Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ayak üstü eldivenimizden olduk :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Kışlık eldiven almaya gerek duymamıştım memleketimde çok fazla soğuk olmadığından.
    Tahmini olarak eylül ekim aylarında bir yazlık eldiven aldım içine de termal eldiven alırız idare ederiz yazında kullanırız diyerek.
    Bu kışta çok soğuk olacağı tuttu Neyse

Yahu yemek yemeğe gittik motoru park ettiğim yolda ara yol ama işlek bir yoldu bi elimde kask bi elimde eldiven
    doymuşum gerine gerine çıkıyorum motorun başında bi adam : ''Ustam motor senin mi çeker misin sana zahmet?'' dedi.
    ( o arada da direksiyon kilitli motoru oynatmaya çalışıyor)
    Neyse bende hemen gittim yanına işte kaskı koydum eldivenleri içine koydum (veya ben öle sanıyorum ) arkada bekleyen arabalar falan tabi telaşla çektim motoru aldım kaskı oturdum dışarıda 2dk sonra oradan ayrıldım ama kaskı da taktım kafama eldivenlerin olup olmadığını unutmuşum
    bile karın tokluğundan ellerime baktım laa eldiven yok dedim o iki dknın üstüne bi 2 dk daha geçmişti eldiven falan yok ortalıkta oturdum
    bir soğuk su yudumladım çok güzel ferahladım suyla ha
    Velhasıl yazın kullanırım diyerek aldığım eldivenleri kullanamadan gitti Zaten hoşuma gitmemişti be amannn

Aldığım eldiven IXS'in bilek korumasız yazlık bir eldiveniydi ne elime tam oturuyordu nede rahattı zaten yıpranmıştı bile 4 5 ay içerisinde
    uygun fiyatlı Cruiser chopper tarzı bir deri eldiven arıyorum uygun fiyatlı 300 civarında
    : La neykıtın var nabıcaksın chopper tarzı eldiveni dersiniz diye cevabı veriyim onuda chopper alıncada kullanırım diye alıcam
    Graywolf bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cb 250 R
    Evimizden olduk diye okudum başlığı.Allahtan öyle değilmiş.İşten geldim yorgunum ondan yanlış okudum demekki
    Mr.Duke bunu beğendi.

yusufkalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT 07
    Geçmiş olsun abi.
    Boşver zaten sana yakışmıyordu rengi 😁
    Mr.Duke ve kdiner bunu beğendiler.

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    sanki biraz kaybetmek istemişsiniz gibi

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı uzay gemisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sanki biraz kaybetmek istemişsiniz gibi
    yok ya kendimi teselli ediyorum çaktırma

ama bir iki gün önce içime doğmuştu kendi kendime ben bu eldivenleri nasıl kaybetmedim diyodum bukadar zamandır

okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aynı durum ben de balaklava üzerinden yürüyor. .Balaklavasız kaskı takınca saçlarım haşat oluyor takarken kulaklarda ters dönüyor rahatsız oluyorum diye balaklava aldım.Oda iyisi olsun terletmesin dedik dainese balaklava aldık.Kafamdan çıkarınca bir kaskın içine koyuyorum bir motorun üzerinde unutuyorum.Üç kere kaskın içinden düşürdüm takacağım zaman baktım kaskın içinde yok geri geçtiğim yerlerden gidip buldum.Bir keresindede düştü biri uyardı birşey düşürdün diye.Bende anlamamış değilim nasıl daha kaybetmediğime.Şimdi sistemi değiştirdim kadamdan çıkarırsam montun sol cebine koyuyorum yada başımdan çıkarmayıp boynuma indiriyorum.Bakalım nekadar zaman kaybetmeden kullanabileceğim
    Mr.Duke bunu beğendi.

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Benimde motomaxten aldığım eldivenin sol el için olanı yok oldu. Teki var yani. Motorun uzerinden birisi almış gitmiş. Burdan o arkadaşa sesleniyorum;

Kardeşim tekini aldın şimdi o eldiveni tek giyemiyorum. Bari çiftini alaydın. Böyle evin kenarinda kendi kendine eskiyor.

alasehirli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ARORA AR-125/43
    Soğuk su içmeniz iyi olmuş geçmiş olsun diyelim değiştirmeye vesile olmuş vardır bi hayır
    Mr.Duke bunu beğendi.

Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Dainese 150 euroluk eldivenin tekini düşürmüştüm,2 dkk sürmedi geri dönüp baktım,çalmışlar eldiveni.

