SPORMOTO KTM servisine laf edenlere ithafen...
Reklamlar
-
Blok patlayınca da bu başlık altından yazmaya devam et 20.000km sonra görüşürüz israf olmasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
Geçenlerde zontes almış arkadaş, serviste parça yok vs diye mahkemelik olmuş, sanıyoruz ki japon vs alsak durum değişecek
o motorlar hiç bozulmuyor, titremiyor, parçalar çok uzun süre bozulmuyor ve ucuz...
Zontes i japon diye mi çakmışlar sizin arkadaşa?
Ya şu motosiklete yeni merak salan vatandaşın avelliği de iştah kabartmıyor değil...
Reklamlar
-
Yazdıklarımı iyi okumayanlar yanlış anlamış durumu, düzelteyim. Sabri Usta bedava yedek parça veya kullanılmış yedek parça vermedi. Sıfır motosikleti serviste söküyorlardı, sanırım yeni kasayı incelemek amacı ile, tamamen benim kendi tahminim. Kendi araçları olduğunu söyledi. Parçanın ücretini de 1000 bakımına gelince tahsil edecekler, bedava yedek parça falan yok ilk yazımda da belirtmiştim. Sadece çok güzel bir jest var ortada, yapmak zorunda değildi.
Aynı olayı başka bir ilde veya serviste yaşasaydım durum ne olurdu bilemem, yorum yapmam saçma olur. Ama sonuç olarak sürekli yerilen SPORMOTO ve servisinden sadece güler yüz ve jest gördüm. Bu arada motosikleti SPORMOTO'dan almadım başka bayiden aldım. Yaptığım aksesuar alışverişlerinde de çok güzel yardımcı oldular sağolsunlar. Hepsine buradan çok teşekkür ediyorum her şey için. Motosikletimin tüm bakımlarını da SPORMOTO'da yaptıracağım. Yeni gelmiş motosikletin yedek parçasının olmaması dahi rezillik demiş aynı arkadaş, sanırım kendisi başka ülkede yaşıyor ve hiç yedek parça sorunu yaşamamış. Yeri geliyor Honda ve Yamaha servislerinde de gayet yedek parça sıkıntısı oluyor, duyuyoruz. Kaldı ki motosiklet Türkiye'de satışı başladığı günden 1 ay sonra yedek parçalarının gelmesi de öyle aman aman bir zaman dilimi değil. Bir Honda veya bir Yamaha ile bir tutmak haksızlık olur, motosiklet satışlarını kıyaslarsanız. Aynı arkadaşın bu kadar lanet okurken tekrar KTM almayı düşündüğünü belirtmesi de biraz çelişkili.
Blok patlatan kol çıkaran bacak sokan kafa atan... Hep söyledim başka başlıklarda da, ya kullanıcı profili, ya ayıplı mal. Diğer markaların motosikletlerinde aynı sorunlar çıktığında bu arkadaşları göremiyorum.
-
aynısı basıma geldı
orada bekleyn motorlarlardan bırınden parca sokup taktılar
benım ısım goruldu ama bekleyen motosıklet daha da bekleyecekti tahminimce
onların motoru oldugunu nedense dusunemedım
ısın ıcınde malum kısı varsa adı s le baslayan
-
Sevgili arkadaşım ne kadar kinlenmişsen ustaya sağlıklı düşünemez olmuşsun, bu ne fesat! Niye yalan söylesin bizim motorumuz diye, kaldı ki başkasınınsa bile ne diyecek sahibine "Senin motorun sol pegini ve vites kolunu sana sormadan verdim başkasına." mı? Konuşmadan önce derin nefesler alıp mantıklı cümleler kurarsan başkalarının günahına girmezsin, ayıp.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
Servisteki parçaları sökülen motosiklet sıfırdı daha önce de belirttim.
-
-
ayak pegi, vites kolu gibi parçalar servisin elinde olmadığı gibi pişkin pişkin haziran ortasında geleceğini söylemişler, ödül olarak bir tepsi baklavayı haketmişler bence de.
