eski sahibi motorun amartisörlerini sökmüş
Reklamlar
-
resimdeki gibi eski sahibi motorun amartisörlerini sökmüş sizce geri getireyimmi böyle kalsınmı çok tipsiz gibi gözüküyor ama eski sahibi dediki böyle olunca virajlara daha rahat girersin dedi sizce ne yapayım
sökülmüş hali tipsiz ama viraja giren hali
orjinal hali yakışıklı ama viraja zor giren hali
Reklamlar
-
servisten orjinal yayları alabilirsin.
yada sahibine sor nası yapmışsa düzeltsin.
-
Eski sahibi seni ne guzel kandirmis hocam boyle virja mi girilir virajda ufak bi cukur olsa fırlatır atar seni ustunden .
-
[QUOTE=ceyhun383;4152308]Eski sahibi seni ne guzel kandirmis hocam boyle virja mi girilir virajda ufak bi cukur olsa fırlatır atar seni ustunden .[/QUOTE ]
o zaman neden sökmüş acaba dediki parçaları getireyim sana takarsın dedi ama böyle daha iyi takmanı tavsiye etmem dedi
-
o motorla viraja girersin de virajdan çıkabilir misin?
-
Orjinalinden şasma bence hocam. Bu ne boyle. Tümsekte çukurda firlatir atar seni bu, dibine kadar girince bu. Ki hafif sert frene bassan tamam. Esneme payi sifir.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Motordan yana yuzun gulmedi be biraderim,forumda,bayadir motor arayişi içindeydin.hayirli olsun,motorda başka bir sorun olmasinda amortisor olayi halledilir..
-
Bu arada hayirli ugurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Motordan yana yuzun gulmedi be biraderim,forumda,bayadir motor arayişi içindeydin.
neden yüzüm gülmedi kötümü motor
GT250rAlanya adlı üyeden alıntı
Bu arada hayirli ugurlu olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin
eyvallah teşekkürler
-
Şimdi şöyle düşün onlarca mühendis bir ton hesap kitap yapıyo bunun en iyi böyle olacağını söylüyor. Daha sonra dışarıdan gelen kıt beyinlinin teki, kendisi mühendisten daha iyi biliyor ya, bu böyle yapınca daha iyi viraja giriyor diyor. Ya..ağıma daha iyi viraja giriyor. Motorların ön amortisörlerini çıkartmak veya kesmek, halk arasında motoru basmak, keko diye tabir ettiğimiz geberdiğinde bütün motorcu alemine mal olan şerefsizlerin yaptığı şeydir. Yeni yay taktırırsınız eski ve orjinal haline geri döner. Motoru basan şerefsize sorun mühendisten iyi biliyormuymuş da amortisörleri kesince daha iyi viraja girdiğini söylüyor. En başta motorun ağırlık merkezi değişir ve ağırlık merkezi yere yaklaşır. Bu da viraj performansını etkiler.
-
Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Bunlar kesik amartisör sanırım. İstemsiz bir çukura girdiğinizde ön çamurluğunuz kırılır. Esneme payı neredeyse sıfıra yakın.
Orjinaline geri çevirin. Ham can güvenliğiniz hem mal güvenliğiniz için.
-
motorun eski sahibi nerenin mühendisi?
-
motorun eski sahibi hondaya iş başvurusu yapsın. boyle bir dehayı kaçırmak istemezler...
-
Dash_1905 adlı üyeden alıntı
Şimdi şöyle düşün onlarca mühendis bir ton hesap kitap yapıyo bunun en iyi böyle olacağını söylüyor. Daha sonra dışarıdan gelen kıt beyinlinin teki, kendisi mühendisten daha iyi biliyor ya, bu böyle yapınca daha iyi viraja giriyor diyor. Ya..ağıma daha iyi viraja giriyor. Motorların ön amortisörlerini çıkartmak veya kesmek, halk arasında motoru basmak, keko diye tabir ettiğimiz geberdiğinde bütün motorcu alemine mal olan şerefsizlerin yaptığı şeydir. Yeni yay taktırırsınız eski ve orjinal haline geri döner. Motoru basan şerefsize sorun mühendisten iyi biliyormuymuş da amortisörleri kesince daha iyi viraja girdiğini söylüyor. En başta motorun ağırlık merkezi değişir ve ağırlık merkezi yere yaklaşır. Bu da viraj performansını etkiler.
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
motorun eski sahibi nerenin mühendisi?
Eski sahibi biraz apaçi dedikleri tiptendi :D
sailor33 adlı üyeden alıntı
Bunlar kesik amartisör sanırım. İstemsiz bir çukura girdiğinizde ön çamurluğunuz kırılır. Esneme payı neredeyse sıfıra yakın.
tEŞEKKÜRLER HOCAM
ardacik adlı üyeden alıntı
motorun eski sahibi hondaya iş başvurusu yapsın. boyle bir dehayı kaçırmak istemezler...
:D
-
sailor33 adlı üyeden alıntı
çamurlukla kurtarsa iyi, alt mesnet ilk kasiste parçalanacak
-
Off yorum yapmaya uşendim şuan bir kaç şey yazdım neyse deyip sildim.
-
iyi akşamlar usta tümsekler bozuk yollar zamanla o jantı yamultmaya başlar lastiğe zarar verir viraj falan da hikaye viraj da en ufak taş toprak seni fırlatır atar ön tekere gelen darbeyi de direk ellere verecek kollarına yazık ve onu sürmeside zamanla işkenceye dönüşecek benim fikrim kısa süre içinde yaylarını takman. Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın.
-
Virajı geçtim bu haliyle sert ön fren yapsan ne olur acaba merak ediyorum gerçekten
-
-
Marquez e hemen yarın söylüyorum. Mühendislerine iletsin amortisörsüz daha iyi viraj aldığını.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)