Motosiklet Kazası Baba öldü kızı yaralı.
Reklamlar
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Adli kontrol şartıyla bırakmışlar.Sanki hiç farketmemiş gibi motosikleti.Hızıda oraya göre yüksek.
Nasıl bırakmışlar ? Arkadan çarpmış ..
Olacak iş değil.
Bu haberi okuyan adam yolda motora saygı gösterir mi?
Vurur geçer, motorcu ölse bile ceza almayacağını biliyor,haberlerden.
Herkes yolda dikkatli olsun,hiçbir araba ile sidik yarışına girmeyin.
İbret olsun,motorcu asla haklı değildir,bunu unutmayın.
Öldüğünüz ile kalırsınız.
Şu kaskıda takın ,inşallah kask takmama cezasına sağlam bir zam gelirde,
250-300tl'ye çıkar.
Plastik bir kask bile iş görürdü belki.
Çok yazık olmuş çok.
Reklamlar
-
Kadın şöförler bu gibi durumlarda şoka giriyorlar yapılması gereken en ufak bir hareketi bile yapmadan seyrediyorlar.
Çok daha hafif bir olay başıma gelmişti. Kadın tali yoldan hızla çıkarken beni görmesine rağmen en ufak bir fren yapmayıp motosiklete vurdu hala durmadı kaldırıma çarpıp durdu. Arabadan indiğinde ayakta zor duruyordu. Azcık frene dokunsan bu kaza olmayaktı dediğimde o anda çok korktum hiç birşey yapamadım dedi.
-
Geçen forumda konusu vardı,motosiklet kara kutusu başlığı altında. Mobese olmasa burda hicbir kayit olmayacaktı.
Motor icin üretilen dash cam siparişi verdim. Anneme babama da anlattım,monte ettikten sonra ogreticem tembihlicem allah korusun bisi olursa sistemi bilsinler. Ölürüz bari yapanın yanına kalmasın.
-
astrofizik adlı üyeden alıntı
Nasıl bırakmışlar ? Arkadan çarpmış ..
Olacak iş değil.
Bu haberi okuyan adam yolda motora saygı gösterir mi?
Vurur geçer, motorcu ölse bile ceza almayacağını biliyor,haberlerden.
Herkes yolda dikkatli olsun,hiçbir araba ile sidik yarışına girmeyin.
İbret olsun,motorcu asla haklı değildir,bunu unutmayın.
Öldüğünüz ile kalırsınız.
Şu kaskıda takın ,inşallah kask takmama cezasına sağlam bir zam gelirde,
250-300tl'ye çıkar.
Plastik bir kask bile iş görürdü belki.
Çok yazık olmuş çok.
Bırakıyorlar merak etme, yeter ki bir yerlerde adamın olsun ya da sen ol.
Bizim bir tanıdığı geçen hafta yaya geçidinde öldürdü birisi, yayalara yeşil yanarken, kırmızıdan belki 10-15 sn sonra frene bile basmadan 60-70 km hızla kırmızıda geçip amcaya vurdu. Tutuklanmadı, bir gece bile kalmadı içeride!!! Sence niye? Melih'in akrabası çıktı, hani ilk adı ibrahim ile başlayanın...
-
kask olmadıgı zaman %100 motorlu kusurlu sayılıyor diye biliyorum
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Allah geride kalanlara sabir versin. Keske en azindan kask taksalarmis. 15 yasinda da kiz varmis...
Sanki sofor o sirada onune bakmiyor gibi. Onunde arac yokmus gibi dumduz girmis.
Bu arada yeni arabalarda yavas yavas standart hale gelen carpma onleyici otomatik fren de bu tip talihsizlikleri onleyebilecek bir teknoloji.
Haklısın ama milletin anca doğana şahine gücü yettiği için trafik kazalarında ölüm oranı çok fazla. Geçen ay bir arkadaşım annesini babasını iki yeğenini kaybetti brodway kağıt gibi buruşmuş kazada. Fakirinde fakiriyiz haberimiz yok.
-
Yazık gerçekten biçmiş resmen. Allah rahmet eğlesi
-
kuzan14 adlı üyeden alıntı
kask olmadıgı zaman %100 motorlu kusurlu sayılıyor diye biliyorum
Ordaki mantık şu araba motosiklete çarptı kafayı vurdu öldü diyelim. Kask olsaydı yaşardı düşüncesi ile savunma yapacak kazaya sebep olan taraf. Çünkü kanunen takması gerekiyor. Adama 100 le giderken çarpıp ta kask taksaydı o zaman diye savunma olmaz.
