemiyorum 😢😢"
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Duke 390 "Sen artık eski sen değilsin sen dağa güçlüsünü dağa kalın tekerlisini dağa çok bağıranı dağa heybetlisini istiyorsun ben sana yetemiyorum "
dağa mı guclu tepe mi ?
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
Bende motosiklet hayatımı 150-250-650-250-250-125 diye sonlandırdım. Daha doğrusu tekrar maddi gücü bulana kadar ara vermek zorunda kaldım diyeyim.
150-250-650 diye giderken herşey çok güzel oluyor ama 650-250-250-150 yapınca insan ozaman kıymetini anlıyor işte.
Kısacası hazır yüksek cc deyken kıymetini bilin düşüşe geçince ah motorum vah motorum diyor insan
Ki ben şımarmaya başlamıştım Dl650 uzun yolda az gelmeye başladı dl1000 e mi geçsem vs diye.
Dl1000 e geçeyim derken rtr150 ye geçtim
Şimdi bırak dl 650 yi cbr 250 im olsa tekrar ne güzel uzun yol yaparım onla diyorum.
-
390 küçük mü? Sana bir Ybr verelim intihar et
-
bilirkişi adlı üyeden alıntı
390 küçük mü? Sana bir Ybr verelim intihar et
Ybr kullananların gururu inciniyor , lütfen
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
dağa mı guclu tepe mi ?
Hocam cağiliğime ver anlayamadım.
-
takas vs düşünürsen özelden mesaj atmuıştım 1 kontrol et. büyük cc ile.
-
el alışkanlığıyla alakalı. 2 senedir bindiğim 1000cc motorumu bırakıp 6 ay 600cc kullandım. Sonra tekrar 1000cc motora geçince bana ilk etapta çok agresif gelmişti.
1 hafta kullansan alışkanlığın tekrar değişir.
-
Eski_kasa adlı üyeden alıntı
takas vs düşünürsen özelden mesaj atmuıştım 1 kontrol et. büyük cc ile.
mesaj yok. 690 var zaten, daha ne kadar büyük?
-
690 ı sattın sandım. pardon
-
-
yusufkalaz adlı üyeden alıntı
Hocam cağiliğime ver anlayamadım.
daha olcak dostum dağa değil , cağillik değiş cahillik
https://www.instagram.com/besafes1kr/
-
caglar48 adlı üyeden alıntı
daha olcak dostum dağa değil , cağillik değiş cahillik
klavyede h tuşu yerine ğ tuşu basıyor sanırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)