SPY 5000M motosikletimi garanti dışı bırakır mı?
Reklamlar
-
Merhabalar, öncelikle herkesin gençlik ve spor bayramını kutlarım. Merak ettiğim konu bu alarm sistemi ile alakalı. Bu ürün epey caydırıcı bir ürün ama bir sürü özelliği var uzaktan stop ettirme vs. Benim için önemli olan tek özelliği yanında biri durduğu zaman alarmın ötmesi ve yanındaki kişiyi uyarması ve bana bildirmesi, motor stop ettirme, çalıştırma gibi özelliklere ihtiyacım yok bu yüzden kablo kesilmesine de gerek yok diye biliyorum. Sanırım sadece alarm olarak kullanmak isteyenler aküye bağlayıp kullanabiliyorlar ama bu durumda motosikletimi garanti dışı bırakır mıyım acaba diye de korkmuyor değilim. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum. Herkese iyi günler dilerim.
Reklamlar
-
Servisi arayıp sorun sonuçta garantili motor, bizler çıkarmıyor desekte servis neder onu bilmeniz gerekli.
-
Spormoto'yu aradım aslında konuyu açmadan hemen önce onların bilgisi yoktu servise bağladılar ustada bir görmem lazım demekle yetindi. :/ Şimdi ustanın bir görüp inceleyip karar vermesi için de 300 küsür lirayı riske etmeden foruma bir sorayım dedim belki daha önceden bu tarz bir şey yapmış olan vardır diye ümit ederek.
-
Ben bu hafta yamahaya sormuştum, servis takarsa garantiden çıkmaz demişti.
-
Bu çok güzel haber sonuçta ne elektronik aksama ne de kablolara bir müdahelede bulunulmayacak sadece aküden güç alan bir ürün olarak kullanılacak ben de öyle düşünmüştüm. Olmadı Yamaha servisi böyle böyle demiş derim ustaya.
-
zabuzaretta adlı üyeden alıntı
Benim için önemli olan tek özelliği yanında biri durduğu zaman alarmın ötmesi ve yanındaki kişiyi uyarması ve bana bildirmesi, motor stop ettirme, çalıştırma gibi özelliklere ihtiyacım yok bu yüzden kablo kesilmesine de gerek yok diye biliyorum.
Siz uyguladınızmı/taktırdınızmı?
Aynı şekilde , bana aracın yakınında fazla meraklılar varken ikaz edecek bişey lazım , yine aynen start stop ile işim olmaz.
Tenere için sorduğumda 2ayrı serviste , sadece orjinal yamaha tavsiye ettiler pek sıcak bakmadılar , fakat o'da klasik alarm ve pahalı , herşeye rağmen durumu iyice öğrenmem gerek.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)