Selamlar
Riderdenim bora model korumalı kot pantolonum var alalı 2 yıl oldu çok memnunum fakat aşırı derece de kirlendi nasıl temizlemem gerekiyor
çamaşır makinesine atsam sıkıntı olur mu veya kuru temizleme siz hangisini yaptınız ?
Selamlar
Riderdenim bora model korumalı kot pantolonum var alalı 2 yıl oldu çok memnunum fakat aşırı derece de kirlendi nasıl temizlemem gerekiyor
çamaşır makinesine atsam sıkıntı olur mu veya kuru temizleme siz hangisini yaptınız ?
Aynısı bende de var. Atıyorum çamaşır makinesine pırıl pırıl çıkıyor. Atarken diz ve kalça korumalarını çıkartın. Yıkamadan sonra su kaydırıcı özelliği kayboluyor bilginiz olsun.
Ancak bu özellik zaten geçici bir özellik. Çok kafaya takarsanız su kaydırıcı nano spreylerden alıp üzerinde kullanabilirsiniz. Ben böyle bir ihtiyaç görmedim bu güne kadar.
Rider denim farklı mıdır bilmiyorum ama başka bir markanın korumalı kotunda çamaşır makinasında kısa programda soğuk suda pantolonun tersini çevirmeden yıkanması gerektiği yazıyordu
2 yıl boyunca ılk defa yıkayacaksan zaten yıkama o pantolon çürümüştür . hee illa yıkayacam dersen oto yıkama o pantolonu anca paklar
Şu kaydırıcı özelliği geri gelsin isterseniz ayakkabılar için satılan spreyle var. Örneğin ben Woly marka aldım Flo dan. Onu kullanabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)