Dur yahu sakin ol, 125 cc yamaha scooter kullanıyorum kimseyi ayırdığım yok. Sanırım algılamada bir sıkıntı var senin. Ayrımcılık yapan sensin. Millete kedi ciğer çekip, ezikleyen ben değilim
Diğer algılama sıkıntında şu. Gözümüze sürekli soka soka yazdığın spormoto, KTM'nin türkiye distribütörü. Yani antalya'daki servisi de o buluyor, izmir'dekinide. Servis kötü olunca bisikletçiden bozma dükkanı mı suçlayayım, yoksa spormotoyu'mu? Servisin sahibi, ben istemiyordum, spormoto resmen defalarca kapıma gelip zorla verdi, diyordu.
Mustang konusuna gelirsek, elma ve armutu karıştırmışsin. Kimse sana maddi gücünü veya sürdüğün araçları sormadı. Demek istenen şu, senin koyun gütmüşlüğün kadar benim çoban sevmisligim var. Sen daha motosikletin üzerine binmediğinde ben spormotoyla telefonda kavga ediyordum. Hatta senin günlerdir övdüğun spormotonun türkiye servis müdürü benden, düzgün bir usta bulup, yetkili servis olmasi icin kendilerine söylememi istiyordu. Düşün profesyonelliği
Neyse sen pek laftan anlayan birine benzemiyorsun. Bende ilk motorumu aldığımda senin gibi heyecanliydim.
Ne diyim tekerin düz bassın, ciddi bir sorunla servislik olma veya başka şehire taşınma. O zaman burada yazılanları anlarsın