Eski sahibi apaçi tipteyse bu motor pıstırılmış demekki.
Eski sahibi apaçi tipteyse bu motor pıstırılmış demekki.
HONDA
#BZ3082
önceki sahibinin keko olduğunun kanıtı
Ön fren çılgın Sedat gibi olmuştur. ;)
Siz bi egzozun oraya felanda bakını verin delik felan vardir belki kaynakla kapamışlardır.Sağına soluna iyice baksaydınız yayı kesip viraaja iyi giriyor diyen adam egzozu söküp hafifleyince dağa iyi gidiyor diyebilir.
Suspansiyon rahatlik icin degil, motosikletin yolu tutmasi icin vardir. Ilk sert on frende yerde bulursunuz kendinizi.
Bir kazam on suspansiyon dipledigi icin olmustu. Suspansiyon dibe dayandigi anda, yani devreden ciktigi anda yerdesiniz. Bu kadar basit.
benim yiğende söküyor 2 sefer dövdüm taktırdım gene sökmüş.
bizde apaçiydik bizde ergendik bizde motorla oynardık ama yaptığımız şeyler motora ekstra bişey katardı, eksiltmezdi. ufak çukura girip takla açıyorlar, motorun altı yere sürte sürte geziyorlar genede vazgeçmiyor yeni nesil apaçiler bu işten.
İşte Moto GP'cilerin bile aklına gelmeyen motoru daha iyi götürtme çözümünü Anadolu'nun bağrından çıkan apaçi'ciler başardı. Böylece pistte tur başına 1/4 oranında daha iyi zamanlar elde ettiklerini iddea ettiler.
Bugüne kadar bunu hiç bir mühendisin, hiç bir yarış takımının ve hiç bir yarışçının neden akıl edemediği sorusuna ise onların fizikle, matematikle, dinamikle fazla eğitildikleri aslında bunlara hiç gerek olmadığı cevabı T.C.'de eğitimin ve halkın geldiği ileri bilmişlik seviyesinin göstergesi oldu...
Durum ne yazık ki budur. Yalan ne kadar büyükse inanan o kadar çok olur...
arka amortisörün de orijinalini iste.
yarın motoru servise verecem ice baksınlar eski sahibi baya hor kullanmış gibi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)