Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

SPY 5000M motosikletimi garanti dışı bırakır mı?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Merhabalar, öncelikle herkesin gençlik ve spor bayramını kutlarım. Merak ettiğim konu bu alarm sistemi ile alakalı. Bu ürün epey caydırıcı bir ürün ama bir sürü özelliği var uzaktan stop ettirme vs. Benim için önemli olan tek özelliği yanında biri durduğu zaman alarmın ötmesi ve yanındaki kişiyi uyarması ve bana bildirmesi, motor stop ettirme, çalıştırma gibi özelliklere ihtiyacım yok bu yüzden kablo kesilmesine de gerek yok diye biliyorum. Sanırım sadece alarm olarak kullanmak isteyenler aküye bağlayıp kullanabiliyorlar ama bu durumda motosikletimi garanti dışı bırakır mıyım acaba diye de korkmuyor değilim. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kdiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14-16 200ns,16 Mt-25, 17 D400, 18 Mt25abs
    Servisi arayıp sorun sonuçta garantili motor, bizler çıkarmıyor desekte servis neder onu bilmeniz gerekli.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Spormoto'yu aradım aslında konuyu açmadan hemen önce onların bilgisi yoktu servise bağladılar ustada bir görmem lazım demekle yetindi. :/ Şimdi ustanın bir görüp inceleyip karar vermesi için de 300 küsür lirayı riske etmeden foruma bir sorayım dedim belki daha önceden bu tarz bir şey yapmış olan vardır diye ümit ederek.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Ben bu hafta yamahaya sormuştum, servis takarsa garantiden çıkmaz demişti.
    kdiner bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Duke 250 17
    Bu çok güzel haber sonuçta ne elektronik aksama ne de kablolara bir müdahelede bulunulmayacak sadece aküden güç alan bir ürün olarak kullanılacak ben de öyle düşünmüştüm. Olmadı Yamaha servisi böyle böyle demiş derim ustaya.
    kdiner bunu beğendi.

Alıntı zabuzaretta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim için önemli olan tek özelliği yanında biri durduğu zaman alarmın ötmesi ve yanındaki kişiyi uyarması ve bana bildirmesi, motor stop ettirme, çalıştırma gibi özelliklere ihtiyacım yok bu yüzden kablo kesilmesine de gerek yok diye biliyorum.
    Siz uyguladınızmı/taktırdınızmı?

Aynı şekilde , bana aracın yakınında fazla meraklılar varken ikaz edecek bişey lazım , yine aynen start stop ile işim olmaz.

Tenere için sorduğumda 2ayrı serviste , sadece orjinal yamaha tavsiye ettiler pek sıcak bakmadılar , fakat o'da klasik alarm ve pahalı , herşeye rağmen durumu iyice öğrenmem gerek.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)