Alırım bir Hayırlı Olsun...
Reklamlar
-
Hayırlı uğurlu olsun. Korumalarla eh biraz çirkin duruyo ama olsun. Kazasız belasız sürüşler. Laf edenlere takılma.
Reklamlar
-
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin
-
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
-
Çok güzel görünüyor. Keşke yandan da çekseydiniz. Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
-
Kazasız belasız , güle güle kullanın.
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Başlangıç için mi aldın?
-
Remzidemir41 adlı üyeden alıntı
Güle güle kullan hocam, hayırlı olsun,bakımını zamanında yaptır arkana bile bakma sorunsuz bir motor .
-
hayırli olsun tekerinize taş değmesin :D
-
Evet başlangıç için aldım ,ilk motorum. Sürmesi çok zevkli daha rodaj dönemindeyiz bebegimle (210km oldu) . Motoru 6300tl ye aldım , koruma demirleri ile beraber. Ruhsat - plaka işlemleri 200 küsür tl tuttu. Sigorta 340 tl tuttu. Herşeyi ile bu kadar sanırsam İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
-
Vay be hayırlı olsun hayalimi almışsınız.
-
Darısı başınıza inşallah
-
Evet başlangıç için aldım ,ilk motorum. Sürmesi çok zevkli daha rodaj dönemindeyiz bebegimle
(210km oldu) . Motoru 6300tl ye aldım , koruma demirleri ile beraber. Ruhsat - plaka işlemleri 200 küsür tl tuttu. Sigorta 340 tl tuttu. Herşeyi ile bu kadar sanırsam
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Lastikleri değiştirmeni öneririm
-
Yılan gibi allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Gayet güzel bir motor.
-
Arkadaşlar, var mi yeni motor alan?
Hayirli olsun demeyeli epey oldu.
Herşey bir yana moderator ağalar da foruma uğramaz oldu.
5,10 kişiyle forum dönüyor,buna da şükür..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Boşver biraderim, senin geri dönmene çok sevindim. Mamba09 dahil birkaç arkadaş daha var, onlar da geri dönse forum tadından yenmez.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Boşver biraderim, senin geri dönmene çok sevindim. Mamba09 dahil birkaç arkadaş daha var, onlar da geri dönse forum tadından yenmez.
Çok sağol abi,ben yokken sen vardin her zaman.
Modlardan lucas ve ugur vardi onlarlada sohbet dönuyordu.
Ben kisa donla gezerken sen çekiçle ceviz kiriyor elizabetin dibine vuruyordun
-
Evet başlangıç için aldım ,ilk motorum. Sürmesi çok zevkli daha rodaj dönemindeyiz bebegimle
(210km oldu) . Motoru 6300tl ye aldım , koruma demirleri ile beraber. Ruhsat - plaka işlemleri 200 küsür tl tuttu. Sigorta 340 tl tuttu. Herşeyi ile bu kadar sanırsam
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Mayıs 2017'deki fiyatlara bakın yaa. Ne güzel günlermiş.
250cc motora yirmi bin verilir mi diyormuşuk. Şimdi 2017 model 250cc motoru bile 20bine bulamayız.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Mayıs 2017'deki fiyatlara bakın yaa. Ne güzel günlermiş.
250cc motora yirmi bin verilir mi diyormuşuk. Şimdi 2017 model 250cc motoru bile 20bine bulamayız.
2018 eylül de 2017 model 0km mt07 i 38.500 e birakmisti bayi.o zamanlar 30 bin tl ye duşuk km sini bulurum diyordum.
Hatta bir ara yamaha stoklari bitirmek icin 18.600 den mt25 satti.3 adet motor alip garaja atan birisini taniyorum,1 yil sonra motor başina 10 bin tl kar edecegim demisti.
-
hayırlı olsun sıfırı satılıyor mu hala bu motorun ne kadara bitti acaba ?
-
levend84 adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/tani...-selamlar.html
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler