11-12 yasında honda yamaha mı sıfır mondial mi
Reklamlar
-
3000 tl bütcem var sıfır monalial alacaktım çin malı alma çin malı alma dediler bende 2. ele yönlendim 3000 tl ye yamaha,honda motorlardan ancak 2005-2006 modellere param yetiyor 2010 ve üstü modeller çok para istiyorlar
sizce çin malı sıfır mı alayım yoksa yaşlı ama japon malımı alayım
12-12 yasında hondaya yamahaya o kadar para verilir mi alacağım motor cup,cg yada ybr gibi modeller 100-125 cc arası
Reklamlar
-
O paraya 2012 model honda cb125e alabilirsiniz çok rahat sizide üzmez taş gibi motor..
-
2004 ybr 125 e biniyorum az once yolda kalan 3000bindeki mondiale yardıma gittim sen hesapla yanliz 3000 bine alicagin japon biraz masrafli olur
-
Bunu almalı mıyım sizce
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2006-honda-innova-125lik-432953909/detay
-
O fiyata temiz Kymco Agility bulabilirsin, taş gibi motor.
-
Yasin D adlı üyeden alıntı
O fiyata temiz Kymco Agility bulabilirsin, taş gibi motor.
scooter sevmiyorum ben ya cup olsa iyi de ne bileyim scooterların tipini hiç sevmiyorum küçük tekerleri olduğu için
-
ybr yada cbf bakabilirsin. uzun sure goturur seni.
bilen biriyle bakip almak lazim. ama basit aletler oldugu icin motor ve karburator saglamsa, sasisi duzse gerisi uygun fiyatli halledilebilir her sekilde.
hayirli olsun simdiden.
kolay gelsin.
-
Biraz daha para biriktirip yeni model cbf alınır. Ybr parçası pahalı. Gerçi benim ybr ye daha parça almadım 25 binde
-
sıfır çinli almak daha mantıklı. En azından gözünüz arkada kalmaz sıfır motosikletinizin keyfini surersiniz.
-
-
Honda wing go lar 3000 e 2012-13 yokmu?
-
2.500TL ye 2008 model YBR125 aldım Ocak ayında. Kış olduğu için tabi biraz ucuza denk geldi fakat sizin kaldığınız ikilimde kalmıştım. Kullandıktan sonra gördüm ki doğru karar vermişim.
Şunu söyleyeyim günde 400 500km yol yaptığım oluyor 110.000kmde şuan motosiklet ve daha motoruna anahtar değmemiş. 400 500km yol yaparken içim çok rahat, motosiklet şişer mi şişmez mi diye kafanda soru olmuyor, genel bakımların tamsa kafan rahat sürüyorsun. Bu arada motosikleti aldığımdan beri 5.000 6.000km yol yaptım sanırım yağ, buji ve buji piposu değiştirdim sadece.
Fakat çin malı motosikletler belli kullanımdan sonra sana her an bozulacak hissi yaşatıyor. Bu demek değil ki her çinli bozulur. Fakat yaşlıda olsa japon iyidir. Çinlilerin piyasası çabuk düşüyor, aldığın fiyata satamama durumunda var, fakat japonlar gördüğün gibi 12 13 yaşında da olsa piyasası olan motosikletler.
-
j700 adlı üyeden alıntı
ybr ye adam 4500 istiyor
2009/2012 Yamaha crypton.
-
Kullanim ömrü diye bisey var dikkate alin derim ben.
-
-
Eğer 650 cc ve üzeri cruiser alınacaksa Japon alınabilir çünkü o motorlar eskimiyorlar ama gidip de 125 cc alacaksan o zaman Mondial al.
-
İkinci el japon markalara bak veya bajaj tvs de olabilir..
-
https://www.sahibinden.com/motosiklet-honda-wing-go?sorting=price_asc
honda'nın wing go 'su var yine cup model
TVS'nin cup modeli var onlarada bakabilirsin. bir honda olmasada güzel alet diye biliyorum
https://www.sahibinden.com/motosiklet-tvs-neo-x3i?sorting=price_asc
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)