Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Caddebostan park sorunu

REKLAM ALANI

Herkese selam.
    Caddebostanda belturun orasi dolu oldugundan ya da keyfi olarak yaya ve bisiklet yolundan insanlari yara yara goztepe istikametine gidip motorlarini park eden arkadaslar okuyorsa lutfen bu isi yapmasinlar. İllaki de oraya park edecegim diyenler ise en azindan efendi gibi gidip park etsinler. Aragazlar ani hizlanmalar vs. cok havali oradaki kizlar da ölüp bitiyor biliyorum ancak yayalar bu konudan cok rahatsiz. Olasi bir sikayette belturun oraya girmeniz bile engellenebilir. Benden soylemesi.
    pea, sdirer, Kızıl pars ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    gözlerimle şahit oldum cg vardı bitane açık eksos(!) bi ara gaz verdi caddebostan sahilde kızlar hemen motorun başına üşüştüler.

eleman yığdı kızları istifledi motora sağa sola bağladı bir kaçını felan alabildiği kadarını, alamadıkları kaldı artık. öyle bastı gitti.

düşün litrelik makina olsaydı evden eve nakliyat kamyonu çağırıp tüm sahili toplayacaktı. kısmet.

Motosikleti
    Z300, Xtreme Enduro/Süpermoto, XRS700
    Medeni insanlar, motosikletleri ile kaldırıma çıktıklarında motoru kapatıp, motosikleti kendi kas güçleri ile itenlerdir. Nasıl biz yolda giderken yolun ortasında yaya istemiyorsak, yayaların da kaldırımda motorlu birşey istememesi doğaldır, haktır.
    Ben bile bazen kaldırında sorumsuzca motor sürenleri itip düşürmek istiyorum. Şerefsizler üzerime üzerime sürüyor. :: İnsanları sağa sola kaçışmaya zorluyor. Kim veriyor bu hakkı bu düşünce/fikir kıtı sorumsuzlara?
    Yazdığınız konu sadece bir yer için değil hemen her yerde benzer durum var. (Hıncal Uluç'un neden motor yazısı yazdığını anlar gibi oluyor muyuz acaba?)
    Kızıl pars ve espresso bunu beğendiler.

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı diablof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gözlerimle şahit oldum cg vardı bitane açık eksos(!) bi ara gaz verdi caddebostan sahilde kızlar hemen motorun başına üşüştüler.

eleman yığdı kızları istifledi motora sağa sola bağladı bir kaçını felan alabildiği kadarını, alamadıkları kaldı artık. öyle bastı gitti.

düşün litrelik makina olsaydı evden eve nakliyat kamyonu çağırıp tüm sahili toplayacaktı. kısmet.
    ulan yaaa ne güldüm :D
    diablof bunu beğendi.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350

Müthiş...
    Sizden foruma daha fazla yorum bekliyoruz.
    diablof bunu beğendi.
    Ne o , ne bu , ne her ikisi , nede hiçbiri...

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Bu dallamalardan bir tanesi orada ön kaldırmaya çalışırken götünün üstüne çakılmıştı geçen yaz. Normalde anında yardıma giderim düşen birini gördüğümde ama bu sığırın düşüşünü görünce keyfim öyle yerine geldi ki, üstüne bir de sigara yaktım
    Sokollu ve saykem bunu beğendiler.

http://twitter.com/cmass_turkey/stat...60075962884101

Konuyla ilgili beyaz masa da harekete geçmiş.

Bisikleteam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

cg nin başına üşüşüyorlarsa bir hayabusa olsa ne yaparlar acaba
    Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/channel/UCS6QNPELEZaAY1JAkoo7Wiw

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Hicbirsey değişmeyecek. Egitimsiz,saygısız insanlar yığınıyız. Sopadan anlarız. Kessinler 1000 tl ceza bakın bir daha kalıyor mu ? Çok iyi niyetli ve hayalperest olanlar, sözle insan gibi uyarmayı deneyin bakalım başınıza neler geliyor

trattataa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    Bu işin gerçek sorumlusu oy ugruna hertarafına kanalizasyon dökülen o bolgeye mavi bayrak diken, o bölgeyi orada oturmayanlara çekim alanı haline getirenlerdir.
    Çevresine rahatsızlık verenlerin hepsi dışardan gelenler

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Konu hakkında çektiğim ve kanalımda yayınladığım video var. Bundan 1 ay önce belki.

Peki değişen birşey var mı? Yok. Peki olacak mı? Hayır....

https://youtu.be/KJElOVi3h8M

Değişen şu olacak şikayetlerin artması sonucu mekana motosikletlerin girmesi yasaklanacak. Sonra oturup kıçlarını avuçlayacaklar. Olan yine çevreye saygılı motorculara olacak.
    Alper_tim bunu beğendi.

MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Bizde grupça gittik oraya zamanında, aramızda oturan insanlara yaklaştık diye kontak kapatıp park eden adamlar vardı.

Zihniyet meselesi, çokta şeapmamak lazım.

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Haftasonu 100 tane motor geliyor, belediyenin tek yapacağı şey yasak getirmek olur.
    Yoksa aman ben bu motorculara yer yapayım, onların bu park problemini çözeyim demez. Derse ayıp olur çünkü.

Örnek: Kadıköy Rıhtım PTT önündeki motor konulan yere yasak koyması, uyulmadığında da motorları çekiciyle alması.

Motosikleti
    Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
    Otoparktan içeri girildiğinde, tuvaletlerin önünden başlayan yaya yolundan itibaren kontak kapatılmasını ya da en azından rölantide sürülmesini tavsiye ediyorum.

En azından bilinçli motosikletliler 50-60 metrelik yolda yürüme hızında, saygılı bir şekilde hareket ederse bir farkındalık, bir bilinç başlar.
    Bu apaçiler de ya çekinir ya da artık doğal karşılanmaz.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Gittiğim bir yer, yaya yoluna da utana sıkıla motorla giriyorum, ileri değil yere bakıyorum biri bir şey söylerse utanırım diye.
    Nasıl gidiyor o barzolar orada bağırta bağırta sıka sıka, aklım almıyor..
    Bir Cumartesi akşamı elindeki şarap şişesiyle yürüyen biri o motorculardan birine takacak o şişeyi, çarşı pazar karışacak. Dayak yiyen motorcu diye de kılımı kıpırdatırsam bir şişe de bana taksınlar.

Creep3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğitim şart diyoruz ama bazıları eğitimle de olmuyor...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)