SPORMOTO KTM servisine laf edenlere ithafen...
Reklamlar
-
Bugün Riva dönüşü sıkışık trafikte aralardan kaçmaya çalışırken sol ayak pegini ve vites kolunu yolda bulunan sabit ikaz dubasına çarparak kırmayı becerdim. İçimden güzel küfürler etmeye başladım yeni gelmiş motosikletin yedek parçası olmayacağını düşünerek. SPORMOTO KTM'yi arayarak durumu ilettim geçmiş olsun dileyip çekici yönelttiler ve hemen servise çektik. Ellerinde yedek parça yoktu ve Haziran ortasında geleceğini söylemişlerdi telefonda, ama servisteki ustanın söylediklerini aynen yazıyorum: "Seni motorsuz mu bırakacağız, bizim motorunkini takarız." O anki mutluluğumu anlatabilmem namümkün. Motosikletin servise girmesiyle çıkması bir oldu diyebilirim. Toplamda yaklaşık 6-7 dk içinde parçaları yenisi ile değiştirdiler. Ücretini de rodaj bakımına geldiğinde hallederiz deyip para mara almadılar. Bu jesti tabii ki de karşılıksız bırakacak değilim. Rodaj bakımına 1 tepsi baklava ile gideceğim.
SPORMOTO KTM servisi için şöyleler, böyleler diye yazanlara ithafen yazılmıştır. İyi günler herkese.
Reklamlar
-
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Yazmayı unutmuşum, bir de üstüne zincirimi yağlayıp yolladılar sağolsunlar.
-
Aynı şeyler Borusan Oto için de söylenir hep. Belki benim şansıma hep iyi insanlar denk geldi ama şu ana kadar hiçbir şikayetim olmadı. Şöyleler, böyleler diyenlerin çoğu ilgili markaların araçlarını kullanmayan kişiler, kulaktan dolma bilgilerle karalamayı seviyorlar.
Not: Servisle ilgili kötü anı yaşayanları tenzih ederim. Lafım atıp tutan tayfaya
-
pistonları bekliyom hadi bakalım
-
shruikan adlı üyeden alıntı
pistonları bekliyom hadi bakalım
Anlattığıma pişman etmeyin beni. :D
-
Hocam geçmiş olsun motoru da yeni almıştınız galiba. Valla servisin böyle davranmasına hem şaşırdım hem sevindim.Normalde vites kolunun falan 100 - 150 lira arası bir fiyatı olmalı. İkinci bakıma spormotoya mı götürsem
-
bikerboi adlı üyeden alıntı
Aynı şeyler Borusan Oto için de söylenir hep. Belki benim şansıma hep iyi insanlar denk geldi ama şu ana kadar hiçbir şikayetim olmadı. Şöyleler, böyleler diyenlerin çoğu ilgili markaların araçlarını kullanmayan kişiler, kulaktan dolma bilgilerle karalamayı seviyorlar.
Not: Servisle ilgili kötü anı yaşayanları tenzih ederim. Lafım atıp tutan tayfaya
Hani bu test araçlarının kilometresini sıfırlayıp sıfır diye satan borusan mı? Yoksa başka bir borusan mı? Merak ettimde.
-
tamam pazartesi 3 ktm rc 250 alayım.
saol bilgi için
-
sabri usta iyidir. İşini hakkıyla yapıyor
-
Güzel şeyler bunlar güler yüz jest vb.
Bende Honda servisinden memnun kaldığım için 4000 bakımına gittiğimde en kral baklavacidan baklava alıp götürmüştüm teknik servise hep olumsuz olmayalım biraz empati yapalım dostlar.
Kendimi onların yerine koyuyorum bazen düşünsenize günde belki 100 kişi geliyor veya arıyor ve hepsi bi sorun için başvuruyor hal hatır soran yok denecek kadar az.
-
Aynı olayı istanbul dışında yaşadığında muhtemelen küfür başlıkları açıyor olurdun. Yaşadığın olay sadece bir servis ayağı, biz spor motoyu distribütör olarak eleştiriyoruz zaten.
Ayrıca motor yeni olunca parça gelmiyor mu? Madem parçası gelmedi, motorda gelmesin o zaman. Bu bile rezalet...
KTM marka olarak süper, servis olarak yetersiz.
-
Yeni duke alanlardan olarak güzel bir haber oldu bana edirne serviste çok ilgili ve özenliydi çok güven verdiler yalnız felaket bir ktm düşmanı güruh var adamlar resmen beddua ediyorlar ktm alanlara çoğunun gizli tamirci marka bayi vb olduğunu düşünüyorum benim konumda da burada da var motorla kötü bir olay yaşama dileği ve arzusu ne kadar utanç verici ve sefihçe... bu nedenle bir face grubu bulursam oralarda takılmayı düşünüyorum.
-
Baklava duble cevizli olacak,tadindan yenmez
-
miracle1 adlı üyeden alıntı
Yeni duke alanlardan olarak güzel bir haber oldu bana edirne serviste çok ilgili ve özenliydi çok güven verdiler yalnız felaket bir ktm düşmanı güruh var adamlar resmen beddua ediyorlar ktm alanlara çoğunun gizli tamirci marka bayi vb olduğunu düşünüyorum benim konumda da burada da var motorla kötü bir olay yaşama dileği ve arzusu ne kadar utanç verici ve sefihçe... bu nedenle bir face grubu bulursam oralarda takılmayı düşünüyorum.
Konudaki cevaplara bakınca büyük ihtimalle bu taş bana. Eski bir KTM duke kullanicisi ve yeni duke 390 almayı düşünen biri olarak beddua falan söz konusu olamaz. Aramaniza gerek yok KTM duke turkey grubu var facede, bekleriz
-
Avrupa motorlarına herkes düşman.
-
Harbi güzel bir jest olmuş helal servise. Mallarına sahip çıkan yetkilere sonsuz teşekkürler.
-
Demekki motorun başka niyeti kırılsa ellerinde yok diye 2-3 ay bekleyeceksin
-
Geçenlerde zontes almış arkadaş, serviste parça yok vs diye mahkemelik olmuş, sanıyoruz ki japon vs alsak durum değişecek o motorlar hiç bozulmuyor, titremiyor, parçalar çok uzun süre bozulmuyor ve ucuz...
-
Rodaj bakımına gittiğinde, şimdi taktıklarını yenisi ile değiştirmeyecekler ise; sana kullanılmış mal vermişler ama yeni mal parası almış olmayacaklar mı? Kusuruma bakma orasını mesajından çözemedim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)