İnsanlar tabiri caizse ölü eşşek fiyatında motor arıyorlar alırken ama motor da ingiliz tayı olsun istiyorlar. Her türlü pazarlık yapılır o kısmı Allahın emridir. Fiyatı yüksek yazsanız kimse pahalı diye yüzüne bakmıyorlar, hakkını yazıyorsunuz bu sefer de olmadık paralar teklif ediyorlar ve sizin motorunuzdan daha temiz motor bulamadıkları için avını gözlemleyen timsah gibi pusuda bekliyorlar. Genelde de alamıyorlar zaten. Ben motorsikletlerimi satarken hakkı neyse onu istedim almak isteyen çoktu ama ceplerinden de 3 kurus cıksın istemiyorlardı. İşte bu gibi insanların yuzunden 2. el piyasası ölü. Dürüst olmayan satıcılar dürüst satıcıları da lekeliyorlar malesef. Alıcıara ben hep ''İstersen bi yetkili servise veya bildiğin motosiklet servisine gösterebiliriz dediğimde, yok abi görünen köy klavuz istemez'' sözüyle karsılastım. İlanı satarken artısını da eksisini de yaz ki adama söz bırakma derim. Bende gecenlerde 0 km bir motor sahibi oldum 2. el motosikletine sıfırdan daha fazla para isteyen motosiklet satıcısı arkadaslar yüzünden ve onlara büyük bir şükran borçluyum