Arkadaşlar bazılarınız motosikletlerine komple kaplama veya boya vs vs bir takım modifyeler yapıyor.Merak ediyorum bunların bir ömrü ne kadar? Mesela ben komple kaplama yapsam 1-2 yıl sonra sökülür veya yırtılır mı?Boyatsak boyası bozulur mu?
Arkadaşlar bazılarınız motosikletlerine komple kaplama veya boya vs vs bir takım modifyeler yapıyor.Merak ediyorum bunların bir ömrü ne kadar? Mesela ben komple kaplama yapsam 1-2 yıl sonra sökülür veya yırtılır mı?Boyatsak boyası bozulur mu?
Araç kaplama gibi düşünebilirsiniz. düşmeden sürtmeden baya bir kullanabilirsiniz. Motor kaplatmadım ama araç kullandım. bozulsada parça yama yapabiliyorsunuz.
varsa çıkartma seti al, daha kısa sürede uygular, canın sıkılınca değiştirirsin olmadı sökersin.
SÜrtersen yırtılır, folyo her nekadar esnek de olsa çok kıvrıldığı yerlerde sorun yaratbiliyor. Örneğin arabalarda tampon kısımlar çok zor kaplanmakta. Folyoyu alıp saç kurutma makinasıyla kendin bile kaplayabilirsin.
En güzeli seramik kaplama abi.Tek can sıkıcı noktası motor 3,4 gün bizde kalcak diyolar.
Benim için kalıcılığı ve herhangi bir zararı olmaması önemli
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)