pulsar ns200 için lastik ve kilit önerisi ..kampanya vs
Reklamlar
-
Arkadaşlar 2016 ns200 pulsara lastik ve kilit önerebıır mıısınız ? tecrubelı arkadaslardan yorum beklıyorum
Reklamlar
-
kilit önermiyorum kardeşim. ver 80 100 tl koy otoparka
-
Süleymantnz adlı üyeden alıntı
kilit önermiyorum kardeşim. ver 80 100 tl koy otoparka
Bu adam dışarı çıkmayacak hiç dimi, kilite gerek yok tabi, her ay versin 100 kağıt, 100 kağıt nedir ki zaten bedava..
-
-
Ben de Pulsar 200NS kullanıyorum.
Lastikler: Pirelli Diablo Rosso II
Kilit: OnGuard Beast 8016L
Disk Kilidi: Abus Granit Detecto X-Plus 8077
Hepsini tavsiye ederim.
-
http://www.hepsiburada.com/prc-motos...-HBV000002IQYS alarmlı disk kilidi aldım şu an için çok memnunum.
İçim rahat olsun diye http://www.hepsiburada.com/auvray-zi...-HBV000002NWH9 aldım beklediğimden büyük ve sağlam bişey.
Kaskımı motor üzerinde bırakabilmek için de http://www.hepsiburada.com/givi-s220...t-p-OTOZM04436aldım.
Motosiklet hırsızıyla tanışıp direksiyon kilitlerini kırabiliyoruz dedikten sonra onun tavsiyeleriyle aldım bunları.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Bu adam dışarı çıkmayacak hiç dimi, kilite gerek yok tabi, her ay versin 100 kağıt, 100 kağıt nedir ki zaten bedava..
alıcak bi disk kilidi ve onguard takacak gündüz. gece abusla bağlasan nolur oksijen kaynağıyla a... koyuyolar kilidin. ki abusa vereceği parayla 1 buçuk sene otoparka koyar.
-
Hiç avmlerden, depolardan motor çalındığını görmüyoruz zaten. Alırsın alarmlı kilidini, akşam koyduğun yere zincirini. Fazla çıkmazsa kaskoyu yaptırırsın oh mis.
-
50-100 tl'ye alarm da taktırabilirsin.
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Hiç avmlerden, depolardan motor çalındığını görmüyoruz zaten. Alırsın alarmlı kilidini, akşam koyduğun yere zincirini. Fazla çıkmazsa kaskoyu yaptırırsın oh mis.
kendinizi kandırıyosunuz. içinizi rahatlatmaya çalışmayın. o kadar emek verip motor alıyosunuz. bırakmayın dışarda. o....çocuklarının yapmayacağı yok
-
herkse gerccekten tesekurler..
http://www.hepsiburada.com/onguard-kilit-8016-beast-zincirli-110cm-x-14-mm-siyah-p-HBV000002HG7H?magaza=Bisikletsepeti sanırım bunu alıcam . gercı bu bıle fazla geldı ama arkasından ağlamaktansa önlem alayım ..
lastık olarak usta anlaş önerdı .artık elınde var satmak mı ıstıyor anlamadım.. sızce anlaş nasıldır .
-
barbaros505 adlı üyeden alıntı
http://www.hepsiburada.com/onguard-kilit-8016-beast-zincirli-110cm-x-14-mm-siyah-p-HBV000002HG7H?magaza=Bisikletsepeti sanırım bunu alıcam . gercı bu bıle fazla geldı ama arkasından ağlamaktansa önlem alayım ..
lastık olarak usta anlaş önerdı .artık elınde var satmak mı ıstıyor anlamadım.. sızce anlaş nasıldır .
Anlaş falan geç abi Metzeler,Pirelli,Michelin üçünden birinden şaşma lastikte. Kilit olarak bende de Onguard var harika bir kilit için rahat olsun.
-
kendinizi kandırıyosunuz. içinizi rahatlatmaya çalışmayın. o kadar emek verip motor alıyosunuz. bırakmayın dışarda. o....çocuklarının yapmayacağı yok
Yakın arkadaşımın motosikletinin zincirini kesip çaldılar(r25) 3 ay sonra kaskodan tüm parasını geri aldı. Kendimi kandırdığım kısmı gösterebilir misiniz? Kasko yaptırmayıp yarısını veya 3 te 1 ini otoparka versem çalınmayacağının garantisi var mı?
-
HOCAM ÖN TEKER ORJINAL KALSA . ARKA TEKER MICHELIN ALSAM YADA PİRELLI BI SORUN OLUR MU KULLANIRKEN ??
-
Arkadaşlar 2016 ns200 pulsara lastik ve kilit önerebıır mıısınız ? tecrubelı arkadaslardan yorum beklıyorum
bu kilit en sağlamı, makas kesmeyi bırak buz tutturup kırma işlemi bile işlemiyor. sadece 2 bin dereceye yakın bir ısı tabancası ile eritilebiliyor anca. deney videosunu izledim.
testin en sağlam ikinci kilidi ise "abus" marka bir kilitti ama birinci olan "maggi fort knox" oldu.
maggi fort knox
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Yakın arkadaşımın motosikletinin zincirini kesip çaldılar(r25) 3 ay sonra kaskodan tüm parasını geri aldı. Kendimi kandırdığım kısmı gösterebilir misiniz? Kasko yaptırmayıp yarısını veya 3 te 1 ini otoparka versem çalınmayacağının garantisi var mı?
ben dışarıya bırakmaktan bahsediyorum. kasko varsa başka
-
Benim motor da cbr 125 2015 model. Öne disk kiliti takıyorum. Ön tekeri demire halat kilit ile baglıyorum. Arka tekerede bi halat kilit gecırıyorum. Size tavsiyem bagladıgınız kilitleri yere sarkık bırakmayın . Yerle temas eden kiliti çok rahat keserler. Bu yüzden sarkık olmasın. Motorunuzu dışarda yol ağzı biyere bırakıyorsanız çok daha iyi önlemler almanız lazım. Lastik olarak tüm hepsini eleyin kendinize rosso 2 arayın. Stok bulduğunuzda direkt alın.
-
ben dışarıya bırakmaktan bahsediyorum. kasko varsa başka
Degerlı hocam , malum yenı aldım motoru bayada masraf oldu.. ön orjınal arka rossso olsa sürüş ve guvenlık acısından bırsey fark eder mı ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------
spysoldiers adlı üyeden alıntı
Benim motor da cbr 125 2015 model. Öne disk kiliti takıyorum. Ön tekeri demire halat kilit ile baglıyorum. Arka tekerede bi halat kilit gecırıyorum. Size tavsiyem bagladıgınız kilitleri yere sarkık bırakmayın . Yerle temas eden kiliti çok rahat keserler. Bu yüzden sarkık olmasın. Motorunuzu dışarda yol ağzı biyere bırakıyorsanız çok daha iyi önlemler almanız lazım. Lastik olarak tüm hepsini eleyin kendinize rosso 2 arayın. Stok bulduğunuzda direkt alın.
Degerlı hocam , malum yenı aldım motoru bayada masraf oldu.. ön orjınal arka rossso olsa sürüş ve guvenlık acısından bırsey fark eder mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)