Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Naked Başlangıç Motosikleti

REKLAM ALANI

Merhaba ,
    2016 Aralık ayında A2 ehliyeti aldım . Daha öncesinde B sınıfı egliyetim vardı.
    Uzun zamandır motosiklet almayı planlıyordum kısmet bu seneyeymiş. bir kaç ay sonra almayı planlıyorum . Naked tarzı motosiklet hoşuma gidiyor şehir içi kullanımı kolay olduğu için . Motosikleti almadan önce Hondanın güvenli sürüş 1 ve 2 eğitimlerini almayı planlıyorum . Motosikletin kullanım amacı tamamiyle zevk için . Görünüş olarak zevk vermesini istiyorum ayrıca olmazsa olmazlar arasında abs var Yaşım 24 boy 180 civarı.
    Yaklaşık 17 bin tl motosiklete ayırdığım para .
    Siz ne tavsiye edersiniz ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Benelli Tnt 250
    Duke 200 Abs

Aspava38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki Z250SL
    Bende senin gibi naked almayı planladigim için TNT 25, Pulsar 200ns, Duke 200, z 250 sl baktım. En son Duke 200 yada z250sl e karar verdim. Bugün de z250sl aldım.
    talha_865 ve fedos bunu beğendiler.

Hocam benim de boy 190 Valla nakedlar arasında en çok ktmyi rahat sürdüm acemiyim daha 50km tecrübem yoktur Duke 250 alıcam bende haziran başında inşallah Bin dene öbür türlü alma kesinlikle en azından üstünde bir pozisyon al

whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Duke 250 öneririm.

Z250SL ve Duke 250 arasında kaldım
    Açıkçası Duke 250 nin ikinci eli z250sl den daha hareketli gibi gorunuyor . Ama gönlüm kawasakiden yana . Artık ikisini de test edip öyle alacağım gibi

frankestayn1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS
    Hocam duke 200 abs veya 125 abs

hocam merhabalar çok anlamam ama yamaha MT-25 çok hoşuma gidiyor. vitesli motoru sıkılmadan kullanabileceğime inansam ben de MT-25 alırdım.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    en çok çeşidin olduğu motor tarzını seçmişsin. bu hem işini kolaylaştıracak hemde zorlaştıracak. kolaylaştıracak çünkü seçenek çok olduğunda belirli bir kalite sınıfında takılı kalmayacaksın zorlaştıracak çünkü o muydu bu muydu derken biraz kafan karışacak.

Arkadaşlarda yazmış zaten duke200-250 z250sl tnt250 mt25 pulsar vsvs. bunların hepsi güzel aletler. artık iş senin motordan ne beklediğine kalıyor. yedek parçası ucuz olsun yok çok hızlanmasada olur dediğin varsa şu yok bende para gani bastımıda kaçsın dersen şu. birde bulunduğun şehirdeki servislerin sana olan yakınlığına bak derim ve yedek parça yaygınlığına. aletler güzel ama yedek parça sıkıntısı çekersen seni hayatından bezdirir.

Hocam kesinlikle absli motor bak. İlk motorun olacak panik frenden kaynaklı tatsız bir durum yaşamazsın.
    ABSnin önemini gösteren su videoyu izlemeni tavsiye ederim. 80-90 civarındaki bir hızla giderken ABS varsa frene asılabilirsin çok rahat.
    https://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

Sanırım z250sl abs alacagım
    Hoş duruyor motosiklet

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Simdiden hayirli olsun, benim tercihim Duke 250 olurdu, yenilenmis kasa, amortisorler, abs ve kaydirmali debriyaj ayrica en buyuk artisi uzerinde gelen lastikler, secim senin kolay gelsin.
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Alıntı mccxcix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Simdiden hayirli olsun, benim tercihim Duke 250 olurdu, yenilenmis kasa, amortisorler, abs ve kaydirmali debriyaj ayrica en buyuk artisi uzerinde gelen lastikler, secim senin kolay gelsin.
    Hocam titreme yüzünden bir çok kullanıcı şikayetçi . Tabi almadan önce kafamdaki tüm motosikletleri test edeceğim . Sanırım kawasaki z250sl'de de kaydırmalı debriyaj ile abs var , ama lastikleri konusunda bir fikrim yok .

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Dostum bir cok kullaniciyi merak ediyorum hic Duke 250 kullanmislar mi acaba? Ben kullandim evet titresim vardi ama 120 kmden sonra hissedilir derecede sadece peglerde; elcikler ve aynalarda kesinlikle titresim yok ayrica rahatsiz edici bi tarafida yok, z250 sl de tek silindir, tork ve hp olarak duke 250 onde ayrica bakmistim z250slin izerinde gelen lastikleri baya bi kotu. Gidon mesafeside duke 250 nin daha iyidir aklinda olsun.
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

talha_865 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Alıntı flowerhorn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam titreme yüzünden bir çok kullanıcı şikayetçi . Tabi almadan önce kafamdaki tüm motosikletleri test edeceğim . Sanırım kawasaki z250sl'de de kaydırmalı debriyaj ile abs var , ama lastikleri konusunda bir fikrim yok .
    Kaydırmalı debriyaj yok abi geçen gün virajda vites düşürüp aniden debriyajı bırakmam sonucu az kaldı asfaltla sıcak dakikalar yaşaycaktım. Arka teker kitlendi ve kaydı. Bismillah demeyle nasıl kurtardım bilmiyorum. Bilginiz olsun

Edit : ABS' siz modeli kullanıyorum. Belki ABS li modelinde vardır ama hiç zannetmiyorum 1000 lira farkle hem ABS hem Kaydırmalı debriyaj takmazlar

Alıntı talha_865 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaydırmalı debriyaj yok abi geçen gün virajda vites düşürüp aniden debriyajı bırakmam sonucu az kaldı asfaltla sıcak dakikalar yaşaycaktım. Arka teker kitlendi ve kaydı. Bismillah demeyle nasıl kurtardım bilmiyorum. Bilginiz olsun

Edit : ABS' siz modeli kullanıyorum. Belki ABS li modelinde vardır ama hiç zannetmiyorum 1000 lira farkle hem ABS hem Kaydırmalı debriyaj takmazlar
    Valla çok kararsızım 2017 model duke 250 ler de çok şık ama 18.500 TL fiyat çekiyorlar. Özellik bakımından ve lastik bakımından duke 250 z250sl'e göre iyi gibi . Aslında gerek sesi gerekse görüntüsü olarak TNT250 'ler çok iyi görünüyor. Temmuz ayında da ABS li modelleri gelecekmiş . Şuanda abssiz fiyatı 13.900 TL , absli de 17 olsa fiyatına göre iyi bi araç olur

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)