Adam deney yapmış tutmuş, iyi patlamamış
Adam deney yapmış tutmuş, iyi patlamamış
Dizel arabaya benzin koyarsan ne olur hiç düşündün mü ? Hayatınla kumar oynamışsın
Neyse olan olmustur. Depoyu fulle temizleyici de kat. Biraz binince ne kadar hasar vermis anlarsın. Zarar vermemişse onuda anlamış olursun. Motor yagınıda kontrol etmeyi ihmal etme
Bu durumu tr de 10 motor ustasına anlatıp bi zararı olmuşmudur diye sorsan asıl bomba orada patlar işte
Basınçlı kutunun delme/kesilme yöntemi ile kutu içeriğinin, motosiklet deposuna aktarılabilmesi inandırıcı gelmedi.
Binemiyorsa binmesin o zaman
Bana da koyuyor benzine 5 tl vermek. Ama tüp takmadım hiç bir aracıma.
Bu nefretin niye bana karşı? Benzin ya da otomobil fiyatlarını ben mi böyle yaptım? Ötvyi ben mi sabitledim? 2.0lt üstü aracın fiyatının 1.4 katını ben mi ötv diye alıyorum? Hayır.
Buna karşı çıkmak yerine benim gibi ses çıkaranlarla dalga geçelim. Çünkü ben veriyorum o da versin mantığı. Hiç birimiz vermeyelim yok.
Adam yolda kalmış. Motorunu gayet akıllıca yürütmüş. Bir şey de olmaz o mesafede. Bunu paylaşıyor gelip 'o kadar mühendis onu düşünememiş mi' yaklaşımı hala. Ama ben suçluyum.
Öyle olsun, zerre umurumda değil
Denizlerimizde av yasağı sezonu başlamamış mıydı? peeehh..
motoru sırtımda götürürüm genede o pis şeyleri yavrumun ciğerine doldurtmam !
Kusura bakma ama bana da inandırıcı gelmedi. O kadar basınçlı kutuyu çakıyla delmen zor olur hadi diyelim deldin. O delikten çok yüksek basınçta kutunun içindeki sıvı uçar gider. Tamamı uçmaya bilir kutunun içinde bir çay kaşığı anca kalır. Hadi bunların tamamını geçtim. Basınçlı kutuyu delmene de gerek yok zaten bunların kafasını bastırınca sprey gibi oluyor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)