Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere bajaj pulsar 2017 modelleri satışa sundu. Fakat eski modellerdeki sorunlar aynı şekilde devam etmekte. İsyan eden edene bence artık bajajın artık bu soruna dur demesi lazım!
Evet arkadaşlar bildiğimiz üzere bajaj pulsar 2017 modelleri satışa sundu. Fakat eski modellerdeki sorunlar aynı şekilde devam etmekte. İsyan eden edene bence artık bajajın artık bu soruna dur demesi lazım!
Bi kanıt, link, görsel koysaydın. Bajaj fanboy değilim ama böyle kuru kuru konu olmaz. Görsel falan koyun ki rahat rahat kavga edelim.
Almayaydın o zaman çyada sat madem niye biniyorsun agahha
Pulsar NS 200 kullananlar diye gurup orada 2017 lerde sorunlqr oldugunu yazan kimse yok...
Bence ne sorunlar oldugunu (eger siz bajaj sahibi iseniz) alt alta yazın ve ispatlayın görsellerle
çamur at izi kalsın olmuş.daha çıkalı ne kadar olduda sorunları ortaya çıktı.3 5 link ataydın iyidi
yeni üyeler bence ilk üç ay sadece özel mesaj atabilmeli...
benim ilk motorum pulsar 200ns 2016model kronik sorun neler oluyor yani belkide tecrübesizliğimden anlamıyorum
bugüne kadar bir veya iki kez stop etti çok soğuklarda 10bine yaklaştı bu arada motorum bilen varsa 10bin
bakımında neler yapılıyor ? ücreti nedir ?
Bu ülkede binlerce satılan motordan 3-5 tane aynı sorun yaşandığı zaman bunun kronik sorun olduğunu düşünen insanlar var. Niye çünkü kendi başına geldiği zaman kronik oluyor, para verdiği şey asla bozulamaz ve onu yolda bırakamaz. Birde millet olarak biz herşeyi en iyi yaptığımız için tahammülümüz pek yok sorunlara. Zaten başlık açılırken de ortaya hiçbir şekilde ne olduğu veya deliller asla konmaz, gereksizdir böyle şeyler.
Arkadaşlar sakin olun adam sorunlu dememiş zorunlu demiş ))
Arkadaşlar grubumda videolar var atabilirsem atarim telden
adam eski modeller gibi demiş vatandaşta kanıt istemiş
kanıtı eskisi yenisi olunca mı inanılmıyor yani hahahaha
Hocam esas mesele de o zaten. Jant kırıyor dedi AEA, eyvallah kırılmıştır ama % kaç oranla, durum nasıl gerçekleşti bunlar önemli detaylar. Veya diğer sorunlar aynı şekilde kaç kişide oldu merkez ne yanıt verdi. Bajaj motora hiç binmedim, şuan için planlarım arasında da yok ama allah aşkına kaç tane markanın başındaki adam bu forumda üyelik sahibi ve okuyup sorunlarla alakalı cevap verip, çözüm üretmeye çalışıyor.
Buna benzer bütün motorlar ile alakalı aynı varsayımı kullanabiliriz. Mesela İnazuma kullanıyorsunuz, belirli yıllarda üretilenlerde headers problemi var garantiden değiştirildi, servis kaç günde getirip o parçayı takıyor hiç araştırdınız mı ? Ben söyleyeyim aylar sürüyor. Yamahanın MT serilerindeki kafa sallama durumu, R25 serisinde ki geri çağırmalar, Hondanın şaftlı motorlardaki sorunları geri çağırmaları, Avrupa motorlarının bitmek bilmeyen elektronik vs geri çağırmaları. Kısacası yaz yaz bitmez.
B.k atmadan önce O güzel Türkçemizi öğreniniz.Valla ben de ilk zamanları o stop etme sorunu vs muhabbetlerden sonra bayağı tırsmıştım yalnız sokakta gördüğüm 10 motordan 5'i bajaj.Özellikle de pulsar çok fazla.İyi satmışlar.Helal olsun.Markaların çoğalması güzel hareket.
Hatalar belki senden kaynaklanıyor pulsar hayranı yada fanı olan biri değilim hatta almam dediğim bir marka ama böylede itam edilmez motor satışa sunulalı 1 ay oldu sen ne ara aldın ne ara arızalar demeye başladın.
Pulsar'sa sorun çıkabilir ama 2017 modeller için kronik demek biraz erken çok eleştirisi almışsın adminler konu kilit :D
Pulsar sahibiydim mart ayına kadar 10.000 km'yi devirmiştim satmadan önce. Alır almaz daha 2000 civarlarında aküyü iyi bir akü ile değiştirdim. Birde lastik o kadar. Ne istop problemi yaşadım ne marş problemi.
Tek bir sorun yaşamadım servisleri dışında. Adamlar normal bakımları yapmaktan acizdi sonradan Motomekanik açıldı da Ankara'da o sorunda çözüldü.
Parasını hak eden bir motor F/P oranı yüksek gözümde.
Bence motorunda sorun olanlar üye olup diğerlerinde de var mı dıye böyle topikler acıyorlar ve tabı sorunlar fazla gözüküyor diye düşünüyorum. sorunsuz motosiklet olmaz.Hepsinde tuhaf bı huy bı kusur bı cınslık olur.Bız de gunahıyla sevabıyla severiz motorlarımızı. Bu yüzden ağırlıklı olarak motosiklet bir hobidir otomobil ulaşım aracı. Ama klasık otomobıl dersenız o da hobı dır uğraşırsınız çünkü.
ThE LaSt SaMuRaİ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)