Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

18 mayis gecesi besiktas barbarosta tek teker yapan varlik

REKLAM ALANI

Motosikleti
    mondial r3xi evo
    Adamda huski var teker demi yapmasın.
    jimi_hendrix ve MrMud bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    caglar48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000R
    Tek tekerim çok şekerim
    jimi_hendrix bunu beğendi.

Motosikleti
    Hero Hunk
    Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynısını sadece ön kaldırarak değil normal olarak yapanlarda var. Motor sollamayı bilmeyen bi dolu insan var piyasada. Kaç kez otobanda yüksek hızla giderken taş çatlasa 20 30 santim yanımdam aşırı hızla geçenler oldu. Böyle sollama böyle motor geçme olmaz. Aynı size yapılan gibi aşırı derecede tehlikeli bir olay. Motor sollayacaksan önce önde ki motorun senden haberdar olmasını sağlayacaksın değilse uzağından geçeceksin.
    Daha dün 2 şeritli ama hız yapılacak kadar uzun olmayan ve yayaların bol olduğu, yerleşim yeri içindeki bir yolda sağımdan, çok yakından bir doblo basıp geçti. Ben sakin sakin 100 metre ilerideki kavşağa yaklaşıyordum ve aynada aracı görmüştüm ancak böyle hızlanıp sağımdan geçeceğini hiç tahmin etmemiştim. Yarım metre kadar yanımdan o hızla geçince kendimi tutmadım ve korna+el hareketleri ile aracı durdurdum. Neyse ki aracın sürücüsü uyarımı dikkate aldı da tartışma çıkmadı. Böyle hareketler yapan sürücüleri mutlaka uyarıyorum. İnsanları uyara uyara bir şekilde eğiteceğiz başka yolu yok.
    127 ve espresso bunu beğendiler.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı voljjn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah o husquvarnaların evine ateşler salsın. Bitanesi var bunun tuzlada, silip sollar güzel motorları. Yemin ediyorum 5 cm falan var, bilerek yapıyor. Nasıl bir hiçliktir, yokolmuşluktur çözemedim. Birde egzozu var adamın ciğerini deşiyor. Burayı okuyorsan, umarım yanarak ölürsün kardeşim.
    Asıl sendeki nasıl bir hiçliktir?
    Cümleye bak, Husqvarna kullananın evine ateşler salsınmış.
    Kardeş Allah senin evine ocağına ates salsın inşallah, hiç varlığından bile haberdar olmadigin insanlara beddua ediyosun.

Şimdi espri yaptım gibi bi cümle kurarsın aman ha !
    Benim yanından geçende r1 silmece geçti, o zaman bütün yamaha sürenler gebersin bu mudur yani ?

Allah bizim evimize ateşler salmadan once sana akil fikir salsın.
    O bahsettiğim egzoz büyük ihtimal 2 zamanlı olduğu icin öyle kulağına tecavüz ediyor, iyi ediyor.
    O egzoz varya o egzoz..
    FMF o egzozun markası kardeşim..FMF...
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

Kızıl pars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bisiklet
    Bir kere kamera açıkken denk gelmişti, konu açmış idim.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...u-profili.html

Kötü örnekler daha akılda kalıcı oluyor ve maalesef trafikte bize olan bakışı bozuyor.
    Hamdım, piştim, hala hamım.

Eski_kasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-03 660 / tvs apache 150
    eziklikten fakirlikten kafayı yemiş bunlar. birine girse nasıl ağlar ama abi sigortam yok die ulan varya yunus polis olmak vardı ahhh ulan ahhh eskitirdim valla bunları.

gadd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Skuter
    Dün gece de aynı yolda 21.05.17 saat 11:00 civarı yıldız yokuşunu çıkarken ışıklarda önümde iki husqvarna lı duruyordu. İlk ışıkları efendi kalktılar sonraki ışıklarda stunt sürücüsü edasıyla teker yaparak kalktılar. Efsane oldular bence hatta Tüm Türkiye onları izledi. Madalya lazım bunlar gibilere..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)