Bursa motosiklet çalışmak için boş alan
Reklamlar
-
Selamun aleyküm, öncelikle hem kendimi tanıtayım sonrasında üstadlardan bir yardım rica edeyim
Adım Soner 20 yaşındayım. Bursalıyım, Bursa'da Uludağ Üniversitesinde Bilgisayar Programcılığı okuyorum. Haziranın ortasında Finallerle çakışmayacak şekilde ehliyet sınavına gireceğim fakat şöyle bir sorunum var ehliyete yazıldım ders verilmiyor, bildiğiniz verilmiyor. İstenildiği taktirde gelin deniyor ve oranın sahibi şu motoru alıcaksın diyerek sözünü bitiriyor. Eğitim kısmı NEDENSE bana ait, bu esnada mahalle aralarında çalışıyorum ve epey riskli ne duba ne 8 hiç bir şey yok. Ekipman deseniz zaten yok. Para da yatırdım değiştirme gibi bir lüksüm maalesef yok.
Çalışabileceğim boş alan gerekiyor bana, Nilüfer ilçesindeyim. Bildiğiniz bir yer var ise yardımcı olursanız çok minnettar kalırım. Hayırlı geceler.
(Konuyu nereye açmam gerektiği hakkında en ufak fikrim olmadığından 2 ayrı bölüme açtım bunun adına özür diliyorum.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Bilen üstad yok mu :(
Reklamlar
-
Konuyu gece açtığın için pek görenin olmaması normal. Gündüz vakti tekrar bi' up yaparsın. Bir de [Bursa - MT] konusunda da yaz bunu.
-
Sevgili Soner benim renodan emekli Feridun isminde bir arkadaşım var . O yakın zamana kadar motosiklet
ehliyeti kurslarında eğitmenlik yapıyordu. Şimdi emlakçılık yapıyor. Dileyenlere de sanıyorum eğitim
vermeye devam ediyor. Benim profilimde cebim var ne zaman istersen ara Sana Feridun'un telini vereyim.
Birlikte de çalışabilirdik aslında ancak ben bir haftadır İstanbul'da çocuklarımın misafiriyim. Yaklaşık
bir ay sonra gibi Bursaya döneceğim. O zaman da senin için geç olur. En azından Feridun sana nerelerde
çalışabileceğini söyler. Ne zaman istersen çekinme , ara ,kolay gelsin.
-
Ben de bursalıalinin bahsettiği feridun hocadan ders aldım dersleri altınşehirdeki pazar alanında ya da yüzüncüyıldakı pazar alanında ya da direk sınav parkurunun olduğu meral muammer ağım ilkokulunda yapıyor.
-
Başlığı ilk olarak ''motosiklet çalmak için'' diye okudum, yooooka...hama dedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)