konu ciddiye alınıp tartışılıyor ya ahdjuashda üstüne bide bana laf çakılmış :D Türkiye simülasyonu beni şaşırtmıyor yağlayın lastiklerinizi kış yeşili yağıyla hastanede petibörle şeftali suyunuz benden. Ne garip insanlar var :D
konu ciddiye alınıp tartışılıyor ya ahdjuashda üstüne bide bana laf çakılmış :D Türkiye simülasyonu beni şaşırtmıyor yağlayın lastiklerinizi kış yeşili yağıyla hastanede petibörle şeftali suyunuz benden. Ne garip insanlar var :D
Tabii ki ciddiye alacağız, dalga geçip mi tartışacağız? Burası ciddi bir forum.
Shin-etsu grease.
Arada bir emdirerek masaj yapmak lazım lastiğe. Buhar banyosu falan. Yazık. Her gün karda kışta işimizi görüyor. Biraz da şımartalım arada bir. Lastik spa'ya götürelim falan...
Tabi, haftasonu pistteki güzel hareketleri nedeniyle birazdan ödüllendireceğim lastikleri. Önce bir güzel temizlilk, sonra yaşlanma geciktirici Q-enzim10, sonra doktor reno salatalık sütü ve salatalık kremi ile de masaj yapacağım. Tabi masaj yapabilmek için önce havasını indirmem gerekecek ki güzelce yoğurabileyim.
konu şurada kemale ermiştir. bu yöntemi lastikte uygulamak uç bir mesele (henüz tavsiye edilmemektedir) olsa da conta, manifold vb kauçuk malzemeler için de uygun maliyetli bir ara çözüm olarak sunulabilir
lastikte deneyecek miyim? ihtimal dahilinde
https://www.youtube.com/watch?v=mtRAar1Ilfs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)