-
mustick adlı üyeden alıntı
ayak pegi, vites kolu gibi parçalar servisin elinde olmadığı gibi pişkin pişkin haziran ortasında geleceğini söylemişler, ödül olarak bir tepsi baklavayı haketmişler bence de.
Troll müsün nesin bu nasıl bir bakış açısı?
-
baklavanın üzerine dövülmüş fıstıkla ktm yaz
-
DKN adlı üyeden alıntı
baklavanın üzerine dövülmüş fıstıkla ktm yaz
fıstık yeşil, olmaz; turuncu renkli ne var fıstık yerine?
-
Millet hakikaten tuhaf ya allahtan forumdan 3-5 tanıdık var zamanında KTM kullandığımı bilende, yalancı diyen çıkarsa ispatim olur.
Honda'da da 1 ay ön disk bekledim. Hemde peynir ekmek gibi satılan bir motorda. Sonra honda türkiye'yi arayıp durumu anlattım, 3 gün içerisinde disk geldi, taktılar. Ama bunu spor moto yapmazdı, belkide yapamazdı.
KTM'nin motorları kötü derseniz buna asla katılmam ve savunurum. Amaaa her servisi iyi derseniz kusura bakmayın katılmam. Yeniden KTM düşünmemin sebebide Istanbul'a döndüm ve scooterimin yanına hafta sonu gazlamalik motor bakıyorum. Istanbul servisleri bir tık iyi olduğu için alacağım, Antalya'da olsam asla almam.
-
shruikan adlı üyeden alıntı
fıstık yeşil, olmaz; turuncu renkli ne var fıstık yerine?
Aklıma turuncu soslu fıstıkla, panço kırıkları geldi.
Fıstık yeşil kawasaki'nin, lütfen saflarımıza sadık kalalım
-
ktm rc 250 kontak ile pulsar rs'inki aynı. ktm'de 400tl bajaj'da 87tl diyorlar. Bilmiyorum artık...
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Troll müsün nesin bu nasıl bir bakış açısı?
KTM'nin senin gibi bi kaç müşterisi daha olsun sırtı yere gelmez.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu servisler neden bize hiç denk gelmiyor?
PR önemli tabi.
-
Yemeksepetinden sipariş gelir bazen hediye getirirler işte kupa, tatlı falan. Arkasından da "ehe ehe abi yorum yapar mısın güzel yemeksepetinden" derler. Aynı hesap. Spormoto jesti de geç, yok ona itafen falan.
Donanımhaberdeki 4 mesajlı ama hangi servise gitsem diye sorana 40 satır kullanıcı ağzıyla cevap yazan servis sahibi gibi
-
redlion999 adlı üyeden alıntı
Yemeksepetinden sipariş gelir bazen hediye getirirler işte kupa, tatlı falan. Arkasından da "ehe ehe abi yorum yapar mısın güzel yemeksepetinden" derler. Aynı hesap. Spormoto jesti de geç, yok ona itafen falan.
Donanımhaberdeki 4 mesajlı ama hangi servise gitsem diye sorana 40 satır kullanıcı ağzıyla cevap yazan servis sahibi gibi
Madem öyle daha da detaya gireyim de yüzün kızarır belki bir miktar. İşim hallolduktan sonra motorun üstüne oturdum gideceğim gidemiyorum ustaya yeteri kadar teşekkür edemediğimi düşünerek indim üstünden tekrar yanına gidip "Usta forumlarda SPORMOTO servisi için demediğini bırakmamış millet, almadan önce çok tereddüte düştüm lakin şuan anladım ki hiçbiri doğru değil, Allah senden razı olsun." dedim o da bana "Sen de cevabını verirsin o zaman." dedi bu kadar. Ben zaten bu konuşma geçmeseydi de yazacaktım. Adamın yaptığı jesti bile görmezden gelip "Pişkin pişkin 1 ay sonra gelecek parça ona rağmen baklava alacaksın, senin gibi müşterisi olsun sırtı yere gelmez" yorumları geldi. Ben İstanbul Kadıköy SPORMOTO servisinden bahsediyorum adam gelmiş bana "Bilmem ne ilinde olsaydın görürdüm ben seni!" yorumu atıyor. Kardeşim hasta mısınız siz elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz? Ben diyorum Ankara sen diyorsun benimki ondan kara...
