Öncelikle geçmiş olsun hocam. 2011-2012 yıllarında honda servis ağı nasıl bilmiyorum ancak 2013 ve sonrası modellerde adamlar her türlü garantiye giydiriyorlar komple motor. daha geçen gün farklı bir gurupta adam kurye motoru 2014 cbr 250 ye 94.000km de garantiden motor yaptırdığını söyledi. 2012 model motorda garanti olmaz sene olmuş 2017 4 yıl garanti veriyor adamlar. statör veya konjektör veya akü. sorun ne olursa olsun çözülmediği sürece sizden parça parası talep edemez. aküyü değiştirip sorun devam ettimi al kardeşim akünü ver akümü derim parada vermem. konjektör deyip 600 lira alıp aynı arıza devam ettimi bide statör takalım diyip 300-500 daha giydiremez. biraz sizde orada sesinizi çıkarın. garantisi bitmiş bir motoru servise zaten 4 gözle bekliyor adamlar temiz iş değiştir değiştir al parayı ancak servisin iyi veya kötü niyetli olmasına bağlı. Anladığım kadarı ile fethiyede ki servis kötü niyetli ya markayı değiştirin, ya servisi şikayet edip çeki düzen verilmesini sağlayın servise. Ben uğraşamam derseniz başka usta bakabilirsiniz. ( motorun garantisi bittimi hayatta servise götürmem ). zaten parçası bol işçiliği senelerdir kabul görmüş sağı solu belli motor. Çok karmaşık içinden çıkılmayacak mallardan veya piyasaya çok yeni girmiş bir makina değil.
Dikkat: Arkadaşlar honda servisleri genelde 2-3 çeşit yağ kullanıyor. 2-3 çeşit olmasının sebebide bakımların kullanıcıya ucuz yansıtılması.
adam geliyor diyor çok masraf olmaz dimi diyor? seviste döşüyor en ucuz shell 10-40 ( neden 10-40 çözemedim kitapçıkta 10-30 yazıyor ) yağı litresi 20-25 lira mı ne zaten. istersen eneos ve honda marka yağlarda var diyor ancak genel Türk vatandaşı kullanıcı kitlesi ucuz olsun ucuz olsun diyor aha da çok geçmeden birkaç yıl sonra sonuç ortada 20-30 lira fazla para vermekten kaçmayın lütfen...