2011 yılında bir cbr 250 r aldım daha 10k km olmadan kol çıkardı e-5 in orta yerinde beni öldürüyordu. 2012 yılına kadar zorla değiştirttim oda 15k oldu kol çıkardı neymiş 10km geç geldim bakıma diye garanti dışı kalmış 2000 tl masraf yaptım yaptırdım. neyse servise giderim daha bakmadan arıza söylerler. korkarak servisemi gider bir insan yahu.
1 tane bakımınıda sektirmiş değilim ki birde bakımları 2000km düşürdüler ne hikmetse 2000 km dediğin 1,5 2 ayda zaten yapılıyor. zaten bakıma girdikmi 150 den aşşağı çıkamıyoruz yanlışlıkla genel bakım derlerse 200...
neyse geçen gün gidiyorum motor gaz yemez oldu derken eve vardım motor marş basmıyor aradım söyledim tıktık tık ediyor diye dediler akü bozulmuştur 3 gündür motor yatıyor şimdi gittim motoru yaptırcam yine dua ede ede gidiyorum inşallah 99 tane arıza çıkarmazlar diye. Akü denediler olmadı hemen stator arızası dediler.
nette okudum bunun konjektörüde varmış daha kontrol etmeden direk stator dediler. 450 tl malzeme değiştirmeyle beraber 600 tl arkadaş motor zaten 2012 model satsam 10000 tl oda temiz diye 2000 tl öyle gitti 600 tl de böyle gitti oldu 2600 tl bana kalıyor 7400 tl bu servisler geçirmek içinmi var anlamadım.
bizde kronik kol çıkarma var adam motoru geri çağırmıyor yamahaya bakıyorum depo kapağından ondan bundan motor çağırıyor.
kendi adıma bir daha HONDA nın ne motosikletini nede herhangi bir icadını kullanırım isterse kaliteli ucuz vs. olsun yanından dahi geçmem