-
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Hani bu test araçlarının kilometresini sıfırlayıp sıfır diye satan borusan mı? Yoksa başka bir borusan mı? Merak ettimde.
Hocam, 100bin liralık motor alacaksınız galeriye gidiyorsunuz size kilometresi sıfırlanmış ikinci el motor veriyorlar. Araç 1000 kilometre bile yapmış olsa bunu anlarsınız diye düşünüyorum. Biraz sağına soluna bakmak lazım ne olursa olsun.
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Madem öyle daha da detaya gireyim de yüzün kızarır belki bir miktar. İşim hallolduktan sonra motorun üstüne oturdum gideceğim gidemiyorum ustaya yeteri kadar teşekkür edemediğimi düşünerek indim üstünden tekrar yanına gidip "Usta forumlarda SPORMOTO servisi için demediğini bırakmamış millet, almadan önce çok tereddüte düştüm lakin şuan anladım ki hiçbiri doğru değil, Allah senden razı olsun." dedim o da bana "Sen de cevabını verirsin o zaman." dedi bu kadar. Ben zaten bu konuşma geçmeseydi de yazacaktım. Adamın yaptığı jesti bile görmezden gelip "Pişkin pişkin 1 ay sonra gelecek parça ona rağmen baklava alacaksın, senin gibi müşterisi olsun sırtı yere gelmez" yorumları geldi. Ben İstanbul Kadıköy SPORMOTO servisinden bahsediyorum adam gelmiş bana "Bilmem ne ilinde olsaydın görürdüm ben seni!" yorumu atıyor. Kardeşim hasta mısınız siz elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz? Ben diyorum Ankara sen diyorsun benimki ondan kara...
Kızarmaktan domatese döndüm hocam inanır mısın..
Spormotoyu büyük harflerle yazmaktan capslock tuşunuz yıpranacak yazıktır.
Hadi yazınızı analiz edeyim bari.
Kazayı yaptınız. Arayıp çekici istediniz geldi. Çekici her zaman çağrılabilen birşey. Kasko yaptırdıysan bedava çağırırsın hatta lastik takımı aldıysan da veriyorlar. Bunda da birşey yok.
"Ellerinde yedek parça yoktu ve Haziran ortasında geleceğini söylemişlerdi telefonda" bu cümle zaten beni benden aldı. Motosiklet 2017 model. Yeni çıkmış pırıl pırıl. Kırılan parçalar vites kolu ve peg. Şimdi herhangi bir motosikleti alıp sol tarafına doğru atalım. İlk kırılacak parçalar hangileridir ? Evet peg, vites kolu, manet ve vites topuzudur. En ufak ktm in geldiği kutu bile büyük sayılır. Birtanesinin içini yedek parça dolduramamışlar mı? Yoksa kafaları "biz motoru satalım da nasıl olsa garanti ıvır zıvır bize mahkum, beklesin pezeveng" mi? 1950 model motosikletten bahsetmiyoruz burada.
Yaptıkları tek jest burada sizden parayı hemen almamak. Yoksa sıfır motorun yedek parçasını getirmeyen firmayı övmekten başka birşey görmedim ben.
-
enderbilgi adlı üyeden alıntı
Blok patlayınca da bu başlık altından yazmaya devam et 20.000km sonra görüşürüz israf olmasın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:16 ----------
Zontes i japon diye mi çakmışlar sizin arkadaşa?
Ya şu motosiklete yeni merak salan vatandaşın avelliği de iştah kabartmıyor değil...
Geçen kış honda civic 2011 model sunrooflu aracımın üzerine apartman sundurmasından buz düştü, tavan camlar gitti, ülkemizde tavan bulunamadı, 40 gün bekledim, burası neresi? Türkiye.....
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
böle bi güzellik yapmasalardı kafadan 1 ay motor yok =) sımdı su ufacık parcaları bıle stok yapmayan yerı neden ovunelesı bı hale getırıyorsunuz kı Malesef kı ulkemızde bellı baslı motor markası stok yapıyor gerısının umrunda degıl
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)