Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Plaka gizleme yöntemleri

REKLAM ALANI
    gv650i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 650 HYOSUNG AGUİLA
    köprü geçiş için denenmiyen usul kalmadı en çok istanbulda trafıgı rahatlatacak olan motora ücretsiz olacak bunu yetkililere defalarca yazdım söyledim.hatta plakayı motorlu yaptım.
    bir gün geçişde hgs okuttum polis görmesine ragmen plaka kapalı kalmış gs li bir poliş kovaladı ben bastım bir kaç tehlike atlattık sonra emniyet seridinden geri gişelere ters istikamette gitmemi istedi olmaz dolaşalım atunizadeyi dedim gel dedi gittik kuzguncuk geçişinde polise bir araç çarpacak tı.neyse giitik amir efendi gs sırtını dayamış bekliyo.bana hacı ne bu hal diyince bende şartel attı be adam bana acımıyorsun bu genç adamada acımıyorsun neden sen oraya gelmiyorsun diye bagırınca tartıştık sonuç.
    şu nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye vereceklerdi.80 tl verdik.
    yapılacak olan şu bence bütün motorlular ya kapatacaklar veya plaka açık geçip cezaları ödemiyecekler sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanımız bu mevzuyu çözecekler.brokratlar bakanlar ilgilenmiyor.

denen usuller.
    plaka kapatamalar
    köprüden yavaş geçiş toplu olarak
    paralı geçişte en bozuk paralarla ödemen
    motor fromlarından karayolları ulaştırma bakanlıgı başbakanlıga ve cumhur başkanlıga çekilen mailler.

başka bilen varsa eklesin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    Alıntı gv650i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    köprü geçiş için denenmiyen usul kalmadı en çok istanbulda trafıgı rahatlatacak olan motora ücretsiz olacak bunu yetkililere defalarca yazdım söyledim.hatta plakayı motorlu yaptım.
    bir gün geçişde hgs okuttum polis görmesine ragmen plaka kapalı kalmış gs li bir poliş kovaladı ben bastım bir kaç tehlike atlattık sonra emniyet seridinden geri gişelere ters istikamette gitmemi istedi olmaz dolaşalım atunizadeyi dedim gel dedi gittik kuzguncuk geçişinde polise bir araç çarpacak tı.neyse giitik amir efendi gs sırtını dayamış bekliyo.bana hacı ne bu hal diyince bende şartel attı be adam bana acımıyorsun bu genç adamada acımıyorsun neden sen oraya gelmiyorsun diye bagırınca tartıştık sonuç.
    şu nitelikli dolandırıcılıktan mahkemeye vereceklerdi.80 tl verdik.
    yapılacak olan şu bence bütün motorlular ya kapatacaklar veya plaka açık geçip cezaları ödemiyecekler sayın başbakanımız ve cumhurbaşkanımız bu mevzuyu çözecekler.brokratlar bakanlar ilgilenmiyor.

denen usuller.
    plaka kapatamalar
    köprüden yavaş geçiş toplu olarak
    paralı geçişte en bozuk paralarla ödemen
    motor fromlarından karayolları ulaştırma bakanlıgı başbakanlıga ve cumhur başkanlıga çekilen mailler.

başka bilen varsa eklesin
    eklim dürüst insanlar dürüst yöneticiler. Senin ödediğin vergilerle yapılan yol senin yolundur babasının tarlasına yapmadı o yolu babasının parasıylada yapılmadı o yol.
    Namussuzlar çoğalınca Namuslular ceza yer Namussuzlar ceza keser
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı bektanist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eklim dürüst insanlar dürüst yöneticiler. Senin ödediğin vergilerle yapılan yol senin yolundur babasının tarlasına yapmadı o yolu babasının parasıylada yapılmadı o yol.
    Namussuzlar çoğalınca Namuslular ceza yer Namussuzlar ceza keser
    Daha ödenmedi. Borç alındı. Eşi benzeri olmayan bir uygulamayla geçiş garantisi de verildi. Ama insanlar geçmiyor. Her gün binlerce lira ödeniyor. Senelerce de ödenecek. O paranın bir yerlerden gelmesi lazım. 3. köprü kullanılmıyorsa diğer köprülere ayar verilir ve gelir bir şekilde gelir arttırılır.

bursagsli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Seyhan (2012-2017), Sym Wolf 250
    Youtubede bir video görmüştüm. Mesela plakanda bir tane harf yada sayının üzerine aynı sayıyı yapıştırıyorsun. Gözle plakaya bakınca plakanın tamamı görünüyor ama kamera ile bakınca yapıştırdığın harf yada plaka görünmüyor

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)