Dün akşam kağıthane den maçka istikametine doğru evimden yola çıktım gayet sakin havanın keyfini çıkarırcasına ağır ağır ilerliyordum ki yanımdan deli manyak gibi bir duke fırlayıverdi çocuk çılgın kullanıyordu trafikte çok riskli hareketler yapıp mesafeyi biraz açtı bende bakalım yetişebilicekmiyim düşüncesiyle vites bile küçülmeden ufak manevralarla arkadasından topukladım tünel virajına girerken çoktan arkasına yapışmıştım ki tünelde zaten durum çok çok değişti. arkadaş kaydırmaz debriyajıyla virajlarda 4 den 3 e çok rahat çekip beni yakalamaya çalışıyordu artık nafile... bomonti çıkışında yavaşlamış aynamdan arkadaşı kesiyordum bjk tüneline girmeden baktım çılgın gibi geliyor (hakkını vereyim tecrübeli ve direksyonu güzel bir arkadaştı) derken yine tünel ve yine sonuç değişmedi tünel bitti ben yne ağır ağır ilerlerken maçkaya döndüm ışık kırmızı pırrr arkadaş geldi yanıma durdu tebrik ettim abi cc bukadar dedi haklıydı ama büyük bir makina olsa eminim ölmüştü inş büyütmez güzelbir anı oldu. inşallah burdadır sohpet etmek nasip olur.