Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

3.500 TL Bütçeye Başlangıç Motoru Önerisi Lütfen

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar,

Üniversite öğrencisiyim uzun zamandırda bi merağım var motorsiklet almak istiyorum ama bütçe az olunca seçenekte az oluyor ve çok bilgisizim bu konuda. Bu bütçeye fiyatı iyi olan sorun çıkarmıyacak güzel Chopper/Cruiser , touring veya Cross/enduro tarzı motor önerileriniz var mı. Senede 2 kere memleketim Eskişehir'den , okulumun bulunduğu Kayseri'ye (tahmini 800 - 900 km ) beni götürebilecek bi motorsiklet lazım .

Motorsikletten beklentilerim : Sorun çıkarmasını kimse istemez ben dahil , yol tutuşu iyi olsun rahat güvenerek bineyim , genelde 2 kişi binicez bu konuda iyi olsun rahatlık bakımından , olursa yakıtı koklasın çok az yaksın ve tabii ki görüntüsü hoş olsun

Şu ana kadar incelediğim modeller : 1 . Kuba Superlight 200 ( en beğendiğim ama en pahalısı ) buna para yetmez
    2 . Mondial Vulture ve Sentor'a baktım ama emin olamadım
    3 . Tabii ki aşırı hoşuma giden ama boy konusundan korktuğum Cross motorlar ( Mondial Extreme max - kanuni cross 150 ) eğer sizin önerileriniz varsa bu fiyata lütfen yazın!

Not : Boy: 1.80 Kilo: 80 ( belki cross önerisi için gerekli olur )

DEĞERLİ ZAMANINIZI AYIRIP OKUDUĞUNUZ VE CEVAPLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Merhaba kardeşim,öncelikle 800-900km mesafeye motor gider gitmesine ama üstünde sen gidermisin(titreşim,oturuş poz.)vs.forumda klişe bir söz var ''az daha koy ybr.cbf al diye''hem şekil olsun,hem az yaksın,hem rahat olsun hemde 3.500 olsun,o biraz zor be hemşerim,köfte ve ekmek meselesi...

mfBulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mondial Vulture yi bir arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu.

Kardeşim valla ben yapabilir miyim bilmiyorum ama ilk önce bi motora karar kılsam :D . YBR ' ye baktım oda bu fiyat aralığında duruyo ama yanlış mı baktım ki yanlız ben görüntüsünü pek beğenemedim

Cevap için sağol kardeşim

korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Şu durumda görüntü ikinci hatta üçüncü planda olmalı. Bütçe düşük olduğu için güzel çirkin ne varsa veya kaliteliyse ona yönelmen mantıklı olacaktır.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3.5 a motor vermezler ki. az daha koyup ybr kovalanabilir belki.

K121L - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Limit düşük ise bajaj boxer
    Eğer limiti yükseltirim diyorsan YBR CBF

Görüntüsü için motosiklet almayı planlıyorsan hiç alma boşver

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ne güzel planlar ve beklentilerdir öyle o paraya öyle motorlar yok )

carter17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hiç bir güç beni mondial kanuni gibi çin marka motosikletler ile 800 900km yola çıkaramaz. Ayrıca yakacağın mazotu otobüse verip motosikleti otobüsün bagajında taşıman daha mantıklı bir seçenek. Hem motoru yormamış olursun. Motosiklet bu uzun yola gider gitmeyede, alacağın motosiklet uzun yol için pek sağlıklı değil, çok yorarsın. Yüzü astarını geçer.

Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Boxer derdim ama o da artık satilmiyor.

Crosslar iki kişi için rahat olmaz. Boyun sıkıntı değil her cross binersin dostum.

Kanuni cross çok eski, alma derim.

Vulture sağlamdır, ama altında küçük kalabilir.

Bajaj boxer sorunsuzdur ama hız yok ve frenler kampana.

Ben aşağı yukarı aynı seçeneklerden boxer ı seçtim, iki kişi uzun Yol dahil biniyoruz, çok memnunum.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Alıntı OGVenom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Üniversite öğrencisiyim uzun zamandırda bi merağım var motorsiklet almak istiyorum ama bütçe az olunca seçenekte az oluyor ve çok bilgisizim bu konuda. Bu bütçeye fiyatı iyi olan sorun çıkarmıyacak güzel Chopper/Cruiser , touring veya Cross/enduro tarzı motor önerileriniz var mı. Senede 2 kere memleketim Eskişehir'den , okulumun bulunduğu Kayseri'ye (tahmini 800 - 900 km ) beni götürebilecek bi motorsiklet lazım .

Motorsikletten beklentilerim : Sorun çıkarmasını kimse istemez ben dahil , yol tutuşu iyi olsun rahat güvenerek bineyim , genelde 2 kişi binicez bu konuda iyi olsun rahatlık bakımından , olursa yakıtı koklasın çok az yaksın ve tabii ki görüntüsü hoş olsun

Şu ana kadar incelediğim modeller : 1 . Kuba Superlight 200 ( en beğendiğim ama en pahalısı ) buna para yetmez
    3 . Tabii ki aşırı hoşuma giden ama boy konusundan korktuğum Cross motorlar ( Mondial Extreme max - kanuni cross 150 ) eğer sizin önerileriniz varsa bu fiyata lütfen yazın!

mondial mct250 olabilir. çift silindir ve gücü fena değil.

mondial 250 mct

250 mct. artçı yaslanma yeri var ve iki kişi rahat olur.

j700 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB125 ACE
    mondial alacağına 2. el honda cb125 al ben öğle yaptım

Hocam bazı insanlar japon A öyle takılmış ki başka bir seçenek yok onlar için. Ben yaklaşık 3 hafta önce kanuni gt 170 aldım gerçekten çok memnunum motorumdan görüntüsü olsun gidişi olsun çok memnun ediyor beni. Fren maneti kırıldı 20 liraya değiştirttim. Görüntüsü zaten 10 ben liralık motor gibi duruyor. Aşırı titriyor diyorlardı benim motorumu özgü birşey değilse kesinlikle aşırı titreme yok. Tek silindir titremesi doğal olarak var tabii ama aşırı değil. Kanuni gt 170 naked yada 170 r bak bence.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    Cb125 ile 250 mct kiyaslar isek mct acik ara onde her konuda,

Fiyat,
    Rahatlik,
    Titresim,
    Hiz,
    Tip,
    Agirlik.

selam arkadaşlar honda cb125 nasıl arkadaşın istediği paralara var hatta bende düşünüyorum...

Capitao_3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125(Sell)- RTR 150(Sell)- CBF 150- TNT 250
    O fiyata en iyisi tvs apache..

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motor denince akla, hemen onun adı gelir..

Alıntı OGVenom adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

150cc bir motor ile 800 900 km yol gidilebilir lakin rahmetli Azer bülbül gibi titreyerek eve gidincede titremeye devam edersin büyük ihtimalle Superlıght'ın titreşimini azaltmak için bir iki yol bulunmuş o yüzden daha rahat edersin onun dışında 150cc tourıng'lere bakarsan kendini kanıtlamış ve titreşimi az olan titanic 150'lere bak s modelleri biraz daha güzel ama pahalı zaten 2.elini bulamazsın Tekerin düz bassın. Şimdiden

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Kardeşim uzun yola gelmez o motosikletler. Evet bir çok makineyi dinamonun üstünde o kadar uzun süreler sürersin belki ama yol olayı ayrı şehirler arası yollar kasap kaynıyor. Şahsen ben çıkmam 3500 lük makineyle şehirler arası yola. Uzun yol için bisikletler bile 5 binden başlıyor.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)