Tek depoyla en uzun yol giden motor hangisi?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar,
Soru bu; tek depoyla en uzun mesafe?
Kasarsak eğer; BMW R 1200GS Adventure, Honda CBF 150 modelleri 600km civarında vadediyor,
Yamaha Tenere, Honda NC, Kawasaki Versys modelleri 500km civarında vadediyor.
Sizin bildikleriniz neler?
Reklamlar
-
HEPSİ
-
o motorların depoları aynı paraya doluyor mu peki?
-
1200 adv ler ciddi bu konuda. 33 litre depo, cbf 150 de kendi klasının efendisi sanırım.
-
150 lik motora koysunlar 50 litre tankta millet motor görsün. bi oturucaksın önünde kaput gibi, sele nispeten alçak, artçı yüksek.. tasarım yapmıyolar kardeşim.. konuya dönersek konuşmaya değer bi 1200 var en çok o gider heralde..
-
19 lt deposu ile YBR 250 oldukça uzun gidebilir..
sabredip 70-80 km ile gitsek 2,5 lt yakar herhalde..
1900 bölü 2,5 eşittir 760 km yapıyor
-
depoyu fullersin,
sırt çantana 3 tane 1,5 lt lik pet şişeye benzin koyarsın,
arka da da 3 tane çanta düşünelim. oraya da 1,5 lukları alabildiğine doldur allah yarattı deme. kalan boşluklara 0,5 liklerden de yerleştir. al sana tek depo en çok giden ybr 125. hiç benzinciye uğramadan edirne kars yapar geri dönersin.
yazarken aklıma geldi. sanayide ustaya anlatırsın 2 depoyu üst üste koyar sabitlerler bi de ordan 600-700 km. mis.
yanlız dikkat etcen sigara içmiceksin. aman diyeyim. aya giden ilk türk motorcu olursun.
düşersen de sürtünmemeye bak. sıkıntı olabilir. allah korusun.
-
2017 Honda CBR 250 13 lt hacme sahip, 350 km yol kat etmiştim tek depo ile.
-
SYM GTS250 motorum 12 litre benzin alıyor ve 400 km gidiyor.
-
Benim cbf tek depo ile henüz 330km yi geçmedi.2016 model 2300km de. Genellikle şehir içi kullanıyorum. 90km yi geçemeye çalışıyorum.
Cbf ile bir depo ile 400km yaptığını idda edenler var. Henuz ben çözemedim
-
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Benim cbf tek depo ile henüz 330km yi geçmedi.2016 model 2300km de. Genellikle şehir içi kullanıyorum. 90km yi geçemeye çalışıyorum.
Cbf ile bir depo ile 400km yaptığını idda edenler var. Henuz ben çözemedim
Rodajda olduğu için fazla basmıyorum ama ilk depo ile 443.2 km yol gittim benzin aldığımda 51.18 tl aldı. Benzin 5.18 tl olduğu zaman. Bu şekilde sabırlı bi şekilde gidildiğinde az olacaktır muhtemelen.
-
Yedek depoyuda bitirmiyorsunuz degilmi? Çünkü ben depoyu doldurduktan sonra yedeğe gectigim anda ölçüm alıyorum. Sizin yaptığınız mesafeye göre neredeyse 100km farkediyor. Benimkinde rodajda kalmadı. Aşırı basmamak kaydıyla yolun hızına gore sürüyorum.
En son silme yine bir depo doldurmuştum. Bu sefer kaç gidecek merak ediyorum?
Motorun rolanti devri ne kadar? Kaç km hızlarda kullaniyorsunuz? Benim motorda problem olduğunu düşünmeye başladım
-
motosiklete göre değişir ben msx 125 ile 20tllik benzinle ve artçıyla 200km yaptım(tuzla-büyükçekmece 5-10km ilçe içi dolaşım).
-
CbF 150 ile 600 km mi okudum ben :/
100 bin km civarı cbf 150 kullanmış adamım 21 tane cbf 150 sıfır aldım eskittim 400 ü göremedim daha
-
Ben Bajaj Pulsar ile 350-360 km görüyorum.
-
swordfish adlı üyeden alıntı
CbF 150 ile 600 km mi okudum ben :/
100 bin km civarı cbf 150 kullanmış adamım 21 tane cbf 150 sıfır aldım eskittim 400 ü göremedim daha
Abi okurken gözlerimi kapadım açtım,sayfayı yeniledim,yanımdakine okuttum 21 CBF ne abi karaborsayamı düşürüyon 😂😂
-
-
Bir depoda ne kadar yaktığı değil, belirli mesafede ne kadar yaktığı önemlidir. Her depo aynı fiyata dolmayacağı gibi her motosikletin aynı oranda (aynı motosiklet olsa dahi) yakıt tüketmediği kesindir.
-
Wave 110i ' nin üzerine tanımam
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)