ayak üstü eldivenimizden olduk :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Evimizden olduk diye okudum başlığı.Allahtan öyle değilmiş.İşten geldim yorgunum ondan yanlış okudum demekki
-
Geçmiş olsun abi.
Boşver zaten sana yakışmıyordu rengi 😁
-
sanki biraz kaybetmek istemişsiniz gibi
-
-
Aynı durum ben de balaklava üzerinden yürüyor. .Balaklavasız kaskı takınca saçlarım haşat oluyor takarken kulaklarda ters dönüyor rahatsız oluyorum diye balaklava aldım.Oda iyisi olsun terletmesin dedik dainese balaklava aldık.Kafamdan çıkarınca bir kaskın içine koyuyorum bir motorun üzerinde unutuyorum.Üç kere kaskın içinden düşürdüm takacağım zaman baktım kaskın içinde yok geri geçtiğim yerlerden gidip buldum.Bir keresindede düştü biri uyardı birşey düşürdün diye.Bende anlamamış değilim nasıl daha kaybetmediğime.Şimdi sistemi değiştirdim kadamdan çıkarırsam montun sol cebine koyuyorum yada başımdan çıkarmayıp boynuma indiriyorum.Bakalım nekadar zaman kaybetmeden kullanabileceğim
-
Benimde motomaxten aldığım eldivenin sol el için olanı yok oldu. Teki var yani. Motorun uzerinden birisi almış gitmiş. Burdan o arkadaşa sesleniyorum;
Kardeşim tekini aldın şimdi o eldiveni tek giyemiyorum. Bari çiftini alaydın. Böyle evin kenarinda kendi kendine eskiyor.
-
Soğuk su içmeniz iyi olmuş geçmiş olsun diyelim değiştirmeye vesile olmuş vardır bi hayır
-
Dainese 150 euroluk eldivenin tekini düşürmüştüm,2 dkk sürmedi geri dönüp baktım,çalmışlar eldiveni.
Gidip o gün aynısından 1 cift daha aldım. Şimdi 3 tane var 2 sağ 1 sol. Gitti paralar. Sonra knox handroid aldım. Hepsini kullanıyorum ama pahalı bir ders almış oldum. Ayrıca etrafta it,uğursuz,hırsız ne kadar insan olduğunu 1 kere daha gördüm. Bu olayın üzerinden 1 sene geçmiş
-
Bundan 2 sene önce yine bir Mayıs ayı, kaza yapmışız eşimin ayağı çatlamış hastanede yatıyor.
Ben karakolda ifade için bekliyorum. Derken polis çağırdı odaya girdim içeri. O sırada eldivenleri bırakmışım oturduğum yerde.
Ifademi verdim neyse hanım şikayetçi olmamış serbestiz yani. O sırada eldivenler aklıma geldi arıyorum her yeri yok, motora bakıyorum orada da yok.
Eh karakoldayız ya diyorum eldivenlerim çalınmış ortada yok. Çok saygıdeğer bir polis abimiz başlıyor bana bağırmaya; "Bize hırsız mı diyon lan" Vs. Vs.
Dedim oğlum boşver şimdi sen hırsız çıkacaksın atacaklar içeri hanım hastanede öksüz kalacak.
Aklıma geldi benim de böyle bir anım var. Karakolda eldiven çaldırmaca...
-
öyle bi anlatmışınız ki.. motoru çekmeye gelen adam yürütmüş sandım. 10 dakika boş video çekip, başlık için dikkat çekici bişey yazmak lazım diyerek motoru kaydırıp sonrada başlığa düşüyodum yazanlar gibi olmuş
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Aynı durum ben de balaklava üzerinden yürüyor.
.Balaklavasız kaskı takınca saçlarım haşat oluyor takarken kulaklarda ters dönüyor rahatsız oluyorum diye balaklava aldım.Oda iyisi olsun terletmesin dedik dainese balaklava aldık.Kafamdan çıkarınca bir kaskın içine koyuyorum bir motorun üzerinde unutuyorum.Üç kere kaskın içinden düşürdüm takacağım zaman baktım kaskın içinde yok geri geçtiğim yerlerden gidip buldum.Bir keresindede düştü biri uyardı birşey düşürdün diye.Bende anlamamış değilim nasıl daha kaybetmediğime.Şimdi sistemi değiştirdim kadamdan çıkarırsam montun sol cebine koyuyorum yada başımdan çıkarmayıp boynuma indiriyorum.Bakalım nekadar zaman kaybetmeden kullanabileceğim
çok zor ya sahip çıkmak dalgınlıga gelmiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:00 ----------
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Benimde motomaxten aldığım eldivenin sol el için olanı yok oldu. Teki var yani. Motorun uzerinden birisi almış gitmiş. Burdan o arkadaşa sesleniyorum;
Kardeşim tekini aldın şimdi o eldiveni tek giyemiyorum. Bari çiftini alaydın. Böyle evin kenarinda kendi kendine eskiyor.
Benimde büyük ihtimalle anında kaptılar yahu çaldığın eşyanın elini korumasını bekliyorsun oda garip bi durum
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:02 ----------
DKN adlı üyeden alıntı
öyle bi anlatmışınız ki.. motoru çekmeye gelen adam yürütmüş sandım. 10 dakika boş video çekip, başlık için dikkat çekici bişey yazmak lazım diyerek motoru kaydırıp sonrada başlığa düşüyodum yazanlar gibi olmuş
Sıkıntıda orada kimin yürüttüğü belli değil yani öle bir kargaşa da tot*ya bile sahip çıkmak lazım vallaha korktum insanımızdan
-
Telefonu unuturum, anahtarı motorda unuturum, hatta artçının ismini bile unutmuşluğum vardır...
Ama eldiveni hiç bir zaman unutup gitmem, çünkü eldivensiz donsuz binmiş gibi hissederim. Park halindeki motoru binmeden sağ sola çekerken bile garip geliyor elcikler.
-
Geçmiş olsun. Chopper alınmaz. Cruiser alınır, chopper'a çevrilir. Anlam kargaşası olmasın.
Eldiven olarak Five Gloves ve Held ürünlerini tercih ediniz. Eldiveni, eldiven yapabilen markalardan almak daha doğru olur.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)