izledim özellikleri çok fazla izleyip yorum yapıp eleştirirseniz veya kullanıyor olup iyi kötü eleştirileriniz nedir fiyatları da uygun geldi ne diyorsunuz?
izledim özellikleri çok fazla izleyip yorum yapıp eleştirirseniz veya kullanıyor olup iyi kötü eleştirileriniz nedir fiyatları da uygun geldi ne diyorsunuz?
aldim 1 aydir kullaniyorum.gayet memnunum,kafam rahat,uzakta oldugumda acip bakiyorum.nokta atisi yer tespiti var,bunun disinda gunluk kac km yol yaptiniz.ortalama hizlariniz rotaniz gibi bircok veriyi tutuyor
Ne kadar peki bu ürünün fiyati Aylik veya yillik izleme bedeli. Sim karta aylik yüklenmesi gereken veya aylik onlara vereceginiz ücret.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
ürünün ucretı sanırsam 1yıllık paketle 900tl sonra her yıl 200tlye sim alıyorsun oda aylık 20tlden ucuza geliyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
birde cift sekilde yapılmıs bi direk tesisata baglanıyor onda stop özelligide var bide mobil demir yere tutturuyosun cıkarması daha kolay bence kablolara takılan daha mantıklı ve bulunması zor olur
evet cok guzel bir cok opsıyonu var hangısını kullanıyorsunuz mobil olanı mı yoksa cihaz olanı mı veriler ingilizce mi türkçe dil desteği varmı
Neeee ? 900 tl mi ? Ciddi misiniz siz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:04 ----------
Kullanan arkadaslar ufak bi bilgi verebilir mi ? Mesela aizin belirlediginiz hizi asinca size nasil bildirim geliyor? Uygulamaya mi? Yoksa sms veya cagri atiyor ? Calisinca veya shake alarm var mi ? Uzaktan durdurmali ( herkesin motor kilitlemeli olarak bildigi ama asla motoru kilitlemeyen ) sistem buna dahil mi ?
Yıllık kaskonun fiyatlarına bakıcak olursak bence cok para değil asgari ücretle calısan bir insanında alabileceği bi fiyat lakin her sene vermiyorsunuz zaten ama şirket iflas ederse ne oluyor
Kullanan arkadaslar ufak bi bilgi verebilir mi ? Mesela aizin belirlediginiz hizi asinca size nasil bildirim geliyor? Uygulamaya mi? Yoksa sms veya cagri atiyor ? Calisinca veya shake alarm var mi ? Uzaktan durdurmali ( herkesin motor kilitlemeli olarak bildigi ama asla motoru kilitlemeyen ) sistem buna dahil mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Bu fiyata benim cihazdan 3 tane alinir. Hemde surdurmali modelden
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
cihazin titresim sensoru,ani shock sensoru(kazalar icin),kontak acik sensoru bulunuyor.web sayfasindan istediginiz counter a istediginiz alarm i atayabilirsiniz.Motoru stop start komutlariyla yonetebiliyorsunuz.sitesinde gerekli aciklamalar var biraz arastirin
Gece uyuyosunuz sizin internet paketiniz bitti. Ve oldu ya evde de wifi var. Elektrik kesildi.
O zaman mokoko bu cihaz.
Olmaz olmaz demeyin. Neler geldi olmaz diyenlerin basina.
Ama güzel cihaz. Data sim ile çalisiyor.Sadece pahali. Herkes alamaz.
application kendi notificationlarinin haricinde SMS olarak gonderiyor. sıkıntısiz cihaz butceniz varsa tavsiye ederim
Eldiven, kask gibi ömrü olan bir alet değil. 1 kere al ömür boyu kullan.Motor değiştirdiğinde diğerine geçirebilirsin. En ucuz egzoz 2.000Tl iken ve motorların yarısında binlerce aksesuar varken neden alınmasın? Bence fiyatı gayet makul.
Walla en ucuzundan bir akıllı telefonu koltuk altına sabit şarja bağlayıp içine de en ucuzundan bi internet paketi ve gerekli uygulamaları yükleyerek bir çok bildirime erişilebilir. O yüzden çok cazip gelmiyor bu fiyatlara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)