Sıfır ekipmanla trafikte nasıl makas atılır.
Reklamlar
-
Yollarda görüyorum adam kasksız, kaskı geçtim gözlük bile yokken 100-120 hızla makas atarak gidiyor nasıl gidiyorlar anlamış değilim hadi güvenliği boşver gözünüzde mi sulanmıyor birader? Varsa böyle kullanan işin sırrını açıklasın.
Bu videoda burda kalsın.
https://www.liveleak.com/view?i=afa_1495042824https://www.liveleak.com/view?i=afa_1495042824
Reklamlar
-
Yere çarpma anını kask takmayan arkadaşlar iyi izlesin.
-
Adamı kimse iplemedi lan vicdanda yok adamlarda
-
Kasksız bakkala bile gitmem sorum yanlış anlaşılmasın ama o adamda kask olsa kurtulurmuydu?
Merak ettim cidden.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:11 ----------
[/COLOR]
R3dBull adlı üyeden alıntı
Bence yaklasamiyorlar çünkü muhtemelen adamin kafasi baya bi açildi.
-
Kader kismet belki kask olsa yine ölürdü ama geride kalanlar keske kaskini taksaydi demez, onlem aldiktan sonra gerisi takdiri ilahi.
Yolcusu olmemis mesela.
-
Kamerada görünen yolcusu değilmi?
-
R3dBull adlı üyeden alıntı
Hocam adam zaten ölmüş kamera net göstermesede o adamın kafası karpuz gibi açılmış yapılacak bir şey yok zaten. Kafası yokolmuş bir adamın yanına gidip hayattamısın diye sormak da cesaret işi vicdan ile alakası yok.
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Kader kismet belki kask olsa yine ölürdü ama geride kalanlar keske kaskini taksaydi demez, onlem aldiktan sonra gerisi takdiri ilahi.
Yolcusu olmemis mesela.
Ölen kişi adamın artçısı
-
Graywolf adlı üyeden alıntı
Hocam adam zaten ölmüş kamera net göstermesede o adamın kafası karpuz gibi açılmış yapılacak bir şey yok zaten. Kafası yokolmuş bir adamın yanına gidip hayattamısın diye sormak da cesaret işi vicdan ile alakası yok.
Ölen kişi adamın artçısı
Videonun basligi driver died.
Açıklamada da artci cesitli kirik yaralanmadan dolayi hastanede tedavi goruyor diyor hocam.
-
weirdo1 adlı üyeden alıntı
Videonun basligi driver died.
Açıklamada da artci cesitli kirik yaralanmadan dolayi hastanede tedavi goruyor diyor hocam.
kadrajda görünen kişiden epey kan akıyor asfalta. kafa açılmış çok büyük ihtimal. ölen kesinlikle o. diğeri zaten düşüp önce bi kalkıyor sonra tekrar yatıyor.
-
Yakına düşen kişinin yere düştüğü anda kafasının büyük bir bölümü kopuyor zaten, dikkatli bakarsanız görebilirsiniz. Kayıtı alan aracın camına bile kan sıçrıyor.
-
arabanın camına sıçrayan beyin mi ? sol alt tarafta.
-
Videoya tekrardan baktım da 0.09 da adamın kafası ilk çarpış anında baya baya ortadan açılıyor. Fakat izlediğimiz şey tam bir vahşet videoyu açacaklar dikkat etsinler.
-
Abi akşam akşam kanım çekildi ya
-
Allah rahmet eylesin ne diyelim. Buradan kaskı kafasına yarım geçirip gezen kuriye abilerime sesleniyorum. Abiler yapmayınız...
-
İlk motorumda deli çağlarımda ehliyet vs yokken kasksız kullanıyordum tamam kötü birşey biliyorum. O zaman cahildik ufaktık şimdi o hataları yapmıyoruz neyse. gözler ilk 1-2 hafta yaşardıktan sonra inanki alışıyor :D yok damla yaş gelmiyor yaşlarmı kuruyor anlamadım valla. siz siz olun kasksız çıkmayın
-
Telefondan izledim tam seçemedim ama sanki önce bariyer işleme başlıyor?
Hızlı yaşadı, genç öldü, cesedi de yakışıklı olmadı :(
-
Böyle şeyler paylaşmayın yahu, ister istemez izliyoruz. Dikkatli bakın falan diye geri saran var. İnsan bir fena oluyor.
-
sirt cantasini kask sandim bi an.
basarili.
-
Tam ekran x0.5 izledim, hatun pert... Kafa ayrılmış, arabanın camına sıçrayan kan da değil, beyin herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)