Yenikapı-Bandırma Feribotu Hk.
Reklamlar
-
Arkadadaşlar merhaba,
Bu haftasonu cumanın da resmi tatil edilmesiyle İstanbul-İzmir yapmak istiyorum. Ancak geç karar verdiğimden bana uygun saatlerde Yenikapı-Bandırma feribotuna bilet bulamadım. Sormak istediğim şu, motorsikletimle feribot saatinden öncce Yenikapı'da olsam bir şekilde gelmeyen bir aracın yerine binebilme şansım var mı? Gelmeyen araçların yeri boş mu bırakılıyor?
Reklamlar
-
bilet yoksa bekleme yerine almıyorlar galiba
-
sanırım avrupa yakasındasın dostum. bas eceabattan geç madem bilet bulamadın.
ya da eskihisar topçular, yada pendik yalova. seç beğen al.
iyi yolculuklar. dikkatli git gel.
-
bursa/mudanya'ya gidebilirsin.
-
diablof adlı üyeden alıntı
sanırım avrupa yakasındasın dostum. bas eceabattan geç madem bilet bulamadın.
ya da eskihisar topçular, yada pendik yalova. seç beğen al.
iyi yolculuklar. dikkatli git gel.
Şuan Marmara'da aşırı rüzgar olduğundan yolu olabildiğince kısaltmaya çalışıyorum. Mecbur kalırsam eskihisar topçular yapacacğım.
-
Bunu okuyabilecek misin yoksa yola çıktın mı bilmiyorum. Ben 2 defa feribot biletim olmasına rağmen, içeride boş yer kaldı diye otomobilimle binebildim. Motorla şansın daha da yüksek.
Yani biletim diyelim 15.00 içindi, saat 13.00 de de feribot varken 12 de iskelede oldum arabamla. Hareket amirliğine gidip kibarca "arkadaş parasını ödediğim bir biletim var. Eğer mümkünse kalkan feribota binebilir miyim" dedim. Araçları yerleştirenlere benim gönderdiğimi söyleyin, mümkün olursa yaparlar dedi. Gittim araç parkına, herkes yerleşince boşluk kaldı. Kaptan da aşağıdaydı, beni ve 2 arabayı daha aldı. Bu durum 2 defa oldu. Kaçak girmiyorum, başkasının hakkını yemiyorum. Adamlara da bildirerek, biletimi göstererek bindim. Şansını dene mutlaka.
-
Eskihisar ferıbotu motosıkletlere 15 tl gıdıs donus ındıkden sonra paralı otobana gırıp yenı bursa otobanı orayada motosıkletler 12.50 tl verıyor cok guzel asfaltta bombos yolda gıdebılırsın bence en guzelı ve bu sekılde zevk alabılırsın
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
Bunu okuyabilecek misin yoksa yola çıktın mı bilmiyorum. Ben 2 defa feribot biletim olmasına rağmen, içeride boş yer kaldı diye otomobilimle binebildim. Motorla şansın daha da yüksek.
Yani biletim diyelim 15.00 içindi, saat 13.00 de de feribot varken 12 de iskelede oldum arabamla. Hareket amirliğine gidip kibarca "arkadaş parasını ödediğim bir biletim var. Eğer mümkünse kalkan feribota binebilir miyim" dedim. Araçları yerleştirenlere benim gönderdiğimi söyleyin, mümkün olursa yaparlar dedi. Gittim araç parkına, herkes yerleşince boşluk kaldı. Kaptan da aşağıdaydı, beni ve 2 arabayı daha aldı. Bu durum 2 defa oldu. Kaçak girmiyorum, başkasının hakkını yemiyorum. Adamlara da bildirerek, biletimi göstererek bindim. Şansını dene mutlaka.
Yola yarın akşam çıkacağım henüz çıkmadım. Bu olay Yenikapı-Bandırma feribotunda mı yaşandı acaba?
-
2 gün önce yenikapıdan bandırmaya aracımla gittim,,
aracımı feribota koyduktan sonra etrafa göz atmıştım ,,tamam araç bileti almadan şansa yer varsa diye gidilmez ama motosiklete her türlü yer olur diye düşünüyorum
çünkü feribot hareket ettiğinde içerde araba için değil ama motosiklet koyabilecek çok boşluklar gördüm kesin motora yer bulursun
-
yfpekiyi adlı üyeden alıntı
Şuan Marmara'da aşırı rüzgar olduğundan yolu olabildiğince kısaltmaya çalışıyorum. Mecbur kalırsam eskihisar topçular yapacacğım.
aşırı rüzgarda deniz taşıtı kullanmak istediğine emin misin?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)