-
Arkadasin da dedigi gibi 5 dk sonra ceset torbasindasin.. nasil bir dunya nasil bir yasam bazen insan isyan etmek istiyor..
-
Salurbey adlı üyeden alıntı
Geçen forumda konusu vardı,motosiklet kara kutusu başlığı altında. Mobese olmasa burda hicbir kayit olmayacaktı.
Motor icin üretilen dash cam siparişi verdim. Anneme babama da anlattım,monte ettikten sonra ogreticem tembihlicem allah korusun bisi olursa sistemi bilsinler. Ölürüz bari yapanın yanına kalmasın.
Hocam yanlış anlama ama sen öldükten sonra kamera kaydetse ne etmese ne? Ha, birde yapanın yanına kar kalmasın demişsin ya, üzülerek söylüyorum ama evet kar kalacak.
Çok az bir ceza alıp kurtulacak. Yada hiç ceza almama ihtimali de var tabii ki.
Elbet bilirsin, sinan çetinin oğlu rüzgar çetin alkollü halde hatalı sollama yaparken polis otosunu biçip 2 polisi öldürmüştü. Kendisi 8 aylık tutuklu yargılamanın ardından tahliye edildi.
Bırak sıradan bir motorcuyu ezmeyi, adam mobese kaydı olan yerde alkollü halde 2 polisi göz göre göre öldürdü ki ilk vukuatı da değilmiş, şimdi serbest!!!
Bu ülkede sarpan kişi "nüfuzlu, godaman veya bazı siyasilere yakın" bir kişi ise bence adalet falan beklememek lazım.
Kamera kaydı, vur kaç durumunda maddi hasarın tanziminde elbet işe yarar ama Allah korusun sakatlık ve ölüm halinde görüntünün önemi kalmıyor maalesef.
-
Ne durum olursa olsun kayıt olması artıdır. Cok daha zor kurtarır paçayı. Dedikleriniz doğru ama birde kayıt olmaması olayı iyice kolay hale getiriyor.
Ben gectim siparişi confosu geldi. Belki bunu arayan arkadaşlar varsa kolaylık saglar. Sohbetlerimde hep aksiyon kamerasını bu durumlar icin aldıklarını fakst pil ve arka cekim sorununu çözemediklerini söylüyorlar.
Bir nevi çözüm olursa ne mutlu bana.
-
dalgınlıktır yada başka birşey. olur böyle kazalar yapacak birşey yok.
-
Aracı kullanan kapalı bir kadın sarhoş olacağını düşünmüyorum.
-
Moderatör
Yazık gerçekten çok yazık. Allah rahmet eylesin, kalanlara sabır diliyorum.
-
Tekrar söylüyorum.
Bi kağıda adalet yaz, git bi köşede yak.
-
Yazıklar olsun.. Pisi pisine verilmiş bir can daha. Allah rahmet eylesin...
-
Belli kino an surucunun odagi yolda degil. Onunu girmuyor, frensiz carpiyor. Ya kafa dalgindi, ya telefonla konusuodu, ya yandaki veya arkadaki koltuktan bisi aliodu ya da gozler dikiz aynasindaydi.
Yazik olan adama kizina ve ailesine olmus. Allah rahmet eylesin, acil.sifalar ve kalanlara sabir versin.
Hep soyledegim 2 sey var. Ehliyet almak bu kadar kolay olmamali. Bir de bu ulkede kanuna uygun cinayet islemenin yolu trafik kazasi. 10 larca insani oldursen de max 2 sene sonra disardasin
-
Motosiklet yavaşlamış, yavaşlamış ve birden sola doğru şerit değiştirmeye başlamış. O esnada arkadan gelen araba biçmiş geçmiş. Muhtemelen telefonla konuşuyordur. Fren falan yapmamış çünkü. Hatta vurduktan sonra da fren yapmamış gibi geldi bana.
Yazık olmuş, belki 100 liralık kask bile kurtarmaya yeterdi bu canı.
-
Araba arkadan vuruyor ama son görüntüde önce durduğu gözüküyor. Bir de üzerinden mi geçti acaba?
-
Allah rahmet eylesin. Hadi gidip 2023 ü bekleyelim belki o zaman adalet sistemi düzelir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)