yarın çal dağının zirvesine çıkıyorum arkadaşlar
Reklamlar
-
geçen hafta fethiye babadağ zirvesine çıkmıştım. zirve panoraması beni müthiş şekilde etkiledi. bu sebepten yarın çal dağının zirvesine çıkmaya karar verdim dostlar.
çal dağı fethiyenin kuzeyinde kalıyor. tüm fethiye'den, dalaman, Köyceğiz, seydikemer, Çameli ilçelerinden görünüyor.
tek başıma gidiyorum, rotam: dalaman, gokceovacik, cöğmen, dariyeri ve zirve.
Reklamlar
-
Şimdiden iyi gezmeler.
Görselleri bekleriz
-
telefondan olmuyor ama uğraşacağım. teşekkürler.
-
Lastik patlamazsa her yere gidersin,3yil once fethiyede motor kiralamistik 2.karagozlerden atapark hotelin onunden yukari çikan orman ve daglik yolda zirveye cikarken,zirve bize ciktilastik patlamisti, tamir kopugu al yanina..olmaz olmaz deme..hadi rast gelsin..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Lastik patlamazsa her yere gidersin,3yil once fethiyede motor kiralamistik 2.karagozlerden atapark hotelin onunden yukari çikan orman ve daglik yolda zirveye cikarken,zirve bize cikti
lastik patlamisti, tamir kopugu al yanina..olmaz olmaz deme..hadi rast gelsin..
saol levent. açıkçası bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti. şu zamana kadar cok yol yaptim, dağ bayır gezdim ve fakat hiç lastik patlama hadisesine denk gelmedim. şimdi sen öyle deyince beni bir telaş kapladı.
-
rica ederim haci ne demek,kepaze olduk anlatsam burdan oraya yol olur ne atraksiyonlar yasadik,sirt çantana at bir tane 15tl akaryakit ists.var.. icin rahat olur..
-
bende uludağa çıkıyorum ama hava kirliliğinden birşey gözükmüyor çoğu zaman, o yüzden o coğrafyada yaşamak bir ayrıcalı.
artık yazın akdeniz turunda göreceğim bende...
-
tavsiyen için teşekkür ederim levent kardeşim.
ogzcngdk, senin dediğini hava kirliliği değil de nem olabilir mi? burada da çoğu zaman nemden dolayı görüntü net olmayabiliyor. aşırı buharlaşma nedeniyle görüntü mesafesi düşüyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------
zor oldu ama çıktım.
anayoldan patika yola gectim. iyi ya boyle devam ederim ben derken yol birden bozulmaya başladı. hani şu enduro motorlarin gittiği yol gibi oldu. sık ağaçların arasindan da gittiğim için tırstım. geri döndüm, açık bir yerde mola verdim. belki gelen giden olur diye bekledim ama olmadı. yarım saat bekledikten sonra " ehh yeter be ne olacaksa olsun" diyerek motora bir atladim, hiç gaz kesmeden yaklasik 1000 metre dik yolu tek nefeste çıktım. öyle ki vitesi birden ikiye atamıyorum, o kadar dik.
zirveye yaklaştım, o da ne? kar kütlesi yolu kapatmış. geri kalan yolu yaya olarak yürümeye karar verdim. 30 metre çıkıyorum, soluk soluğa kalıyorum, başım dönüyor, biraz dinleniyorum, bir 30 metre daha, yine aynı. basınçtan mı, oksijen azlığından mı anlayamadım. daha önce hiç böyle olmamıştı. neyse, zirvenin biraz altında dinlenip geri döndüm. muhteşemdi.
zirvenin orada bir motor grubu ile karşılaştım. adamlar beni tek başıma görünce "la sen kafayı mı yedin" diye sitem ettiler. işte ya lastik patlarsa, ya bayılırsan diye bir sürü nasihat ettiler.
evet kafayı yedim ben.
-
Helal olsun haci,hayatın aksiyon...foto varmı?
-
foto telefondan olmuyo diye biliyorum.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
foto telefondan olmuyo diye biliyorum.
oluyorda biraz meşakkatli,telefondan sitenin masaustu moduna geçeceksin,sonra hızlıresim'den fotoyu forum url'sine çevirip mesaj kısmına ekleyerek verecen çoşkuyu...
-
uzun iş be leventim. Fethiye'de isen, bir hafta sonu çılgın bir gezi yapalım.
-
Helal la emmi iyi cesaret
-
mchi adlı üyeden alıntı
Helal la emmi iyi cesaret
muhahahaha. saol yeğenim.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
uzun iş be leventim. Fethiye'de isen, bir hafta sonu çılgın bir gezi yapalım.
Bu yaz rota kesin olmamakla beraber,kuşadası veya ayvalık olacak,ama teker bu belli olmaz döner o taraflara fena olmaz hani ölüdeniz,çalış plajı...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)