Gidip o gün aynısından 1 cift daha aldım. Şimdi 3 tane var 2 sağ 1 sol. Gitti paralar. Sonra knox handroid aldım. Hepsini kullanıyorum ama pahalı bir ders almış oldum. Ayrıca etrafta it,uğursuz,hırsız ne kadar insan olduğunu 1 kere daha gördüm. Bu olayın üzerinden 1 sene geçmiş
    Mr.Duke bunu beğendi.

oznkrçm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RAMZEY 100-YBR 250-CBR 250-CBF 600-VFR 800
    Bundan 2 sene önce yine bir Mayıs ayı, kaza yapmışız eşimin ayağı çatlamış hastanede yatıyor.

Ben karakolda ifade için bekliyorum. Derken polis çağırdı odaya girdim içeri. O sırada eldivenleri bırakmışım oturduğum yerde.

Ifademi verdim neyse hanım şikayetçi olmamış serbestiz yani. O sırada eldivenler aklıma geldi arıyorum her yeri yok, motora bakıyorum orada da yok.

Eh karakoldayız ya diyorum eldivenlerim çalınmış ortada yok. Çok saygıdeğer bir polis abimiz başlıyor bana bağırmaya; "Bize hırsız mı diyon lan" Vs. Vs.

Dedim oğlum boşver şimdi sen hırsız çıkacaksın atacaklar içeri hanım hastanede öksüz kalacak.

Aklıma geldi benim de böyle bir anım var. Karakolda eldiven çaldırmaca...
    Mr.Duke bunu beğendi.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    öyle bi anlatmışınız ki.. motoru çekmeye gelen adam yürütmüş sandım. 10 dakika boş video çekip, başlık için dikkat çekici bişey yazmak lazım diyerek motoru kaydırıp sonrada başlığa düşüyodum yazanlar gibi olmuş

Motosikleti
    pulsar 200ns
    Alıntı okanbagiscan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynı durum ben de balaklava üzerinden yürüyor. .Balaklavasız kaskı takınca saçlarım haşat oluyor takarken kulaklarda ters dönüyor rahatsız oluyorum diye balaklava aldım.Oda iyisi olsun terletmesin dedik dainese balaklava aldık.Kafamdan çıkarınca bir kaskın içine koyuyorum bir motorun üzerinde unutuyorum.Üç kere kaskın içinden düşürdüm takacağım zaman baktım kaskın içinde yok geri geçtiğim yerlerden gidip buldum.Bir keresindede düştü biri uyardı birşey düşürdün diye.Bende anlamamış değilim nasıl daha kaybetmediğime.Şimdi sistemi değiştirdim kadamdan çıkarırsam montun sol cebine koyuyorum yada başımdan çıkarmayıp boynuma indiriyorum.Bakalım nekadar zaman kaybetmeden kullanabileceğim
    çok zor ya sahip çıkmak dalgınlıga gelmiyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------

Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde motomaxten aldığım eldivenin sol el için olanı yok oldu. Teki var yani. Motorun uzerinden birisi almış gitmiş. Burdan o arkadaşa sesleniyorum;

Kardeşim tekini aldın şimdi o eldiveni tek giyemiyorum. Bari çiftini alaydın. Böyle evin kenarinda kendi kendine eskiyor.
    Benimde büyük ihtimalle anında kaptılar yahu çaldığın eşyanın elini korumasını bekliyorsun oda garip bi durum

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------

Alıntı DKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle bi anlatmışınız ki.. motoru çekmeye gelen adam yürütmüş sandım. 10 dakika boş video çekip, başlık için dikkat çekici bişey yazmak lazım diyerek motoru kaydırıp sonrada başlığa düşüyodum yazanlar gibi olmuş
    Sıkıntıda orada kimin yürüttüğü belli değil yani öle bir kargaşa da tot*ya bile sahip çıkmak lazım vallaha korktum insanımızdan

Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Telefonu unuturum, anahtarı motorda unuturum, hatta artçının ismini bile unutmuşluğum vardır...

Ama eldiveni hiç bir zaman unutup gitmem, çünkü eldivensiz donsuz binmiş gibi hissederim. Park halindeki motoru binmeden sağ sola çekerken bile garip geliyor elcikler.

HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    Geçmiş olsun. Chopper alınmaz. Cruiser alınır, chopper'a çevrilir. Anlam kargaşası olmasın.
    Eldiven olarak Five Gloves ve Held ürünlerini tercih ediniz. Eldiveni, eldiven yapabilen markalardan almak daha doğru olur.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)