Karayolunda motoru araç olarak görmeyip yol hakkını gasp eden hıyarlara kızıyorum en çok.
Karayolunda motoru araç olarak görmeyip yol hakkını gasp eden hıyarlara kızıyorum en çok.
Ben hiç sinir olmuyorum varsa bi ters durum azından lan lafı çıktığı anda inip dövüyorum. Geçen günde taksicinin biri dikiz aynada göre göre soldan sağa önüme atladı çarpıştık motor düşmedi resmen debelendim düşmiyim diye. sonra motoru bıraktım yere aynen taksiciye doğru depar. indi yumruğunu kaldırdı kask falan vurcak yer bulamadı. dayadım carbonfiber'i anlına carbonfiber eldiven iyidir. sonra bide kolpa yapıyo delik deşik etcem falan diyo çok güldüm elini beline atıyo kolpadan. Taksiciler hepsi aynı hiç iyi bitane yok ben gördümmü bi sıkıntı direk şikayet ediyorum bundan sonra. Yada cross botları ayağımdaysa azıcık dikiz ayna törpülüyorum başak şekilde adam olmaz bunlar. Bide dar geçitlere motorun yanında girme fantezisi olan insanlar var bunlar kadıköy-bostancı arasındaki ağaçlarla bölünmüş sahil yolu kısımlarına benimle aynı anda girmeye bayılıyolar. ışıkta napıyosun dediğimdede ne var sanki vurduk diyolar ben orda kaldırımdan gidiyorum çarpmıyacam diye
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Kırmızı ışıkta beklerken Sarı Işığın Yanmasıyla Kornaya basması bir olan BeyinsizlerE uyuz oluyorummmmmmmmm
ve inadına kalkmıyorum
sinyalsiz dönen, şerit değiştiren, duran, aynı şeyleri aynaya da bakmadan yapan, aynı şeyleri telefonla konuşurken ikisini birden yapmadan yapan 4 tekerler
bayan sürücüler... gördüm mü kaçarım çünkü sadece ama sadece arabanın önüne bakıyorlar ve sadece gaza basıyorlar frenleri yok gibi kavşağa girdiler mi yol vereceksin yoksa çarparlar bir kez kazaya karışmama bir kez de yoldan çıkmama neden oldular onun dışında hep kurtardım çok şükür
bide kurye çetesi, ben (arabayla) şeridimde giderken benimle kaldırım trabzanlarının arasına girip orda yol almaya devam edip beni strese sokuyorlar
Ninja
kamyonlar, otobüsler, binek araçlar, traktörler, bayan erkek farketmez; dingil sürücüler intihar komandosu kılıklı yayalar (bunlar genellikle miyadını doldurmuş ama "sen mi sağlamsın ben mi sağlamım motur!!" demekten vazgeçemeyen teyzelerdir..), ülkem yolları, ve başıboş maynak deli köpekler..bunlara yıllardır aşinayız, ister istemez de alıştık..benim asıl tav olduğum trafik vakası; tekerleri kendine monteli sanan kayış aktarmalı yeni yetme çan çin motorcuların sürekli bi yarışma teşviki içinde olmaları..sanıyolar ki; iman gücüyle, ıkınma ve konsantrasyonla galip olunuo!!bre salak hiç bişi bilmiyosan XT600 yazıyo hayvan gibi..sen hangi mantaliteyle 125'likten modifiye edilmiş anca da 200 ccye çıkarılmış o alüminyum hurdasının 600 cc bi makinaya kafa tutabiliceeni düşünürsün a.q.!! (çan çin motorcu: çakma motorcu xD.. çan çin kullanan arkadaşlara diil yani ;)
En sevdiğim, ruhumu en okşayan şey ise; kim olursa olsun, çan çinci bile olsa yanımdan geçen motorcunun selam vermesi hadi yola beraber devam edelim demesidir..mekanda oturuyoken kaskı veya cekedi gören adamın selam vermesidir..motorcu tebessümü arar oluyor bazen insan..
Yoldakilere saygılar..
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
4 şeritli bağdatta aynasını kasıtlı olarak bana çarptıran, sonrada laf atıp sağ'a çeken adama gıcık olmuştum. Ama en azından durup sopasını yiyecek kadar medeniymiş o ayrı...
Teyzesi defterdaarr olan, faytonla damda dolaşırr:P
tali yoldan anayola çıkarken gece olsun gündüz olsun beni gördüğü halde inatla önüme çıkan araçlar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Valla 4 tekerlekliler Saolsun beni öle hale getirdilerki cadde de giderken bi araba gördümmü yda sokktan çıkmak üzere olan bi araba boyna kornaya basıp inadına yol vermiyorm üstlerine üstlerine sürüyorm bide diplerinden geçtimmi 2 tekerimle yusuf yusuf oluyolar Eee hep onlarmı bizi görmezden gelicek birzda biz onları görmezden gelelim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------
Üstadım senin activa çetesi diye tabir ettiklerinin %90 ı ekmek parası için o motorun üstünde ki Bende onlardan birisiyim günde 10 saat motorun üstünde oturupta akşama kadar 4 tekerlilerinin sıkıştırmasına maruz kalmak yerine gazı verip onları korkutmak veya üstlerine sürmek suçmu oldu? Müdafa dene birşey var 4 tekerlilerinnasıl davrandığını herkez biliyor laftan anlamıyolarsa aynı şeklde karşılık veriyorz bide çokmu görüyorsun bunu bize??
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
Madem topic hortlamış bende yazayım..
Sol şeridi yavaş gittiği halde kapatarak hızımı kesen baltalar..
Bu konuda bayan şoförleri tebrik ediyorum, orta şeritten giderler,
sollama yaparlarsa bile yine hemen orta şeride girerler..
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
abicim kimse sinyal kullanmıyor bu yüzden çok kazadan döndüm dikkatsiz olsaydım şuan hastaneliktim ..hıızmı almışım boş yolda köklemiş düzgünce gidiyorum tabi seyir hlainde trafik var önümdeki araç sinyal yakmadan bir anda dönmeye çalıştı az kaldı arabaya çakıyordum harbi yani... ben çok özen gösteriyorum sinyal kullanmaya..
tek sorunum bayan sürücüler.iş yerimin önündeki aynı kavşakta sanırım bi 20 kere bayan sürücü tarafından biçiliyordum hep son anda kurtardım.bu yüzden iş arkadaşlarım motor kullanmamı istemiyor.
1.Minibüs Şoforleri
2.Otobüs Soforleri
3.Taksi Soforleri
4.Taksi Dolmus Soforleri
5.Duraga Yanasmayın Yolu Tıkayan Otobusler
6.Kulagında Tımtıs Tımtıs Muzık Dinleyen Gencler
7.Lamba Yanmadan Yola Fırlayan Yayalar
8.Bayan Araç Soforleri
9.Kendini Artits Sanan Motorlu Polisler
10.Yarış Yapan Kuryeler
11.Apaçi Marsıyla Aragaz Gecen Apaçi Gençligi
12. Bide ben...
"tilt" ne ki ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)